Підгодовувальні кораблики Carpboat з новим пультом ДУ

14 жовтня 2017 р.

Підгодовувальні кораблики Carpboat для трофейної короповій риболовлі перейшли на частоту 5,8 GHz із новим пультом дистанційного керування.

Підгодовувальні кораблики для риболовлі від компанії Carpboat встигли набути популярності завдяки сучасному карбоновим корпусу, точності, хорошої керованості і новітнім технічним удосконаленням, таким як можливість підключення ехолота для вивчення дна і автопілота для позиціонування , пошуку перспективного місця лову риби. Саме технічний розвиток є надзвичайно важливим напрямом інженерної думки розробників. Сучасна електроніка та якість управління - то, за що борються фірми-виробники радіокерованих корабликів для риболовлі, і тут Carpboat зробили черговий крок вперед.

З кінця літа 2017 року модельний ряд прикормових корабликів Carpboat відбулися зміни. Дві моделі Carpboat Mini і Carpboat Carbon , які раніше працювали на частоті 2,4 GHz, тепер перейшли на частоту 5,8 GHz. Що змінилося і як це відіб'ється на кораблику для завезення прикормки - про це стаття.

Новий пульт Carpboat

У чому різниця між 2.4 і 5.8 GHz?

Ті, хто цікавиться квадрокоптера, БПЛА, дронамі або вибирав недавно Wi-Fi роутер, напевно, стикався з пристроями, що працюють на частоті 5,8 GHz. Основна відмінність 5,8 від 2,4 полягає в тому, що хвилі тут коротші і мають великі можливості по передачі сигналу без перешкод. Якщо для 2,4 максимум це 600 Мбіт / с, то 5,8 - 1300 Мбіт / с. Швидкість передачі вище, а значить обмін даними буде проводитися набагато швидше і кораблик буде чутливіший.

Ще один важливий момент, на частоті 2,4 працює величезна кількість побутових приладів, починаючи від мікрохвильовок, закінчуючи смартфонами. Завантажена частота створює перешкоди і погіршує якість сигналу. Хвилі 5,8 GHz менш засмічені перешкодами, тому надають кращі можливості для зв'язку. Вони використовуються в мережах Wi-Max інтернет провайдерами та операторами стільникового зв'язку, які працюють на обладнанні четвертого покоління 4G.

Новий пульт Carpboat

Що дають 5,8 GHz кораблик для завезення прикормки

Підгодовувальні кораблики для риболовлі працюють на радіоуправлінні, а значить для них характерні проблеми з завантаженим каналом. Бували випадки, коли власники радіокерованих корабликів для риболовлі випадково перехоплювали управління один у одного, а це дуже неприємно, враховуючи чималу вартість пристрою. Частота 5,8 GHz знімає ці питання. Тепер радіоуправління працює далі, краще і надійніше.

У зв'язку з модернізацією зазнав змін пульт дистанційного керування. Ось його головні характеристики:

  • частота 5,8 GHz;
  • оновлений привабливий дизайн;
  • завдяки новій технології, антена стала набагато менше, а значить пультом зручніше користуватися;
  • 4 робочих каналу біля пульта для однобункерного Carpboat Mini;
  • 6 каналів для двухбункерного Carpboat Carbon;
  • зменшилася кількість акумуляторних батарей, тепер їх 4 проти 8 в старій моделі, а значить пульт став набагато легше;
  • модернізовано зарядний пристрій.

Як бачите, популярні підгодовувальні кораблики для риболовлі Carpboat Mini і Carpboat Carbon удосконалюються, стають ще краще і практичніше. Замовляйте їх в Інтернет-магазині Навітек - випробуйте технологію 5,8 GHz на практиці і отримуйте задоволення від риболовлі.

Відгуки покупців

Ваш відгук буде першим.

+10 грн

Залишити відгук

Увага: щоб повідомлення пройшло модерацію, будь ласка, ознайомтесь з правилами публікації відгуків.

Останні новини