Konner&Sohnen кращий товар 2016 року серед геренераторов

21 квітня 2017 р.

Інтернет-магазин Навітек радий поділитися зі своїми відвідувачами чудовою новиною - торгова марка Konner&Sohnen стала лауреатом премії «Український національний олімп» в номінації «Кращий товар року 2016» в категорії садової техніки та генераторів!

Бренд Konner&Sohnen був створений німецькою компанією Dimax International GmbH, завданням якого було створити продукцію високої якості за доступною ціною. Наш інтернет-магазин має велику честь представляти даний бренд з визнанням у всьому світі і таким високим титулом. Дуже приємно, що за досить короткий проміжок часу, всього за кілька років продажів на українському ринку ТМ Konner&Sohnen полюбилася покупцям і заслужила довіру.

Konner & Sohnen - кращий товар року 2016

Номінація «Кращий товар року 2016» була отримана грунтуючись на співвідношенні ціни і якості продукції. Бренд Konner&Sohnen зайняв свою нішу в середній ціновій категорії, пропоную покупцеві якісний товар з наявністю всіх Європейських сертифікатів за доступною, демократичною ціною.

Наш інтернет-магазин співпрацює з ексклюзивним імпортером даного бренду на територію України і ми впевнені, що така висока оцінка допоможе і подальшого розвитку бренду Konner & Sohnen. Ми бачимо, що всі зусилля були не дарма. Строгий контроль якості, багаторівневі і багатогодинні тести власних двигунів дозволили досягти високого рівня якості, а відстеження проданої техніки за індивідуальними серійним номерам, які присвоєні кожному електрогенератори, дозволило отримати реальні дані по рівню шлюбу і поломок, щоб звести ці показники до мінімуму.

Нагадаємо, що фірмові двигуни K & S дуже надійні, зносостійкі і економічні за рахунок використання системи верхнього розташування клапанів OHV, яка забезпечує підвищену ефективність згоряння палива та покращений термобаланс. Німецькі інженери особливо ретельно ставляться до контролю якості. Наприклад після тестування агрегати розбираються і вивчаються на наявність дефектів. Таким чином досягається максимально високу якість всієї продукції, яка потрапляє в продаж, а власні мотори, виготовлені за ліцензією Dimax International GmbH і промарковані штампом K & S, видають заявлене напруга і підтримують його в процесі роботи, а також мають високий моторесурс. Таким чином продукція ТМ Könner & Söhnen з гордістю несе девіз ТРАДИЦІЙНЕ НІМЕЦЬКА ЯКІСТЬ, яке доступне і українському споживачеві!

Хочемо повідомити, що не дивлячись на таку популярність і визнання техніки, бренд не зупиняється у своєму розвитку, а продовжує активно розвиватися, вдосконалити лінійки товарів новими цікавими позиціями, новими функціями і можливостями.

Широкий асортимент продукції Könner & Söhnen покриває будь-які потреби покупця. На даний момент електричні генератори Konner & Sohnen представлені моделями з використанням різних видів палива: бензин, газ, дизель, а також новітні інверторні електростанції. Впевнені, що новинки 2017 року також ще не залишать наших клієнтів байдужими.

Відгуки покупців

Ваш відгук буде першим.

+10 грн

Залишити відгук

Увага: щоб повідомлення пройшло модерацію, будь ласка, ознайомтесь з правилами публікації відгуків.

Останні новини