Датчик ехолота Lowrance TotalScan вже в продажу

12 травня 2016 р.

Надійшов у продаж унікальний датчик ехолота Lowrance TotalScan , який об'єднує в собі технології: Broadband, CHIRP, StructureScan HD, DownScan Imaging. Цей датчик сумісний з сучасними ехолотом Lowrance серій Elite-7Ti, Elite-5Ti, HDS Gen3, SonarHub, а також Simrad NSS evo2, GO XSE. У зв'язку з цим істотно подешевшав високочастотний датчик бокового огляду Lowrance StructureScan XDCR HD.

Раніше, при бажанні використовувати повний функціонал своїх приладів, покупці дорогих ехолотів-картплоттери стикалися з необхідністю установки двох датчиків на свій катер або яхту. Перший HST-WSU - стандарний випромінювач, що працює на частотах 83/200 kHz. Його перевагою є відображення риби в режимі дуг, що дуже люблять любителі квока, а також рибалки знайомі і які звикли до традиційного відображенню риби в товщі води. Другий StructurScan XDCR HD - високочастотний датчик підтримує режими нижнього (DownScan Imaging) і бічного сканування (SctureScan Imaging), що працює на частотах 455/800 kHz. Перевагами цього датчика є дуже чітке, на межі фотореалістичності, відображення донних об'єктів. Тільки при використанні обох цих датчиків можна було використовувати функцонал ехолотів на "повну котушку". Зрозуміло, що установка двох датчиків тягне за собою протягання двох кабелів до кожного випромінювача по обшивці дорогою човни, часто на шкоду естетичному вигляду, також необхідно свердлити транец в двох місцях, а ще два стирчать з транця датчика створюють більше кавітації при русі ніж один. До того ж, за законами виробництва і маркетингу, ціна двох виробів завжди більше ніж одного. Тому компанія Lowrance, розуміючи всі ці недоліки, удосконалила конструкцію, об'єднавши всі доступні на сьогоднішній день технології ехолокації в одному датчику.

Однак, зверніть увагу, що датчик Lowrance TotalScan сумісний тільки з приладами серії HDS модифікації Gen3, а також з ехолотом серії Elite оновленої модифікації Ti. Тільки володарі цих моделей або більш ранніх зможуть насолодитися зручністю і потужністю нового випромінювача. З приладами більш ранніх мофікацій датчик TotalScan працювати не буде. Якщо у Вас виникнуть труднощі з вибором наші менеджери нададуть професійну консультацію по сумісності виробів.

Відгуки покупців

Ваш відгук буде першим.

+10 грн

Залишити відгук

Увага: щоб повідомлення пройшло модерацію, будь ласка, ознайомтесь з правилами публікації відгуків.

Останні новини