Додаткові аксесуари для ехолотів Deeper

6 квітня 2017 р.

Ехолоти - це прекрасна можливість значно збільшити улов для любителів риболовлі, так як цей невеликий прилад оберігає від помилок і допомагає вибрати найкращу локацію і «вичавити з неї всі можливості». Але, як відомо, вдосконалити можна будь-яку річ. Завдяки додатковим аксесуарам для ехолотів процес риболовлі може стати ще більш ефективним.

Про бездротові ехолоти Deeper ми вже говорили раніше . Але не можна розповідати про помічників у вигляді додаткових аксесуарів не нагадавши про переваги цього обладнання. Такі пристрої призначені для збільшення продуктивності лову в будь-яких умовах. Вони відносяться до бездротових Двопроменева закидати ехолотів, з відмінною підтримкою сигналу з планшетом або смартфоном власника. Сонари підтримують зв'язок з портативними пристроями через Wi-Fi, передають інформацію з відстані 100 метрів і глибини 80 метрів. Функціональний набір досить великий, наприклад, ви зможете переглянути прогноз погоди, прочитати відгуки інших рибалок про ту чи іншу локації, завантажити карту, зібрати статистику своїх успіхів. Використовувати ехолоти можна при будь-якій погоді, при цьому вони зроблять прогноз про активність риби і відслідкують її рух. Так як пристрої компанії Deeper виробляються в Литві, можна не турбуватися про якість і термін експлуатації, європейські стандарти дуже високі і ехолоти повністю їм відповідають. Щоб значно збільшити шанси на відмінний улов, варто купити ехолот для риболовлі.

Аксесуари для ехолотів Deeper

Аксесуари для ехолота Deeper

Ехолоти Deeper підтримують кілька видів аксесуарів, але найкориснішими і популярними вважаються: кріплення для смартфона на вудилище, накладка для нічної риболовлі і гнучке кріплення, яке допомагає надійно встановити ехолот на плавальний засіб. Використовуючи «помічники», ви робите свій ехолот набагато розумніші, так як він зможе виконувати на порядок більше функцій. Крім того, що аксесуари підвищують ефективність риболовлі, вони також роблять її набагато зручніше. Людство тисячоліттями займається ловом риби, але в нашому столітті цей процес став набагато продуктивніше і комфортніше завдяки ехолотів і аксесуарів для них.

Кріплення для установки смартфона на вудилище

Серйозним ризиком під час рибалки з використанням ехолотів, що передають інформацію на смартфон або планшет, вважається небезпека упустити портативний девайс в воду. Більшість гаджетів не мають захисту від вологи, і навіть короткострокове занурення у водойму несе для них непоправної шкоди. Що вже говорити про ситуацію, коли ви рибалите з човна або катера, якщо апарат впаде, то дістати його вже не вдасться. Щоб перестати переживати про дорогому смартфоні, варто використовувати надійне кріплення до вудилища. Аксесуар дуже легкий, так що не завдасть незручностей, зміщуючи центр тяжіння. Так як кріплення рухливі, фіксатор підійде для майже будь-яких розмірів вудилищ і екранів смартфонів, універсальність - дуже важливих позитивний момент. Фіксатори виконані з кремнію і надійно утримають смартфон в обраному вами положенні. Кріплення Deeper Smartphone Mount виглядає як невеликий шматок гуми, але здатний спростити вам життя, забезпечити комфорт під час заняття улюбленою справою і виключити переживання за девайс завдяки своїй універсальності і високій якості.

