Тягові акумулятори Trojan нової серії Silver

4 липня 2018 р.

Консервативний американський бренд Trojan - виробник тягових акумуляторів преміум класу випустив бюджетну серію Silver, спеціально призначену для ринку України.

strong> Trojan Battery - відома фірма зі Сполучених Штатів, яка випускає акумулятори вже майже сто років. Її продукція відрізняється високою якістю і відповідає останнім світовим тенденціям в цій області. Про це говорять патенти на десяток брендових технологій, яким немає аналогів за технічними характеристиками і довговічності. Якість і надійність тягових акумуляторів Trojan на кілька кроків перевершують вироби конкуруючих на ринку фірм.

З цієї статті ви дізнаєтеся про переваги АКБ цього виробника, про те, чому варто купити тягові акумуляторні моноблоки новітньої серії Silver.

Trojan Silver новинка 2018

Тягові акумулятори Троян Сільвер

Акумулятори Trojan відносяться до тяговим і розраховані на застосування в полемічних машинах, інвалідних візках, штабелерах, навантажувачах, гольф-машинах, підйомників підйомниках і іншій техніці, що працює на електродвигуні.

Акумуляторні батареї з рідкі електролітом цього виробника відносяться до свинцево-кислотних, в яких електрика виробляється за допомогою пластин зі свинцю і сірчаної кислоти. АКБ Trojan славляться великою циклічним ресурсом і здатністю відновлювати ємність після повного розряду в суворих промислових умовах експлуатації.

Тягові акумуляторні моноблоки Trojan нової серії Silver випущені спеціально для ринку Східної Європи і України. Позиціонуються як бюджетні і доступні за ціною акумулятори для професійного застосування в поломоечной техніці та іншому обладнанні на електротязі. Ось таблиця відповідності з популярними моделями старших серій:

Модель аналог базові характеристики
Trojan S-105 T-105 6 Вольт, 262x181x273 мм
Trojan S-1275 T-1275 12 Вольт, 329x181x272 мм
Trojan S-875 T-875 8 Вольт, 259x180x272 мм
Trojan S-16 L16 6 Вольт, 313x174x417 мм
Trojan S-305 J305 6 Вольт, 3141x74x366 мм

На даний момент АКБ Silver приблизно на 30% дешевше своїх аналогів. За призначенням вони призначені для того ж обладнання що і преміальні моделі. Габаритні розміри батарей також аналогічні, а значить акумулятори Trojan Silver замінять аналоги в тому ж акумуляторному відсіку без додаткових переробок конструкції. Т.ч. ви отримуєте кращу продуктивність, ніж у конкурентів, по значно більш доступною ціною, ніж серії преміум класу цього виробника.

Область застосування акумуляторів Trojan

Інженери-розробники цієї компанії прагнули до універсальності та високій якості своїх виробів, це відмінна риса, яка виділяє продукцію Trojan. Використовуючи власні розробки, їм вдалося досягти необхідного ступеня надійності і стійкості до навантажень. Такий підхід дає можливість використовувати тягові акумулятори для наступної техніки:

  • електрокари;
  • миття підлоги;
  • підйомники;
  • штабелери;
  • електродвигуни для яхт і човнів;
  • системи сигналізації;
  • промислове обладнання;
  • зелене електрику;
  • системи безперебійного електроживлення.

У лінійці АКБ Silver цього виробника є 6, 8 і 12-вольт рішення з рідким електролітом. Ємність може варіюватися, популярні АКБ на: 175, 215, 232 Ач. Завдяки комбінуванню декількох моноблоків є можливість зібрати систему будь-якої потужності для виробничого використання.

Переваги та особливості акумуляторів Trojan

Те, що акумулятори продаються в більшості країн світу, не є визначальним фактором. Наприклад, дешеві вироби виробників з південно-східної Азії тепер можна зустріти повсюдно. Але якість і технології «штатовской» компанії - це зовсім інший рівень. Ці АКБ випускають на підприємствах в Каліфорнії і Джорджії, ніяких ліцензійних випусків в країнах третього світу! Тут продумано все, починаючи від оригінальних, посилених пластин, закінчуючи міцним, ударостійким корпусом з поліпропілену. Розглянемо все по порядку.

Акумулятори для полемічних машин, гольф-карів, штабелерів від Trojan оснащені сепаратором нової конструкції. Сучасні розробки дозволяють забезпечити краще циркулювання електролітичної рідини. Матеріал сепаратора - інноваційна суміш, яка зменшує утворення сурми між різнойменно зарядженими пластинами. Сітка посиленої конструкції додатково подовжує життя пристрою.

В АКБ застосовуються патентовані технології, які покращують розподіл електроліту, підвищують довговічність і прискорюють процеси утворення електричного заряду. Як підсумок - тривала безперебійна робота акумулятора.

Свинцева решітка містить в складі сурму, вона забезпечує хороше зчеплення з наповнювачем і досить стійка до розкладання металу.

Для захисту від осаду розробники акумуляторів Trojan створили відстійник спеціальної конструкції. Вони розсіюють садок, зводячи до мінімуму можливість замикання пластин.

Що ще потрібно знати про тягових акумуляторах Trojan

Тягові акумулятори Trojan Silver розраховані на використання в полемічних машинах і іншої промислової техніки. АКБ відповідають всім міжнародним екологічним стандартам і не завдають шкоди здоров'ю людини через випарів кислоти або з інших причин. Щоб зашкодити такій батареї, потрібно докласти чималих зусиль. Корпус герметичний і стійкий до ударів і тряски.

Те ж саме відноситься і до складської техніки - електронавантажувачів і штабелерам. Надійність, витривалість і стійкість до навантажень роблять ці джерела живлення чудовим рішенням для такої техніки. Потрібно сказати, що для високонавантаженого обладнання якість акумулятора грає найважливішу роль. Купити тягові акумулятори Троян означає створити умови для безперебійної роботи складу.

Додатково скажімо, що Trojan акумулятори використовують свій електроліт, він помітно густіше ніж у виробах конкурентів, тому забезпечує відмінний контакт з пластинами і довготривалу роботу техніки.

В кінці потрібно сказати, що якість акумуляторів Trojan повністю виправдовує вартість. Серія Silver в цьому сенсі ще більш приваблива тому що, зберігаючи всі позитивні якості старших серій, відрізняється привабливою ціною. Купити тягові акумулятори Trojan Silver у офіційного дилера Навітек означає забезпечити себе якісною технікою при помірних витратах.

Відгуки покупців

Ваш відгук буде першим.

+10 грн

Залишити відгук

Увага: щоб повідомлення пройшло модерацію, будь ласка, ознайомтесь з правилами публікації відгуків.

Останні новини