Запуск безконтактних платежів Garmin Pay в Україні

30 серпня 2018 р.

Нещодавно в Україні прийшла система Garmin Pay. Це ще один вид зручних банківських платежів. Тепер платити за товари і послуги можна без смартфонів і кредиток, за допомогою популярних спортивних годин Garmin.

Платежі цього типу були анонсовані минулої осені, вони працювали тільки через смарт-годинник vivoactive 3 . Тепер ця технологія поширилася і на інші моделі. У нашій країні з Garmin Pay працюють Forerunner 645 і моделі нової, популярної серії Fenix 5S / 5 / 5X Plus . Виробник Garmin планує оснащувати функцією безконтактних платежів всі годинники, які випускає.

Garmin Pay - це альтернатива Apple Pay і Google Pay, які прийшли в нашу країну трохи раніше. Garmin дає масу переваг людям, які займаються спортом і ведуть активний спосіб життя. Цільова аудиторія: туристи, бігуни, плавці і велосипедисти, рибалки та мисливці, які із задоволенням купують годинники від Garmin.

Garmin Pay в Україні

Детальніше про Garmin Pay

Система Garmin Pay пройшла тестування і сертифікацію, функціонує стабільно і надійно. Вона працює завдяки NFC модулів, сумісним з картами Visa і MasterCard. Платежі йдуть через ПриватБанк, ще 12 провідних банків України проходять сертифікацію на роботу з цією послугою. На момент публікації цього матеріалу ще 6 укараінскіх банків оголосили про повну підтримку.

Підключення платіжної системи відбувається через прив'язку кредитної картки до розумних годинах Garmin. Активація здійснюється за таким алгоритмом:

  1. Заходимо в меню годин:
  2. в правому верхньому кутку натискаємо «додавання карти»;
  3. вибираємо Visa або MasterCard;
  4. заповнюємо реквізити карти: номер, термін дії та код безпеки;
  5. поле з домашньою адресою можна не заповнювати;
  6. натискаємо «Відправити»;
  7. приймаємо умови надання послуги;
  8. вводимо пароль, який система надсилає через СМС;
  9. карта активована.

Щоб оплатити товар або послугу, потрібно просто ввести пароль і прикласти пристрій до терміналу, оснащеного датчиком безконтактних платежів. Як бачите, все досить просто і зручно. Важливо, що, здійснюючи платежі через годинник, ви отримуєте бонуси і призові бали так само, як і при розрахунках звичної банківською картою.

Захист особистих даних здійснюється завдяки паролю і коду. Ця інформація не зберігається в пам'яті годин і на серверах фірми-виробника пристрою, система дозволяє здійснювати платежі без загрози для рахунку власника годин.

Що ще вміють годинник Garmin

Крім функції оплати, спортивно-туристичні годинники Garmin - інструмент, що допомагає в тренуваннях. Годинники контролюють пульс власника, відстежують відстань і кількість кроків, вважають калорії, дають можливість планувати навантаження. Є вбудований GPS трекінг і карти. Тепер, вирушаючи на ранкову пробіжку або міські покатушки, не потрібно брати з собою кредитку, смартфон або ще щось. Якщо захочеться поснідати в кафе, випити чаю після тренування або навіть купити новий велосипед, все, що потрібно - смарт-годинник Garmin.

Відгуки покупців

Ваш відгук буде першим.

+10 грн

Залишити відгук

Увага: щоб повідомлення пройшло модерацію, будь ласка, ознайомтесь з правилами публікації відгуків.

Останні новини