Накладка для нічної риболовлі Deeper Night Fishing Cover

Не секрет, що багато шанувальників риболовлі воліють виходити до води в нічний час доби. Хтось вважає, що вночі краще клювання, а кому-то подобається єднання з природою і тиша, коли нічого не відволікає від головного процесу. У будь-якому випадку, ехолот стане набагато корисніше, якщо буде підтримувати режим нічної риболовлі. Deeper Night Fishing Cover додає основного пристрою підсвічування, легко кріпиться і не обтяжує його завдяки компактності і невеликій вазі. Замінити її дуже легко внаслідок високої ергономічності і продуманій конструкції. Аксесуар працює за простим принципом, він пропускає через себе сигнальний світлодіодний світло, який не можна не помітити навіть на пристойній відстані. Завдяки цьому ефекту, виключається можливість втрати пристрою з уваги, навіть якщо ви вийшли порибалити вночі в місце, де немає абсолютно ніякого освітлення. Також використання накладки просто необхідно для контролю проводки вночі або для відстеження дальності закидання датчика, адже щоб отримати найбільш точну картину дна і кількості риби в тій чи іншій ділянці, потрібно періодично переміщатися і закидати гідролокатор в різні зони, тоді він краще підбере найбільш вдалу локацію. Не виключена така неприємність, як обрив шнура. Проблема може статися через зношування сонара або невдалого кріплення, як би там не було, знайти дорогий пристрій за допомогою світиться накладки для нічної риболовлі не буде проблемою.

Використовувати аксесуар дуже просто, необхідно виконати кілька простих маніпуляцій:

  • Зніміть стандартну накладку, яка йшла в комплекті, і встановіть напівпрозору для нічної риболовлі.
  • Простежте, встановлена накладка міцно трималася на ехолоті і позначки рівня води на обох частинах ідеально збігалися, якщо не виконати цей пункт, то значно знизиться ефективність.
  • Знайдіть в додатку Deeper App на своєму смартфоні або планшеті режим нічної риболовлі і увімкніть її. Якщо все зроблено правильно - побачите яскраве світло від світлодіодів.
  • Переконайтеся в щільному закріпленні налагодження, якщо використовувати її правильно, вона ніколи не виявиться пошкодженою або намоклої. Завдяки яскравому помаранчевому світлу, використовувати аксесуар оптимально не тільки вночі, але і в туманну або дощову погоду, коли погіршена видимість.

Кріплення для ехолота Deeper Flexible Arm

Розумний ехолот Deeper для смартфона підтримує можливість установки на будь-плавальний засіб, наприклад, човен, катер, байдарку за допомогою спеціального кріплення. Такий аксесуар значно розширює функціональні можливості ехолота, роблячи його зручним для різних видів рибної ловлі. Завдяки передовим інженерним рішенням при створенні затиску, кріплення Deeper Flexible Arm стало дійсно універсальним, так як кріпиться куди завгодно буквально за пару митей. Спеціальний запобіжний ремінець, який додатково надається, виключить ризик втрати портативного ехолокатора або гнучкою ніжки, оскільки закріплює їх дуже надійно. Вибрати потрібний кут огляду дуже легко, так як стрижень з алюмінію досить податливий і прийме необхідну вам форму, так що ефективність сонара буде такою ж, як і під час вудилища або фидерного закидання. При правильній установці, вивчення дна водойми пройде так само успішно, як і при використанні звичайного транцевой кріплення. Матеріали обрані так, щоб конструкція могла довго експлуатуватися, і він не зноситься і не ламаючись, спеціальні домішки роблять аксесуар придатним для використання в солоній морській воді.

Загальні переваги аксесуарів для ехолотів

Ехолот сам по собі дуже розумний помічник для рибалки, забезпечує високу продуктивність риболовлі і дозволяє не витрачати даремно час на нерибних місцях. Однак разом з описаними аксесуарами, він зможе виконувати ще більше функцій і стане ще зручніше. Якщо ви шанувальник комфорту і результату одночасно - ехолот Deeper і аксесуари для нього стануть відмінним вибором.

Відгуки покупців

Ваш відгук буде першим.

+10 грн

Залишити відгук

Увага: щоб повідомлення пройшло модерацію, будь ласка, ознайомтесь з правилами публікації відгуків.

Останні новини