Нові моделі ехолотів Deeper - ще більше можливостей для улову!

15 червня 2016 р.

Кожен рибалка мріє про великий улов або хоча б однієї, але дуже великій рибі. Спіймати її на вудку буде простіше і швидше з сучасними технологіями. Особливо тепер, коли з'явилися нові ехолоти Deeper PRO і Deeper PRO +! Вони дозволяють рибалити, перебуваючи на березі, бачити найдрібніші деталі рельєфу і отримувати сигнал на відстані цілих 100 м!

Все, що вам потрібно знати про ехолота Deeper

Ехолоти Deeper - це «розумні» помічники рибалки. Бездротове закидати пристрій прекрасно «бачить» смартфони та планшети на платформах Android і iOS, причому, і в онлайн, і в офлайн режимі. Пристрій прогнозує активність риби, в ньому можна подивитися замітки рибалок, карти і прогноз погоди. Зв'язок Wi-Fi дозволяє передати дані з глибини близько 80 метрів і відстані до 100 метрів.

Швидко рухомі риби легко помітні завдяки великій частоті сканування пристрою, а дозвіл сканування дозволяє відстежити навіть дрібні об'єкти і передати дані з високою якістю. У додатку Deeper можна вибрати один з безлічі мов, тому проблем з розумінням інформації не буде.

Ехолоти незамінні для рибного лову при будь-яких погодних умовах:

  • вони створюють карти глибин,
  • записують режим останнього лову і всю історію,
  • сканують дно і шар води,
  • вимірюють рельєф дна, температуру і глибину,
  • а інформацію миттєво відправляють на планшет або телефон.

Більш сучасна модифікація Deeper PRO оснащена береговим режимом GPS, який допомагає проводити збір та обробку даних дна з берега або моста, причалу або човна. Нові ехолоти для риболовлі з берега більш зручні, оскільки дозволяють значно розширити можливості рибного лову.

Крім того, ехолоти зроблені в Литві, а значить, високу європейську якість вам гарантовано!

Характерні відмінності моделей

розумний ехолот
Deeper 3.0
розумний ехолот
Deeper PRO
розумний ехолот
Deeper PRO +
Тип з'єднання бездротове
Bluetooth
бездротове
Wi-Fi з'єднання
бездротове
Wi-Fi з'єднання
діапазон прийому 40 м 100 м 100 м
частота сканування 7 раз / сек. 15 раз / сек. 15 раз / сек.
При вирішенні сканування видимість на відстані До 78 мм До 13 мм До 13 мм
динамічний діапазон Стандартний Збільшений у вісім разів Збільшений у вісім разів
карти Складання в режимі човни Складання в режимі човни Береговий режим GPS + складання в режимі човни
підзарядка акумулятора Кожні 2-3 місяці Кожні півроку Кожні півроку

Виходячи з даних таблиці, переваги нових ехолотів Deeper PRO і Deeper PRO + очевидний: більш надійне Wi-Fi з'єднання дозволяє передавати дані на відстань до 100 м, бачити чітко навіть невеликі об'єкти вже в межах 1-1,5 см, а при бажанні ще й збільшити картинку в 8 разів. Крім того, найбільш «наворочена» модель Deeper PRO + оснащена GPS і береговим режимом.

Інші переваги розумних ехолотів Deeper

Перш за все, варто відзначити, що ехолоти Deeper відносяться до Двопроменева апаратів. Це означає, що перший, більш широкий промінь, показує загальну картину дна, але при цьому не здатний «розгледіти», наприклад, рибу в глибокій ямі. Другий, більш вузький промінь, «зчитує» недоступні для першого ділянки дна і, таким чином, створюється цілісна картина донного рельєфу.

Невеликий кульку-ехолот має діаметр всього 6,5 см і, як поплавок, завжди лежить на поверхні водної гладі. Кріпити його можна на додаткове вудилище, на транец човна або радіокеровані моделі маленьких катерів. Єдине, що потрібно пам'ятати: відстань між приладом і телефоном або планшетом не повинно перевищувати 40 м (для нових моделей - 100 м), щоб не перервався зв'язок. Герметичний корпус гаджета дозволяє йому занурюватися в воду без втрат на глибину до 1 метра.

Підлідна риболовля? Чому ні!

Якщо ви не можете жити без риболовлі навіть взимку, то ехолот Deeper PRO + стане для вас незамінним помічником. Для відстеження найдрібніших рухів в режимі реального часу призначене спеціальне віконце вертикального флешерів. А за допомогою подвійного екрану стало можливим поєднувати стандартний режим зображення і режим підлідного лову. Для того, щоб наблизити об'єкт спостереження, досить вибрати функцію Zoom, яка дозволяє розглянути жадану рибу максимально близько.

Сонар включиться самостійно від дотику до води. Сканування коливається в межах від 0,5 до 80 м. Величезна перевага приладу полягає в тому, що його можна використовувати і на зимовій, і на літній рибної ловлі, так як він працює при температурах від -20 до + 40˚С. Гаджет працює і в солоній і в прісній воді. Для підзарядки необхідно використовувати кабель USB, а прилад попередньо розгвинтити, щоб відкрити роз'єм.

додаток Deeper

Цей додаток сумісно практично з 10 тис. Пристроїв. Управління ним інтуїтивно зрозуміло. Отримані дані можна не тільки зберігати, але й відсилати їх друзям за допомогою популярних соціальних мереж. Через нього можна заглушити сонар, коли риба почала клювати, і в гаджеті відпала необхідність. Додаток допомагає сканувати водорості і корчі, перемикати частоти променів підсвічування, бачити розташування риб і «відчувати» температуру води.

Для зручності користувачів передбачено ландшафтний і портретний режим. Вбудований місячний календар допомагає визначити, чи буде в конкретний день клювання. З календаря можна дізнатися про припливи і відливи.

Пристрій може працювати безперервно протягом 4 годин, а для того, щоб його підзарядити, можна скористатися адаптером з комплекту поставки (в цьому випадку годиться мережу 220 В), гніздом прикурювача в автомобілі або USB-портом комп'ютера або іншого електронного гаджета.

Чому потрібно купувати саме в магазині Навітек?

Купити ехолот для риболовлі найвигідніше в магазині Навітек, і тому є кілька причин:

  1. Магазин працює за звичайним графіком: у будні дні з 9.00 до 18.00, але здійснюючи онлайн замовлення, ви абсолютно не прив'язані до часу - замовлення приймаються цілодобово, без вихідних.
  2. Оплата приймається в національній валюті, а зробити її можна за допомогою карти або готівки.
  3. Замовлення доставлять в будь-яку точку України, будь то мегаполіс або глибинка, а якщо є необхідність, то і кур'єром в будинок або офіс.
  4. Заводський брак приймається назад беззастережно, при цьому у вас є можливість отримати аналогічний товар.
  5. Розстрочка на товари допоможе зробити покупку, не надто обтяжуючи ваш бюджет.
  6. Накладений платіж захищає вас від будь-яких фінансових ризиків.

Вдалого улову в сучасному стилі!

Відгуки покупців

Ваш відгук буде першим.

+10 грн

Залишити відгук

Увага: щоб повідомлення пройшло модерацію, будь ласка, ознайомтесь з правилами публікації відгуків.

Останні новини