Підводне рушницю Pelengas 55 ECO заміна рукояті

4 травня 2016 р.

УВАГА всім нашим клієнтам, які вже встигли придбати підводну рушницю Pelengas 55 ECO з оновленою руків'ям! У зв'язку з виявленим дефектом партії пластика з якого виконана рукоять, компанія Pelengas відкликає всі продані рушниці з оновленою ручкою моделі 55 ECO. Рушниці в будь-якому стані підлягають заміні виробником на рушниці з Хомутова руків'ям старого зразка.

Pelengas 55 ECO

Підводне рушницю Pelengas 55 ECO є бюджетну версію рушниці 55+, без пневмовакуума і без гідроформірованного стовбура - має циліндричний стовбур. Підійде більшості початківців підводних мисливців. Розробка нової рукояті велася вже досить давно, але в серійної продажу моделі з нової ручкою з'явилися тільки на початку 2016 року. Після заміни пластика, на відповідний жорстким вимогам виробництва рушниць Pelengas, виробник обіцяє продовжити випуск оновленої моделі, однак терміни поки не повідомляються. Після виявлення дефекту пластик був протестований при великих навантаженнях і проблем виявлено не було, але з метою безпечної експлуатації підводної рушниці, а також з метою запобігання його можливої поломки, виробник рекомендує провести заміну!

Замінити рушницю можна відправивши виробнику на пряму в сервісний центр Pelengas, а також через наш магазин. Перед відправкою рушниці на заміну обов'язково переконайтеся в наявності сервісної книжки та чека з відмітками магазину Навітек. У разі виникнення питань можна проконсультуватися у наших продавців.

Відгуки покупців

Ваш відгук буде першим.

+10 грн

Залишити відгук

Увага: щоб повідомлення пройшло модерацію, будь ласка, ознайомтесь з правилами публікації відгуків.

Останні новини