Знижка на тягові акумулятори Trojan T-105

16 травня 2016 р.

Оголошено цінова акція на тягові акумулятори Trojan T-105 виробництва США - велика знижка при замовленні від 1 шт. Безстрокова, але тимчасова акція, діє тільки при наявності товару на складі.

Акумулятор Trojan T-105 - флагман продукції Американського виробника Trojan Battery - це тягова малообслуговувані акумуляторна батарея глибокого розряду з рідким електролітом. Міцний, довговічний, високопродуктивний акумулятор з тривалим терміном служби. Виготовлений із застосуванням спеціальної технології T2 Technology для максимальної продуктивності, довгого терміну служби і підвищення загальної енерговіддачі. Цей акумулятор найчастіше використовується для підйомників підйомників, складських підйомників, гольфкар, збиральної та ін. Техніки на електротязі. У конструкції АКБ використовується спеціальна паста для поліпшення властивостей активного матеріалу для стабільності, збільшення міцності пластин і стійкості до корозії, а також для продовження терміну роботи батареї. Товсті пластини решітки спеціальної конструкції виготовлені зі сплаву свинцю з сурмою. Ці та ще багато інших особливостей даного акумулятора підвищують токопроводімость, забезпечують підвищення ККД, зменшують час простою і зниження витрат на обслуговування.

Познайомимо Вас трохи з іторіі бренду. Американська компанія Trojan Battery Company почала свою історію ще в 1925 році в Лос-Анжелесі. У ті далекі роки, акумулятори спочатку створювалися для гольфкар, щоб інваліди могли також грати в гольф. Надалі асортимент і застосування акумуляторних батарей Trojan було сильно розширено і вони проникли в усі сегменти автономного електроживлення. Почесний вік компанії, досвід виробництва, власні патентовані розробки та новітні технології дозволяють займати лідируючі позиції по всьому світу в своєму сегменті ринку. Також варто відзначити, що виробничі площі розташовані на території США, тобто акумулятори Trojan - це чисті "американці" і створені для продуктивності, довговічності і надійного забезпечення тривалого безперервного енергопостачання. Кваліфіковані інженери постійно вдосконалюють і тестують АКБ глибокого циклу розряду в найбільших і досконалих дослідних центрах Північної Америки. Цим тяговим батареям складно знайти якісного конкурента.

Відгуки покупців

Ваш відгук буде першим.

+10 грн

Залишити відгук

Увага: щоб повідомлення пройшло модерацію, будь ласка, ознайомтесь з правилами публікації відгуків.

Останні новини