5 вагомих переваг ехолотів Deeper

1 жовтня 2018 р.

На сьогодні ринок розумних пристроїв для риболовлі наповнений десятками пристроїв різних виробників. І це не дивно, тому що сучасна рибалка передбачає не тільки суперсекретні прикормки і наживки по дідусевим рецептами, а й електроніку, яка значно покращує життя рибалки. Є безліч пропозицій західних і вітчизняних брендів, але особливу увагу рекомендуємо звернути на ехолоти Deeper.

Розумний ехолот Deeper - це сонар, який передає інформацію про глибину водойми і наявності риби, за допомогою Wi-Fi або Bluetooth з'єднань на смартфон або планшет. З цим приладом не потрібно возити з собою окремо монітор сонара, або інші спеціалізовані прилади, Deeper дає можливість зробити ехолот з телефону. Це корисно на рибалці з берега або човна.

Головні переваги бездротових ехолотів бренду Deeper

1. Зручність і портативність. Один і той же ехолот підходить для лову з льоду, човни або береги, що забезпечує економію грошей. Ехолот легко поміститься в кишеню куртки та важить 100 грам. Щоб закинути розумний ехолот Deeper на перспективне місце, не потрібно бути «Шварценеггером».

Пристрій підходить для початківців любителів і закоренілих фанатів рибалки, які ловлять кілька разів на тиждень. Є стандартний і розширений режим в додатку для смартфона, які демонструють інформацію з різними рівнями деталізації.

зручність Deeper

2. Надійність. Найважливіша вимога - ехолот повинен не боятися удару об воду, бути стійким до різних температур і зносу. Бездротові ехолоти для риболовлі з берега і човни роблять з спеціально розробленого матеріалу. Це ABS пластмаса, яку заливають у форми підвищеної точності. Відмінна якість збірки зводить до мінімуму кількість браку і забезпечує повну герметичність пристрою. У створенні прототипу брали участь інженери з трьох країн, але випускають Deeper в Литві. Моделі цього виробника проходять контроль на відповідність євростандартам. Deeper прагне до високого рівня, і багато в чому це вдається.

3. Технічна підтримка ехолотів для риболовлі з берега і човни. Навіть якщо купили Deeper п'ятирічної давності, без зусиль знайдете запчастини на свій ехолот. Чи не викличе питань заміна акумулятора або будь-який з видів ремонту, який здійснюють в офіційних сервісних центрах виробника. На запитання користувачів відповідає техпідтримка, є телефони, пошта та представництва в соцмережах.

4. Спеціально розроблене програмне забезпечення і хмарні сховища. Є додатки під андроїд та айфони. Програма зрозуміла інтуїтивно, щоб розібратися - не потрібно бути комп'ютерним генієм. Важливий плюс - добірка квітів для додатків. Програмісти і дизайнери прагнуть зробити таку передачу кольору, яка буде добре видно на яскравому сонці або при відблисках від водної поверхні. Карти і дані про відвідані місцях автоматично зберігаються в хмарному сховищі, це дає можливість ще до риболовлі ознайомитися зі специфікою донного рельєфу або поділитися інформацією з товаришами, які не мають розумного ехолота.

Deeper дає можливість вести календар рибалки, запам'ятовувати, яка риба зустрічається в якому місці, аналізувати активність риби в відповідно до погодних умов. Також можна потім аналізувати на персональному комп'ютері інформацію по рибалці. Коли ви наступного разу приїдете на це ж місце, не доведеться шукати вири або корчі, в хмарі вже буде знаходиться готова карта глибин і донного рельєфу.

додаток Deeper

5. Додаткові аксесуари. Що таке аксесуари - знають всі, але часто недооцінюють їх значення. Можна зробити чудовий ехолот, але, якщо ним незручно користуватися, більшість переваг сходять нанівець. Deeper пропонує достатню кількість корисних аксесуарів:

Завдяки цьому ехолоти Deeper зручні для літньої і зимової риболовлі.

аксесуари Deeper

Deeper і конкуренти

Основні конкуруючі з Deeper - ехолоти iBobber і російські Практик. За дальності зв'язку, силі і стійкості сигналу Deeper Pro і Deeper Pro + однозначно поза конкуренцією. Антени пристроїв видають сигнал чітко на заявлені 100 метрів. Цікавіше порівняти Deeper Start і iBobber, тим більше що вони знаходяться в одній ціновій категорії. При заявлених 50 метрах дальності сигналу, Start досягає 52-54 метрів, що зовсім непогано. Конкуруючий з ним iBobber, при паспортних 42 метрах, працюють тільки на 30. При тестуванні пробували різні моделі смартфонів, приросту в результаті добитися не вдалося, а це вже серйозний недолік.

Ще одна проблема iBobber - невдале програмне забезпечення. Важко зрозуміти, дрібна риба ходить або велика, погано визначаються водорості, руху риб переривчасті і умовні. Карту дна цей ехолот не створює, немає геопроекцій. Єдине, де iBobber показує себе непогано - це визначення глибин.

Deeper PRO +, Deeper PRO і Deeper START

Ехолоти Deeper випускають в трьох модифікаціях: Deeper PRO + , Deeper PRO і Deeper START . Відрізняються ціною, виконанням і технічними характеристиками. PRO + коштує в два рази дорожче ніж Start. В першу чергу нас цікавить практичне застосування, і тут Deeper PRO + стоїть на першому місці. Глибина сканування цього ехолота - до 80 метрів, відстань, на яке він передає сигнал по Wi-Fi, до 100 метрів. Програмне забезпечення показує максимально деталізовану картинку. Вбудований GPS дає можливість створювати карти глибин з човна і з берега. Deeper PRO при тих же параметрах не обладнано GPS, тому варто на дві тисячі дешевше.

Параметри моделі Deeper Start знижені. Він позиціонується як ехолот для риболовлі з берега і човнів. Сканер глибини досягає 50 метрів, чого цілком достатньо для більшості випадків. Відстань зв'язку Wi-Fi досягає 50 метрів. Новий дизайн, ергономічна форма і помірна вартість привертають увагу багатьох рибалок.

Якщо ви захоплений рибалка і набридло даремно годувати рибу, хочете бачити її в реальному часі, чітко і з мінімумом спотворень - розумні ехолоти Deeper те, що потрібно. При відмінній якості збірки ехолоти відрізняються гарним функціоналом і зручним програмним забезпеченням, а додаткові пристосування для кріплення стануть корисним доповненням до оснащення рибалки.

Відгуки покупців

Ваш відгук буде першим.

+10 грн

Залишити відгук

Увага: щоб повідомлення пройшло модерацію, будь ласка, ознайомтесь з правилами публікації відгуків.

Останні новини