Технічні поліпшення комунікацій з користувачем інтернет-магазину

13 лютого 2017 р.

Наш інтернет-магазин і його суміжні сайти не стоять на місці і постійно удосконалюються разом з сучасними технологіями. Зараз прийшов час для поліпшення комунікацій зі своїми користувачами. Ознайомтеся далі з технічними новинками, що стосуються Інтернет-магазину Навітек і Безкоштовних оголошень Навітек , які будуть корисні для наших постійних відвідувачів.

Пуш-повідомлення

Всі сучасні браузери підтримують "Пуш-повідомлення" (англ. Push Notifications) - ця технологія набирає популярність і вже багато інтернет-сайти освоїли цю можливість для підтримки спілкування зі своїми відвідувачами. Повідомляючи їм про акції, оновленні асортименту та інші корисні новини, навіть якщо користувач зараз не знаходиться на сайті прямо зараз.

Ми гарантуємо, що будемо розсилати тільки найважливішу інформацію. Для того щоб бути завжди в курсі новин в сучасних веб-додатках, акцій та інших моментів роботи нашого інтернет-магазину. На жаль, не якісні сайти зловживають цією можливістю. Але тільки не ми! Якщо Ви вважаєте, що ця інформація не цікава, то зможете в будь-який момент відключити цю можливість.

Щоб скористатися цією можливістю потрібно прийняти спливаюче віконце з пропозицією приймати повідомлення, при першому відвідуванні сайту.

Navitech Push notifications

Додати на головний екран

Якщо зайти на наш сайт браузером мобільного телефону або планшета, то можна побачити спливаюче вікно з пропозицією "Додати на головний екран" (англ. Add to main screen). Після чого іконка нашого інтернет-магазину або сайту оголошень буде додана на робочий стіл вашого гаджета у вигляді маленької акуратної іконки, а при виклику буде працювати як звичайна програма. Дуже зручно завжди мати Навітек під рукою і не шукати адресу сайту в закладках.

Navitech Push notifications

Форма зворотного зв'язку

Форма зворотнього зв'язку - це невеликий опитувальник де Ви можете дати раду з поліпшення зручності використання інтерфейсу сайту або повідомити про проблеми пов'язані з переглядом сторінок, а також оформлення замовлення в нашому Інтернет-магазині. Потрапити в форму можна натиснувши іконку синього літачка в правому-нижньому кутку екрана браузера.

Ми постійно прагнемо бути краще, тому розглянемо індивідуально кожен рада або повідомлення про помилку.

Відгуки покупців

Ваш відгук буде першим.

+10 грн

Залишити відгук

Увага: щоб повідомлення пройшло модерацію, будь ласка, ознайомтесь з правилами публікації відгуків.

Останні новини