Ехолоти Lowrance HDS Carbon новинка 2017 року

16 березня 2017 р.

В середині грудня минулого року на офіційному сайті Lowrance був анонс оновленої топової лінійки ехолотів-катрплоттеров HDS Carbon. Спробуємо зрозумілою мовою розповісти, що в ньому нового.

Нові ехолоти / карплоттери правильніше називати багатофункціональними дисплеями. Тому що їх функціонал не обмежений функціями сонара щоб визначити своє місцезнаходження на карті. Топові моделі задають тенденції всієї галузі, а також інтегрують інструменти, які все більше наближають їх до сучасних гаджетів.

Отже, що нового у МФД Lowrance HDS Carbon?

  • Якісний SolarMAX HD дисплей з високою роздільною здатністю і розширеними кутами огляду зображення.
  • Сучасний двох-ядерний процесор для плавної відтворення даних гідролокатора і навігаційних даних.
  • Двоканальний ехолот CHIRP високої точності.
  • Підтримка мережевого блоку ехолокації для охоплення більшої площі дна водойми з використанням декількох CHIRP датчиків.
  • Формування персональних докладних карт донного рельєфу за допомогою Navionics SonarChart Live.

Ехолоти Lowrance HDS Carbon

Lowrance HDS Carbon має ультра-чітким мультисенсорним SolarMax HD екраном з яскравою LED підсвічуванням і антибліковим покриттям, яке дозволяє користуватися приладом навіть при яскравому сонячному світлі без істотної втрати контрастності. Дана технологія дисплея дозволяє отримати широкі кути огляду до 180 ° при будь-яких умовах освітленості.

Завдяки швидкому двох-ядерного процесору HDS Carbon добре справляється з плавним прорисовкой даних StructureScan 3D ехолота , високочастотних CHIRP датчиків і картографії.

GPS позиціонування і картографія

Все картплоттери серії HDS мають вбудовану GPS антену з частотою оновлення 10Hz і підтримкою корекції WAAS / EGNOS / MSAS. При необхідності, є можливість підключення зовнішньої антени, якщо планується установка дисплея в важкодоступних для супутникового сигналу місцях судна.

Традиційно у приладів такого рівня немає проблем з підтримкою морської і річкової картографії Navionics різноманітних форматів, і C-MAP. Завдяки широкому покриттю Ви будете поінформовані про глибини, фарватерах, затоплених об'єктах, населених пунктах по береговій лінії і т.д. - все щоб забезпечити якісну і безпечну навігацію судна.

Підтримка SonarChart Live і мережеві можливості

Нашим постійним відвідувачам вже знайома технологія SonarChart Live , яка дозволяє будувати уточнені призначені для користувача карти цікавих місць для риболовлі. Картплоттери HDS покоління Gen3 з останньою версією прошивки вже мають цю підтримку. Ну, і Carbon також має все необхідне «з коробки». Завдяки підтримці бездротових можливостей Wi-Fi і Bluetooth працює мережевий аналізатор, який повідомляє про наявність нового програмного забезпечення і оновлює його прямо по мережі, а також надає доступні варіанти технічної підтримки користувачеві.

Датчик все-в-одному Lowrance TotalScan

Для тих, кому не потрібні всі ці навороти з купою мережевих датчиків, різними кутами кілеватості і установкою датчиків по лівому і правому борту яхти; є компактний датчик ехолота TotalScan , який встановлюється на транец рибальського катера і підтримує всі сучасні способи донного сканування.

Інші «супер-здібності» сучасних ехолотів

Багатофункціональні дисплеї HDS приносять в морську електроніку мережеві можливості, які спільно з підтримкою протоколу NMEA2000 практично безмежно розширюють можливості вашого приладу. Наприклад: можна виводити на дисплей дані датчиків мотора (витрата, обороти, мотогодини і т.д.), показання морського радара; управляти автопілотом і GPS-якорем човнового електромотора MotorGuide Xi5 і ще багато чого, що вам не відомо, але обов'язково захочеться коли дізнаєтеся!

Що очікували багато, але не сталося?

У зв'язку з виходом Raymarine Axiom зі вбудованих 3D ехолотом , які працюють без додаткових модулів, у багатьох наших покупців були очікування, що Lowrance піде тим же шляхом і в цьому поколінні HDS підтримка 3D буде вбудованої. Але, може погано спрацював промислове шпигунство по конкурентам, може потрібно ще заробити на торішньому модулі, може ще якісь маркетингові міркування ... Тепер залишається тільки чекати чергове покоління GenX з чотирьох-ядерним процесором, щоб задовольнити зростаючі вимога продуктивності формування та обробки 3D моделей.

В Україні багатофункціональні дисплеї Lowrance HDS Carbon будуть доступні до початку сезону риболовлі 2017 року з розміром екрану по діагоналі 7, 9 і 12 дюймів, що становить 17.78, 22.86 і 30.48 см відповідно. Купити ехолоти для риболовлі Lowrance з офіційною 2-річною гарантією, русифікацією і метричними системами вимірювання можна тільки у офіційного дилера, яким є інтернет-магазин Навітек.

Відгуки покупців

Ваш відгук буде першим.

+10 грн

Залишити відгук

Увага: щоб повідомлення пройшло модерацію, будь ласка, ознайомтесь з правилами публікації відгуків.

Останні новини