Спортивні годинник Garmin fenix 5 Plus - що нового?

30 жовтня 2018 р.

У 2018 році відбувся реліз нової серії спортивного годинника від Garmin - fenix 5 Plus, яка удосконалює і без того багатий функціонал попередньої моделі. Відрізняється від конкурентів унікальним набором корисних для спортсменів функцій.

Американська компанія Garmin - визнаний флагман в сфері GPS- навігації вже давно ставить тренди в портативній електроніці для людей захоплюються активним способом життя. Так доступність fenix 5 Plus на українському ринку з нетерпінням чекали усі шанувальники смарт годин цього виробника, тому що новий функціонал дозволяє піти на тренування без телефону і не відчувати дискомфорту від його відсутності.

Нове покоління ультрасучасних девайсів fenix 5 Plus може похвалитися встановленими геокартамі, має вбудований mp3-плеєр і пристрій для здійснення безконтактних платежів Garmin Pay . Також є ряд чисто спортивних нововведень. Для того, щоб аналізувати і контролювати рівень кисню в крові, використовується датчик Pulse Oximeter. Цим новинка порадує любителів гірського трекінгу, альпінізму і велоспорту. Браслети і силіконові ремінці сумісні з попередніми моделями fenix 5: 47, 42 і 51 мм - можна підібрати на будь-який смак або залишити куплений раніше.

Це ультрасучасні, міцні смарт-годинник, вони відрізняються яскравим дисплеєм, який забезпечує чітке, високоякісне зображення на сонці. До речі, сама компактна модель fenix 5s Plus отримала екран з діагоналлю 1.2 ", що на 20% більше ніж у попередника. Це означає, що люди з тонкими пензлями також отримають можливість користуватися перевагами великого дисплея.

Garmin fenix 5 Plus

Серія годин fenix 5 Plus для активних людей

Як попередник, плюсова серія смарт-годин від Гармін включає також три моделі і перейняли все найкраще від минулої моделі:

Вони відрізняються розміром і деякими функціональними особливостями. Розберемо цей момент докладніше.

Мультиспортивні годинник fenix 5 Plus оснащені удосконаленим оптичним пульсомірів на руці, він помітно точніше, ніж пульсометри у старших моделей або у виробів конкурентів. Тепер все три моделі лінійки підтримують топографічні карти місцевості. Реалізована система контролю дистанції для шанувальників бігу і велоспорту (round - trip course creator). Вона дозволяє коригувати і підбирати маршрут з пам'яті пристрою.

Garmin fenix 5 Plus

Більш того, смарт-годинник fenix 5 Plus підтримують маршрутизацію Trendline. Вона використовує базу, в яку додають треки інші користувачі. Раніше інформацію з хмари Garmin Connect могли використовувати тільки власники GPS-навігаторів vip-класу Garmin Edge, тепер вона доступна і для fenix 5 Plus.

Якщо купити годинник fenix 5 Plus, то займатися спортом стане веселіше і зручніше. Більше не потрібно окремо брати з собою MP3-плеєр або телефон. Годинники плюсовій серії дають можливість прослуховувати і зберігати до 500 музичних треків. Завантажуйте плейлисти з музичних сервісів або передавайте аудіозаписи з домашнього комп'ютера прямо в пам'ять девайса. Вони відмінно працюють з бездротовими навушниками і дають можливість слухати улюблені записи без смартфона або плеєра.

Пристрої також підтримують технологію безконтактних платежів Garmin Pay. Тепер зовсім не обов'язково брати з собою гаманець або кредитку, якщо збираєтеся на пробіжку. У будь-який момент буде можливість зробити необхідні покупки. З fenix 5 Plus ваші картки завжди будуть під рукою, а знижки і накопичення збережуться.

Серія мульти-спортивних годин fenix 5 Plus може похвалитися широким набором функцій для контролю фізичної форми і ефективності физнагрузок при тренінгу. Це робить чеси затребуваними не тільки у любителів спорту, а й у професіоналів. Завдяки точним датчикам годин власники можуть поетапно аналізувати фізіологічні параметри, динаміку зростання, порівнювати статистику, дані тренувань, а також оцінювати прогрес і щодня удосконалювати ваш організм. Фенікс 5 - це справжній міні-комп'ютер, відмінний помічник тренера і спортсмена.

