Нова прошивка для Lowrance Elite Ti / HDS Carbon / HDS Gen3 v18.2

3 вересня 2018 р.

Компанія Lowrance випустила нову версію прошивки для ехолотів, яка включає потужний функціонал: додана функція промальовування карти в реальному часі Genesis Live, розширені можливості інтеграції з мотором і мобільними Устройcтво.

Нове програмне забезпечення версії 18.2 для ехолотів-картплоттери Lowrance стосується моделей: Elite Ti,HDS Carbon і HDS Gen3. Воно включає в себе створення карт в реальному часі, розширену інтеграцію з човновим двигуном і підключення до мобільного телефону для HDS Carbon. Вже доступний для скачування на сайті виробника.

Щоб уникнути втрати підтримки російського мовного мови інтерфейсу, власникам офіційних приладів Lowrance, рекомендується проконсультуватися з технічною підтримкою сервісного центру, для уточнення чи є ваша прошивка стабільною. Файли програмного забезпечення не містять Русский мовній пакет!

Прошивка Lowrance v18.2

Genesis Live Charting

Нове оновлення програмного забезпечення додає Genesis Live Charting до дисплеїв Lowrance, надаючи відображення карт в режимі реального часу. Ця технологія використовує цифрові свідчення глибини для створення контурів, завдяки чому вона дуже проста у використанні. Користувачі можуть керувати прозорістю контуру, щільністю контурів, намальованих на екрані, з інтервалом до 0.5 фути, палітрою кольорів, для відображення глибин і багатьом іншим. Карти Genesis Live можуть бути збережені на SD-карту для подальшого використання.

Розширена інтеграція з двигуном

У попередньому оновленні прошивки версії 18.1 уже була заявлена інтеграція двигунів Yamaha з ехолотом / картплоттери HDS Carbon і HDS Gen3. Нове програмне забезпечення 18.2 розширює цю функціональність до ехолотів серії Elite Ti, а також додана можливість калібрування двигуна і функція сигналізації.

Додатково, для перерахованих вище моделей багатофункціональних дисплеїв також реалізована підтримка моторів Evinrude. При підключенні човнового двигуна по NMEA 2000 К блоку контролю Evinrude доступ до функцій автоматично розблокується і інформація легко доступна збоку на екрані. Інтеграція двигуна Evinrude включає в себе моніторинг рівня рідини, розширену конфігурацію двигуна і підготовку двигуна до зими.

SMS повідомлення і пропущені дзвінки на екрані ехолота

Для ехолотів Lowrance HDS Carbon, оновлення програмного забезпечення, додатково дозволяє користувачам швидко і легко поєднувати свій смартфон з підтримкою Bluetooth з приладом для виведення текстових повідомлень і дзвінків з телефону на екран ехолота. Функції Android включають відображення і відповідь на вхідні текстові повідомлення, створення нового повідомлення, а також доступ до історії повідомлень і журналам викликів. Функції iOS включають відображення вхідних текстових повідомлень і журналу викликів.

Відгуки покупців

Ваш відгук буде першим.

+10 грн

Залишити відгук

Увага: щоб повідомлення пройшло модерацію, будь ласка, ознайомтесь з правилами публікації відгуків.

Останні новини