Новинка - опалювальні електричні котли Tenko

3 серпня 2016 р.

Інтернет магазин «Навітек» продовжує розширювати асортимент товарних позицій. Тепер у нас можна купити високоефективні опалювальні електричні котли української компанії Tenko, одного з вітчизняних лідерів по виробництву продукції даного напрямку. Їх відмінна риса - низька вартість при високому ККД. Вся продукція Tenko сертифікована УкрСЕПРО.

Переваги електричних котлів

Однією з головних задач, що стоять перед нашою країною, є зменшення споживання такого дорого джерела енергії, як газ у всіх сферах, де він застосовується. І перехід на енергозберігаючі опалювальні котли для приватних користувачів - один із шляхів досягнення цієї мети. Сьогодні ринок пропонує велику різноманітність котлів, здатних успішно замінити газові: звичайні твердопаливні, піролізні, електричні. Але саме останні становлять найбільший інтерес для більшості покупців.

Електрика не найдешевший джерело енергії, але застосовуваний зараз газ незрівнянно дорожче. До того ж, у електричних котлів є явна перевага перед усіма іншими. Вони не використовують процес горіння в своїй роботі, що робить їх найбезпечнішими для побутових приміщень. Серед їх особливостей варто так само відзначити:

  • компактні габарити;
  • малу вагу в порівнянні з котлами іншого принципу дії;
  • просте управління;
  • багаторівневий захист;
  • невисоку вартість.

Тому наш інтернет-магазин при виборі типу аналогічної продукції зупинився саме на електричних котлах.

Чому Tenko?

Компанія Tenko не просто виробляє котли, а робить це з використанням найостанніших розробок в області теплотехніки. Наприклад, одне з останніх їхніх досягнень - спеціальний Wi-Fi модуль. Він дозволяє не просто дистанційно керувати роботою котла, але і робити це з будь-якої точки планети через спеціальний додаток. Причому, придбати модуль можна і для раніше встановленого опалювального обладнання.

Tenko постійно веде діалог зі своїми покупцями. Це дозволяє їм швидко реагувати на критику, усувати недоробки і розробляти нову продукцію, яка відповідала б запитам споживачів, їх вимог і побажань. Тому, опалювальні електричні котли Tenko за своїм рівнем оснащення і технічних можливостях завжди йдуть на крок попереду інших вітчизняних конкурентів.

Що робить Tenko

Сьогодні компанія представляє на ринку чотири основних серії котлів: Міні, Економ, Стандарт і Преміум. Крім того, є дві підсерії - Стандарт + і Преміум +. Така різноманітність дозволяє будь-якому покупцеві серед продукції компанії підібрати те устаткування, яке необхідно саме йому. Тут можна купити котел для літньої невеликої дачі або багатоповерхового заміського будинку. Є можливість вибрати великі енергозберігаючі опалювальні котли з найпростішим ручним керуванням, або повністю автоматизовані моделі. Вся продукція має надійний захист, проста в управлінні і має коефіцієнт корисної дії на рівні 99 відсотків.

Tenko «Міні» і «Економ»

Це - найдоступніші серії, які відрізняються своєю простотою, компактністю і невисокою вартістю. Так, серія «Міні» - це опалювальні електричні котли з живленням від мережі в 220 вольт, які призначені для малих приміщень, дач, невеликих будиночків площею до 50 квадратних метрів. Їх потужність складає від 3 до 4,5 кіловат. Котли цієї серії - надійні, малі та безшумні. Але найголовніше їх перевага полягає в тому, що для їх введення в експлуатацію споживачеві не потрібні ніякі дозвільні документи: підключай і користуйся.

Серія «Економ» відрізняється великим діапазоном потужності (від 3 до 15 кВт), додаванням ще одного тена і додатковою можливістю живлення від трифазної мережі. Дозвільні документи для цих котлів вже потрібні, але перевагою перед аналогами є демократична вартість, надійність, високий коефіцієнт корисної дії та екологічність. Ця серія - одна з кращих по співвідношенню вартості та споживчих властивостей. Максимальна площа приміщень, що обігріваються - до 150 квадратних метрів, що робить ці котли дійсно хорошим економним варіантом для опалення власних будинків або навіть невеликих магазинів.

Tenko «Стандарт» і «Преміум»

Якщо вам необхідно купити електрокотел для опалення будинку великого розміру, якщо цей будинок - основне місце вашого проживання, то ми в цьому випадку пропонуємо звернути увагу на серії «Стандарт» і «Преміум», в яких передбачені максимальні можливості при невисокій вартості обладнання. Серія «Стандарт», яка випускається в діапазоні потужності від 3 до 30 кВт, може обігріти приміщення до 300 квадратних метрів. У комплект цих котлів вже входить потужний трехскоростной циркуляційний насос, за роботою якого стежить спеціальний протокол контролера: якщо насос перестає виконувати свої функції, автоматика відключить живлення котла.

Серія «Преміум» від Tenko - це вершина лінійки побутової обігрівальної техніки. Її оснащення включає:

  • мікроконтролер;
  • циркуляційний датський насос з датчиком протоколу;
  • автоматичний програмований термостат;
  • відвідників повітря;
  • програмний лічильник електроенергії;
  • твердотільні реле.

На цифровому дисплеї відображається інформація, що отримується від трьох датчиків, в тому числі - на радіоуправлінні. Все це дозволяє якісно оптимізувати роботу обладнання, добившись найвищої тепловіддачі і ефективного використання електроенергії.

Заходьте в каталог і вибирайте модель, яка підійде вашій хаті!

Відгуки покупців

Ваш відгук буде першим.

+10 грн

Залишити відгук

Увага: щоб повідомлення пройшло модерацію, будь ласка, ознайомтесь з правилами публікації відгуків.

Останні новини