Navionics SonarChart Live розширює можливості ехолотів

15 липня 2016 р.

Італійська компанія Navionics, світовий лідер у виробництві морської і річкової картографії, представила нове доповнення SonarChart Live для свого застосування в мобільні пристрої Navionics Boating. Ця технологія істотно розширює можливості фішфайндера функціоналом, про який раніше доводилося тільки мріяти. Але про все по порядку.

Що таке SonarChart Live і чим унікально нове оновлення?

Navionics Boating - безкоштовний додаток для мобільних пристроїв, що полегшує навігацію в будь-якій точці землі. Це вдосконалена батіметріческая карта для ехолота , призначена спеціально для пошуку перспективних місць лову риби або її скупчення.

У платних пакетах програми передбачений додатковий функціонал, наприклад, новинка SonarChart Live. Він дозволяє не тільки користуватися готовими картами глибин, а й малювати їх самостійно в режимі реального часу.

Можливості SonarChart Live

Карта для ехолота SonarChart Live робить пошук перспективних місць лову не тільки легким, але і вельми цікавим. Здатність з високою точністю відображати поточний стан дна і брати безпосередню участь в фіксації і внесення змін - це неоціненна можливість, яку гідно оцінить навіть рибалка-любитель.

Основними особливостями функції SonarChart Live, запропонованої італійським розробником, виступають наступні можливості:

  • створення «на льоту» докладної карти глибин при відсутності базової карти Navionics;
  • накладення балки актуальною карти на базову.

А також дозволяє:

  • автоматично промальовувати ізобати з кроком всього в півметра;
  • вносити «живі» поправки за часом припливів і відливів;
  • коригувати глибини щодо стану рівня води саме сьогодні;
  • більш детально вивчити дно за рахунок поліпшеного сприйняття;
  • використовувати мобільні пристрої з сумісними ехолотом.

Актуалізує дані разом з Navionics

Але і це ще не все. Кожен записаний вами лог після завантаження на сайт Навіонікс стає частиною поновлення SonarChart! І зовсім скоро ви зможете отримати новий шар для вашого регіону з урахуванням ваших правок. Це дозволяє підтримувати актуальність даних на найвищому рівні, незважаючи на атмосферні, геотермальні або штучні впливу на дно водойми.

І ви стаєте не тільки користувачем, але і співавтором інформації, яка принесе користь не тільки вам, але і багатьом тисячам користувачів.

Як стати володарем SonarChart Live

Функція SonarChart Live доступна вже в безкоштовній версії Navionics Boating. Просто скачайте додаток з інтернету - і встановити на свій гаджет (підтримує мобільні ОС iOS, Android і Windows, стаціонарні комп'ютери). Правда, в цьому випадку у вас не буде можливості використовувати високоточні карти від Навіонікс. Але промальовувати логи в режимі реального часу, зводити їх в єдиний шар і користуватися самому на водоймі, який уподобаний для улюбленого заняття рибної ловлі, ви зможете безперешкодно.

Якщо ж є бажання і необхідність повноцінно використовувати функціонал програми та оброблену фахівцями батиметричну інформацію, кожному користувачеві в будь-який час за наявності з'єднання платних пакетів. Вони дозволяють завантажувати карти, вносити зміни в режимі «онлайн» і регулярно отримувати актуальні оновлення.

SonarChart Live дає можливість не тільки користуватися найточнішими даними про стан дна на різних водоймах, а й підтримувати їх актуалізацію, що дуже важливо в світлі постійно змінюються русел річок, профілю дна озер, морів і штучних водойм.

Встановіть додаток, активуєте будь-який з трьох доступних пакетів, отримуйте карту регіону - і підключайте свій мобільний пристрій прямо на борту через спеціальний кабель або за допомогою WI-FI технології.

Але найзручніші можливості використання SonarChart Live вам подарують ехолоти Raymarine !

SonarChart Live і Raymarine - зручність без зайвих проблем!

Спочатку виробник цього цінного продукту орієнтував його на сумісність з пристроями навігації таких виробників, як Humminbird, Lowrance, Raymarine, Simrad, B & G, і Garmin. І це не дивно: саме ці бренди на сьогоднішній день є лідерами у своїй галузі.

Компанія Raymarine знову довела свій передовий погляд на технології. Її технологи своєчасно оцінили величезні переваги технології SonarChart Live і «вшила» функцію в багатофункціональні дисплеї. Власникам приладів Raymarine не потрібно підключати сторонні комп'ютери, мобільні гаджети, качати додаток і проводити інші складні технічні маніпуляції, щоб скористатися функцією Live, - вони отримують її відразу при покупці.

Це стосується ехолотів-картплоттери класом вище Dragonfly, починаючи з прошивки LightHouse II Release 17 - а це все серії багатофункціональних навігаційних дисплеїв від a до gS (включаючи c, e, eS).

Що можуть багатофункціональні дисплеї Raymarine з функцією SonarChart Live?

Фактичний функціонал ехолотів перерахованих серій, після установки прошивки LightHouse II Release 17, розширився на повноцінні можливості SonarChart Live від Навіонікс:

  • встановлена карта світу;
  • можливість створення персональних карт водойм в режимі «он-лайн»;
  • розширення і уточнення існуючих карт Navionics;
  • доступ до офіційних оновлень Navionics.

А високоякісні екрани дозволяють з високою точністю передавати всі рельєфи дна, адже над цим працює окремий графічний процесор.

Raymarine в черговий раз довів, що не дарма відноситься до преміум сегменту, а його ехолоти-картплоттери на сьогоднішній день є найкращими серед не менше іменитих аналогів. І цілком доречно припустити, що подібним функціоналом скоро будуть наділені і ехолоти середнього цінового сегмента інших виробників.

Відгуки покупців

Ваш відгук буде першим.

+10 грн

Залишити відгук

Увага: щоб повідомлення пройшло модерацію, будь ласка, ознайомтесь з правилами публікації відгуків.

Останні новини