Категорія Training Status веде щоденник тренувань і порівнює актуальну форму з тим, що було тиждень або місяць тому. Система сповіщає, наскільки активно і продуктивно ви тренуєтеся в цей день.

Що ще можуть спортивно-туристичні годинники fenix 5 Plus

Операційна система в smart-годинах fenix 5 Plus підтримує магазин програмного забезпечення Connect IQ, в якому можна безкоштовно скачувати корисні додатки, віджети, циферблати і інший софт. Завдяки цьому годинник може виглядати так, як вам подобається і мати персональний дизайн дисплея. При підключенні до смартфону гаджет буде виводити на дисплей повідомлення про вхідні дзвінки, SMS і електронну пошту.

Серія годин виконана з високоякісних матеріалів, які з легкістю витримують жорсткі умови використання. Моделі будуть доступні в різних модифікаціях: з сапфіровим або мінеральним склом, зі сталевим безелем навколо екрану і силіконовим ремінцем різного кольору, а також з титановим безелем і титановим браслетом.

За допомогою ремінців QuickFit можна коригувати зовнішній вигляд смарт-годин. Змінити силіконовий ремінець на виріб з натуральної шкіри або елегантний титановий браслет можна за кілька секунд, без спеціальних інструментів. За допомогою спеціального кріплення ремінець змінюється миттєво. Для модельного ряду fenix 5 Plus є хороший вибір браслетів, оригінальні кольору QuickFit, куди увійшли блакитний, помаранчевий і морська піна.

Garmin fenix 5 Plus

Всі годинники fenix 5 Plus підтримують позиціонування по супутниках GPS, Glonass і Galileo, це забезпечує надійний зв'язок навіть у віддалених місцях, таких як глибокі каньйони, густі ліси або міські локації уздовж висотних будівель. Fenix 5x Plus стали першим наручним GPS- навігатором від Garmin з вбудованим пульсомірів Pulse Ox, що використовується для вимірювання вмісту кисню в крові. Дана технологія особливо корисна для тих, хто займається спортом у високогірних районах.

Кожна з моделей має контрастний екран Garmin Chroma з LED підсвічуванням. Завдяки цьому картинка залишається чіткою навіть на сонці. Плавцям і екстремалам знадобиться те, що пристрій може занурюватися на глибину до 100 метрів.

Автономність розумних годин нової серії

  • Батарея витонченої моделі fenix 5s Plus здатна тримати заряд до 7 днів в режимі годинника і близько 4 годин при повному навантаженні - GPS і прослуховуванням музики.
  • Годинники середнього розміру fenix 5 Plus оснащені більш потужним акумулятором, вони проживуть до 10 днів в режимі смарт годин і до 8 годин з GPS з музикою.
  • Максимальна автономність у fenix 5x Plus, вони тримають 20 днів в режимі смарт годин і до 13 годин в режимі GPS, плюс музика.

Час роботи акумулятора можна істотно продовжити, якщо скористатися енергоефективним режимом UltraTrac. Підбирайте розумні годинник під свої завдання, і вони стануть відмінним помічником і партнером по тренуваннях.

Garmin fenix 5 Plus

Ми рекомендуємо годинник Гармін не тільки для спортсменів. Вони стануть в нагоді активним людям для будь-якого застосування: туризм у всіх його проявах, полювання і т.д. З різноманіттям форм і кольорів вони також відмінно підійдуть для щоденного використання, навіть під діловий костюм. З ними ваше життя і відпочинок стануть більш приємним, інтелектуальним і ефективним.

Купити смарт-годинник Garmin в інтернет-магазині Навітек - це значить бути впевненим в їх офіційному походження приладу, відсутність дефектів, гарантійної і післягарантійної підтримки, тому що ми є офіційним дилером цього бренду!

Відгуки покупців

Ваш відгук буде першим.

+10 грн

Залишити відгук

Увага: щоб повідомлення пройшло модерацію, будь ласка, ознайомтесь з правилами публікації відгуків.

Останні новини