Домашні гідропонні установки Magic Garden

20 листопада 2018 р.

Мрія будь-якої господині мати в квартирі красиві і невибагливі рослини, яким не потрібні величезні вікна з виходом на точно розраховану сторону світла, без метушні із землею, без паразитів і без спеціальних знань про садівництво. А чоловіки з цієї статті отримають цікаву ідею для подарунка коханій жінці на знаменну дату.

Вирощування рослин без грунту відомо з біблійної давнини. Перша в світі гідропоніка - це сади Семіраміди, які побудував Навуходоносор II для своєї дружини. Цариця тужила в міський пилу по гірських луках і гаях батьківщини, тому люблячий чоловік влаштував для неї Едем в мегаполісі. У наш час не обов'язково бути володарем Вавилона щоб порадувати кохану. Завдяки технологіям будь-хто зможе виростити не тільки на підвіконні, але і в будь-якому місці невеликого житла, зелень, полуницю, огірки або квіти. А також без витрат часу і сил урізноманітнити стіл свіжою, екологічної зеленню і оживити інтер'єр квартири незвичайними рослинами, наповнити ароматом пряних трав і квітів.

Magic Garden

Як працює гідропоніка

Компактне гідропонних пристрій - це розумний вазон, яке зводить землеробські клопоти до мінімуму. У його конструкцію входить резервуар для рідини, підсвічування і Миникомпрессор, який відповідає за подачу води. На перший погляд - нічого складного, але тут важливий точний розрахунок - щоб обладнання справлялося з циркуляцією води, забезпечувало необхідний рівень освітлення і органічно вписувалося в інтер'єр сучасної квартири. Крім того, дуже зручно, якщо в одному розумному вазоні можна вирощувати кілька різних культур - адже ми не знаємо, чого захочеться завтра: спецій, помідорів або полуниці. Magic Garden - повністю відповідає таким вимогам.

На збірку гідропонній установки Magic Garden в домашніх умовах піде кілька хвилин: розпакувати світильник і резервуар для живильної рідини, зібрати комплект, залити рідину, поживні речовини і можна починати посівну! Зручно, що в комплект поставки входить все необхідне. Не потрібно турбуватися і розшукувати по магазинах добрива і насіння рослин. Просто збираєте, заливаєте і сієте.

Автоматична система управління дозволяє встановити режим вирощування салату, ягід, фруктів, спецій або овочів. Якщо потрібно долити води або підсипати поживної речовини - загориться світлодіод. Рослини розвиваються в 2-3 рази швидше ніж на грунті, свіжа зелень підросте вже через 2-3 тижні.

Приємно, що при вирощуванні гідропоніки не доведеться копатися в землі, потім відмивати руки і чистити нігті - все абсолютно стерильно і зручно. При цьому не обов'язково бути фахівцем в овочівництві та агрономії. Чи не потрібна сільгоспхімія, гербіциди, пестициди та нітрати, гідропоніка безпечна для здоров'я і гіпоалергенна. Хороший урожай гарантований виробником!

Важливо, що є різні стилістичні рішення, які підійдуть під темний або світлий інтер'єри. Гідропонні установки виглядають сучасно і привабливо, буде чим здивувати друзів і гостей будинку. Прямо з домашньої гідропонній установки зелень потрапить до вас на стіл.

Переваги гідропоніки в домашніх умовах

Гідропоніка - це сільське господарство майбутнього, вона має ряд незаперечних переваг перед традиційним землеробством. Необхідні поживні елементи без перешкод потрапляють прямо до кореня рослини, завдяки цьому посадки завжди отримують те, що їм необхідно. Завдяки достатній кількості мікроелементів зелень, ягоди і спеції ростуть великими, міцними і красивими, як на картинці. Чи не доведеться застосовувати шкідливі добрива, натуральних речовин досить, щоб збирати чудові врожаї. Гідропонні посадки не потребують великої системі коренів (з поливом і вбиранням вологи проблем немає), тому весь потенціал зростання витрачається на корисні «вершки», завдяки цьому вдається виростити просто приголомшливі врожаї.

