Нові можливості ехолотів Deeper для зимової риболовлі

23 листопада 2016 р.

До нового сезону зимової риболовлі, Литовський виробник ехолотів Deeper оголосив про оновлення програмного забезпечення своїх ехолотів. Це оновлення має спеціальними функціями ехолота для зимової риболовлі, яке дозволяє відзначати місце розташування лунок і зберігати про них детальну інформацію.

Зима в наших краях поділила людей на два табори. Одні мріють виїхати з країни в більш теплі краї. А інші з різних причин щиро раді настали холодів. Хтось фанат снігу, хтось - ковзанів, хокею, санок і лиж, а ми з нетерпінням чекаємо, коли, нарешті, замерзнуть річки і озера і можна буде приступити до зимової риболовлі!

Навіть ті, хто не знає з якого кінця триматися за вудку, розуміють, що зимова риболовля відрізняється від літньої. Звичайно, зими бувають різними, але ми розглядаємо варіант, коли варто «мінусова» температура і, найголовніше, утворюється лід.

Особливості зимової риболовлі

Через важких зимових умов рибі доводиться непросто, і вона починає економити ресурси свого організму. Уникає сильних течій, швидких пересувань, і для цього в прямому сенсі залягає на дно.

Рибак - теж частина природи і повинен адаптуватися до умов, що змінилися: одягатися тепло, уникати появи поту, брати з собою термос з чаєм і так далі. Устаткування для риболовлі теж треба підібрати підходяще. І одним з найбільш корисних помічників рибалки в холодну пору року є ехолот. Він потрібен і влітку, але взимку просто необхідний.

Яким повинен бути ехолот для зимової риболовлі?

Основні вимоги до ехолотів для зимової риболовлі:

  • здатність працювати при низьких температурах;
  • хороший акумулятор (дуже важливо, так як техніка взимку розряджається швидше);
  • можливість дослідження дна у високій роздільній здатності.

Зимові ехолоти Deeper повністю відповідають цим вимогам, і часто навіть перевищують очікування.

Де використовуються ехолоти Deeper?

Deeper - це універсальний ехолот для зимової та літньої риболовлі. Допомагає і при лові з берега, і з човна, і в проводку, і при підводному ловлі. Мабуть, ще не придумало людство такого способу ловити рибу, де б не став у нагоді наш ехолот.

Що стосується безпосередньо зимової риболовлі на рибу, то за допомогою Deeper'а можна дістатися до місць, які недоступні в іншу пору року. Це допоможе вам вивчити рельєф дна аж до найдрібніших подробиць, і ви зможете запам'ятати різні цікаві нюанси: начебто корчів і приямків. В результаті літня рибалка стане конкретнішою і приємною.

Особливо стане в нагоді ехолот спортсменам, які готуються до змагань. Самі розумієте, яке законне перевага дасть їм знання рельєфу водойми, якому судилося стати полем битви!

Відмінності пристроїв Deeper від аналогів

Звичайно, у кожного рибалки свої вимоги до ехолотів. Пристрої Deeper можуть похвалитися тим, що відрізняються від звичайних флешер не в якомусь одному аспекті, а за багатьма важливими параметрами. І в наведених нижче переваги Deeper, ви може знайти те, що важливо саме для вас.

Переваги ехолотів Deeper для зимової риболовлі:

  • Deeper PRO / PRO + дістають до глибини до 80 метрів. Таку здатність мають флешери вартістю, в 2-3 рази перевищує ціну наших ехолотів.
  • Підтримують режим GPS і запам'ятовують розташування лунок і історію подій.
  • На відміну від флешер, у ехолотів Deeper немає проводів і кабелів.
  • Помітно менше і легше (100г проти 4-7 кг) звичайних флешер.
  • Ефективні в будь-який сезон і для будь-якої риболовлі.
  • Завдяки своїй роботі на поверхні не лякають рибу.

Все вже саме по собі добре. Але виробникам цього здалося мало. І незабаром вони випустять оновлення мобільної програми Deeper. Воно буде відрізнятися від старого наявністю опції саме для зимової риболовлі.

Оновлення програми для зимових ехолотів Deeper

Ця опція дає можливість відзначати розташування лунок, а також запам'ятовувати всі дані по ним. Тобто, ви знаходите гарне місце, «запам'ятовуєте» його і зберігаєте те, що вам потрібно. І при необхідності, потім можете повернутися до цього місця.

Важливий момент: у ехолота Deeper PRO + для створення відміток є свій модуль GPS, а для роботи Deeper 3.0 і PRO потрібен GPS-приймач вашого смартфона.

Так що, при першому закиданні Deeper 3.0 або PRO, слід перевірити, що телефон розташований, наскільки це можливо, близько до лунки. Дуже швидко GPS знайде, де ви знаходитеся, так що ви зможете заховати телефон від гріха подалі. Картами можна користуватися і в режимі off-line.

А ще можна без всяких проблем регулювати розмір карти на дисплеї. Для цього клікніть по іконці, а потім розтягніть карту, як вам завгодно. А коли вона вже не потрібна, то поверніть її одним свайпом. Нам обіцяють, що скоро оновлення повинно бути доступно і для пристроїв на Android, а потім і на iOS.

Як користуватися і де мені це стане в нагоді?

Ті, хто вже користувався ехолотом на зимовій риболовлі, можуть пропустити наступний абзац і відразу переходити до каталогу . А тим, хто ще не пізнав цієї радості, ми зараз коротко розповімо, як це відбувається. Все просто: робимо лунку, опускаємо в неї Deeper, ставимо позначку і йдемо далі. Знавці кажуть, що таким чином можна вивчити рельєф водоймища хвилин за 10-20. Ну а що робити далі - не нам вам підказувати.

Зимовий ехолот Deeper підійде як новачкам, яким буде простіше освоювати ази риболовлі, так і досвідченим рибалкам, які зможуть досягти більш високих результатів з меншими втратами сил і часу. І навіть рибалки-спортсмени знайдуть цей ехолот незамінним!

Відгуки покупців

Ваш відгук буде першим.

+10 грн

Залишити відгук

Увага: щоб повідомлення пройшло модерацію, будь ласка, ознайомтесь з правилами публікації відгуків.

Останні новини