Хочете купити Konner&Sohnen дешевше?

6 квітня 2023 р.

Генератори Konner&Sohnen надійні, економічні та мають 2-річну гарантію окрім безлічі інших переваг. Але спокій покупця може бути зруйнований вибором “не правильного” продавця.

Відома німецька компанія Konner&Sohnen займається виробництвом генераторів, які давно зарекомендували себе на ринку України якісними та надійними пристроями. Саме завдяки великій популярності, користучись підвищеним попитом, а також ситуацією в країні та в очікуванні швидкого доходу - з’явилися продавці які завезли генератори не офіційними шляхами.

Konner&Sohnen

Не офіційни шляхи потрапляння продукції на ринок України передбачають обхід митних процедур та податкових органів. Таким чином контрабандисти можуть дуже сильно заощадити не витрачаючись на податки. При цьому їх ціна відрізняється всього на 100 – 500 грн від офіційної. Відповідно скористувавшись їхніми послугами Ви сильно переплатили!

Далі ми розглянемо як не зіпсувати враження від якісної речі, вибором не правильного постачальника та переваги покупки у офіційного дилера, яким є НАВІТЕК.

Як легко відрізнити офіційного продавця:

  1. Ціна: Офіційні дилери підтримують єдину політику ціноутворення, яка визначається виробником. Тобто ціна повинна бути однакова скрізь. За порушення ціноутворення Konner&Sohnen позбавляє права продавати власну продукцію, та відмовляє у гарантійній та сервісній підтримці продажів порушника.
  2. Гарантійний лист: При продажі об’язково повинен бути заповнений гарантійний лист з голограмою та печаткою дилера, а також комплект бухгалтерьких документів підтверджуючих продаж.
  3. Фірмові комплектуючі: Наявність у пропозиції продавця фірмових комплектуючих, наприклад, таких як оригінальна олива Konner&Sohnen 10W-30, яка дуже рекомендована до використання хоча б протягом 24 місяців гарантійного терміну. Адже використання неякісних мастил може завдати шкоди навіть самому найкращому двигуну.

Konner&Sohnen

Купівля генераторів Konner&Sohnen у офіційного дилера гарантує:

  1. Надійність: Оригінальні генератори Konner&Sohnen мають високу якість та довговічність, що дозволяє їм працювати на повну потужність протягом тривалого часу без будь-яких збоїв. У протилежному випадку ніхто не може гарантувати походження купленого генератора, а також чи пройшов він необхідні тести на відповідність стандартам якості. Це, в свою чергу, може призвести до серйозних аварій та нещасних випадків.
  2. Гарантія: При купівлі оригінального генератора Konner&Sohnen ви отримуєте гарантійний лист на пристрій, таким чином є можливість звернутися до представника виробника або продавця за допомогою, якщо з генератором виникнуть проблеми. Офіційний дилер не зникне з ринку разом з попитом на генератори, залишивши клієнту телефон “поза зоною досяжності” замість дворічної гарантії.
  3. Податки: Купівля у офіційного дилера Konner&Sohnen є внеском у законність та є підтримкою законослухняних продавців які платять податки. Це, в свою чергу, допомогає Збройним Силам України у важкий для країни час.
  4. Законність: Купівля контрафактних товарів - це порушення закону. Якщо вас спіймають, то ви можете отримати штраф. Також це допомагає нелегальному бізнесу, який може фінансувати інші злочинні дії. Вважаємо, Ви не хочете підтримувати цю діяльність.

Отже, покупка офіційного генератора Konner&Sohnen в НАВІТЕК - це найкращий вибір для тих, хто цінує якість, надійність та безпеку якісного обладнання. Та навпаки, покупка у “сірого продавця” – це, що найменше, ризик 100% відмови в обслуговуванні в разі потреби. Не ризикуй!

Відгуки покупців

Ваш відгук буде першим.

+10 грн

Залишити відгук

Увага: щоб повідомлення пройшло модерацію, будь ласка, ознайомтесь з правилами публікації відгуків.

Останні новини