Рослини не страждають від нестачі світла, швидше ростуть і мають привабливий насичений колір. Гідропонні домашні установки регулюють кількість вологи, тому її буде рівно стільки, скільки потрібно, корінці НЕ подгніют як на дачі в дощове літо. Система не потребує частого обслуговування або щоденному поливі - поживні речовини додають раз в тиждень. Пересадити багаторічні рослини (наприклад, полуницю), завдяки специфіці середовища і кореневої системи можна без особливих зусиль. Немає проблем з шкідниками - колорадським жуком, блішки, грибковими паразитами, гусеницями і Медведков і т.п., тому можна обійтися без отрутохімікатів. Не потрібно купувати спеціальну землю, а значить вирощувати рослини вийде дешевше і простіше, ніж в традиційних горщиках.

Гідропоніка екологічна! Я вже писав, що метод вирощування в розумному вазоні не вимагає хімікатів, а ще повністю виключає важкі метали, шкідливі сполуки і радіонукліди, які через грунт потрапляють в рослини. Це важливо для здоров'я сім'ї.

І ще один дуже важливий перевага, на якому варто зупинитися окремо - це вигода для сімейного бюджету. На перший погляд здається, що гідропоніка для домашніх умов коштує недешево, але зверніть увагу - ви платите один раз, а працює система довгі роки. Порахуйте витрати на покупку грунту, горщики, витрати сил на пересаджування, померлі рослини, незручності і клопіт. Вийде, що розумний вазон - непогана інвестиція в здоров'я сім'ї, а крім цього, гідропоніка сучасна, цікава і приваблива в естетичному плані.

Подарунок жінці Magic Garden

Гідропонна установка своїми руками

Крім спеціалізованої, фірмової гідропоніки домашні майстри розробили кілька подібних способів вирощування рослин на підвіконнях. По суті, це домашня гідропоніка своїми руками. Щоб зробити таку систему використовують пластикові пляшки від мінералки або соків. Ось як це виглядає на практиці:

  1. Розрізають пляшку поперек, на дві частини;
  2. У горловині проплавляющей або просвердлюють отвори по колу;
  3. Верхню частину перевертають і вставляють в нижню так, щоб пробка спиралася на донну частину;
  4. У нижню частину, приблизно по отвору, заливають воду, а в верхню засипають дренаж з керамзиту, в який і висаджують рослини;
  5. Купують і підливають живильний розчин для гідропоніки і чекають врожаю.

На перший погляд здається, що це вдале економне рішення, яке без особливих зусиль можна відтворити в будь-якій квартирі. Але зверніть увагу, ми повертаємося до тієї ж самої метушні з грунтом. Пластикова пляшка - це незручно. Вона постійно перевертається і розливає поживна речовина. Доведеться збирати світильник самостійно - а це додаткова метушня і витрати. І природно, ні про яку спеціалізованої автоматиці мова йти не може.

В результаті ми отримуємо практично той же горщик із землею (керамзитом), тільки з двома днищами і зроблений з пластикової пляшки. Як такий «вазон» буде виглядати у вашій квартирі? Ну і щоб подарувати такий виріб жінці на день народження або 8 березня потрібно володіти незвичайною хоробрістю і самовпевненістю.

Magic Garden - сучасна високотехнологічна гідропоніка, в ній передбачено вся для успішного вирощування корисної зелені в домашніх умовах. Замовити розумний вазон в інтернет-магазині Навітек не складе труднощів, телефонуйте і через пару днів зможете виростити сучасні сади Семіраміди у будь-якому місті країни.

Відгуки покупців

Ваш відгук буде першим.

+10 грн

Залишити відгук

Увага: щоб повідомлення пройшло модерацію, будь ласка, ознайомтесь з правилами публікації відгуків.

Останні новини