Ехолот Lowrance HDS Carbon 16 з найбільшим екраном

23 березня 2017 р.

На міжнародних змаганнях Bassmaster Classic 2017 компанія Lowrance представила четверту модель в серії HDS Carbon з найбільшим дисплеєм, яка створена спеціально щоб підкреслити високий статус її власника.

Американський бренд Lowrance має 60-річну історію і добре знайома в Україні любителям риболовлі як виробник надійних рибопошукових сонаров для риболовлі в сегменті від бюджетних до приладів середнього цінового класу.

Ехолот Lowrance HDS Carbon 16

Тепер менеджери Lowrance вирішили зробити крок в VIP-сегмент і дати можливість насолоджуватися не тільки всіма можливими функціями гидролокациі, навігації та картографії, але також підкреслити високий статус власника яхти, катера або човна RIB. Де б не був встановлений даний прилад, він вразить будь-кого!

Зовсім недавно ми знайомили наших відвідувачів з оновленою серією HDS 2017 року модифікації Carbon, яка традиційно складалася з дисплеїв з трьома розмірами ширини екрану по діагоналі: 7, 9 і 12 ". Нова четверта модель цього сімейства HDS Carbon 16 має екран 40,64 см по діагоналі і здатна помістити в 4 рази більше зображення, ніж 7-дюймова версія!

Функціонально і апаратно МФД Lowrance HDS Carbon 16 не відрізняється від інших моделей серії, а це: всі можливі технології донного сканування (включаючи підтримку модуля 3D ехолота); високошвидкісний 2-ядерний процесор, багатий вибір картографії; повна сумісність з човновими моторами Mercury ; повний набір функцій управління електронним GPS-якорем і автопілотом на електромоторах MotorGuide Xi5 ; підключення морського радара і т.д. Ми спеціально не будемо перераховуємо всі складні абревіатури сучасних технологій, тому що цей прилад вміє все! А якщо чогось не вміє, то це поки що не існує.

Завдяки багатій підтримки всіляких технологій ехолокації в стандартну комплектацію не включений ніякої датчик. Це зроблено для того щоб власник зміг зібрати систему індивідуально під свої потреби. Вибір варіантів датчиків великий. Тому коли у Вас виникнуть труднощі з комплектацією або розширенням функціоналу, то ми допоможемо з консультацією і навіть з установкою ехолота на плавзасіб.

Про екран варто сказати окремо! Ехолот оснащений суперчеткім екраном SolarMAX HD з роздільною здатністю 1920х1080 пікселів, стандарту Full HD. В його основі найякісніша і чуйна IPS матриця, що забезпечує відмінну передачу кольору - все для точного і швидкого мультисенсорного управління функціями приладу.

З огляду на великі розміри картплоттера, найкращим способом його установки буде врізання в приладову панель яхти. Але якщо місця мало, але дуже хочеться, то такий величезний екран може створити труднощі при установці, тому що не кожна торпедо його помістить. Як альтернатива ми можемо допомогти підібрати надійне кріплення RAM Mount, в асортименті яких є шарнірні системи рекомендовані для установки ехолотів з екраном від 12 ".

Після виходу ехолота з 16-дюймовим екраном можна очікувати 19 або 21 "по діагоналі, щоб поставити рекорд" ще більше - ще краще ". Головна щоб такі екрани були доступні не тільки арабським шейхам, а хоча б середнього класу захопленому риболовлею або яхтингом, тому що цінник у Lowrance HDS Carbon 16 буде порядна ... Купуйте і насолоджуйтеся своєю величчю!

Відгуки покупців

Ваш відгук буде першим.

+10 грн

Залишити відгук

Увага: щоб повідомлення пройшло модерацію, будь ласка, ознайомтесь з правилами публікації відгуків.

Останні новини