Нові зарядні пристрої CTEK 2018 року

5 лютого 2018 р.

Довіру світових гігантів автопрому найкраще говорить про якість зарядних пристроїв шведської фірми. Серед замовників компанії: MAN, Yamaha, Aston Martin, Porsche, Bentley, Mercedes Benz, Ferrari, Maserati, Harley Davidson, Lamborghini, і інші.

Зарядні пристрої CTEK цілком обгрунтовано користуються доброю репутацією. Це не дивно, тому що девіз шведської компанії CTEK SWEDEN AB, яка їх випускає: «максимізувати продуктивність акумулятора». Простота в застосуванні, безпеку і універсальність - це головні характеристики товарів цього бренду. Зарядки повністю відповідають європейським і американським стандартам. Пристрої CTEK визнані кращими в світі за даними декількох десятків досліджень, і кожен раз при тестуванні підтверджують свою перевагу над конкурентами.

Новинки від CTEK

Загальні властивості нових моделей: Зарядні пристрої СТЕК підходять для більшості типів акумуляторних батарей (GEL, AGM, Са, VRLA і MF). Працюють в автоматичному режимі - електроланцюзі і АКБ контролює мікросхема приладу. Пристрій не робить негативного впливу на функціонування електроніки авто. Після закінчення процесу підзарядки прилади переходять в стан підтримки рівня заряду.

Шведська компанія не зупиняється на досягнутих успіхах і щороку випускає нові, якісні зарядні пристрої 12 Вольт. Вони підходять для мотоциклів, автомобілів, скутерів, снігоходів, квадроциклів та водного транспорту.

У цій статті ми розглянемо чотири нові моделі:

Це якісні сучасні вироби, які, безсумнівно, будуть високо оцінені користувачами.

Зарядні пристрої 12 Вольт

CTEK Lithium XS

Ця зарядка - восьміетапний, автоматичний прилад, розрахований для підзарядки літій-феррофосфатних акумуляторів автомобілів і мотоциклів, з робочою напругою 12 Вольт і електричної ємністю від 5 до 60 ампер годин (в режимі підтримки може працювати з 120 амперними АКБ). Пристрій здатний забезпечити тривалу експлуатацію і продуктивну роботу таких акумуляторів.

Прилад автоматичний, починає заряджати відразу після під'єднання «крокодилів» до акумуляторних клем. Ще один плюс зарядного пристрою CTEK Lithium XS підтримує функцію зарядки без відключення акумуляторного пристрою від автомобільної бортової електромережі. Крім цього, є функція постійної зарядки - прилад перемикається в режим очікування самостійно. На корпусі є кнопка "Reset" для перезапуску.

Після включення (ACCEPT) мікропроцесор зарядного приладу тестує здатність АКБ приймати і тримати заряд. На цьому етапі відсіюються непрацездатні акумулятори. Після цього подається заряд з максимальними струмами (до 90% ємності BULK). Потім ще п'ять відсотків приходять в стані плавного зменшення подачі струмів (ABSORPTION). Потім нову фазу поетапного тестування (ANALYSE), після того як він успішно завершено, подається сигнал на підвищення ємності до 98% паспортної за допомогою слабких струмів (COMPLETITION). В кінці відбувається фінальна підзарядка точно встановленим напругою. Акумулятор буде залитий на 100% (MAXIMIZATION).

Після цього батарею можна відключати. Якщо ж немає такої можливості (наприклад, ви поїхали, або планується зберігання), залиште її включеною. Тоді спрацюють функції FLOAT і PULSE, що підтримують заряд АКБ протягом будь-якого часу. При необхідності ви без втрати часу зможете отримати повністю заряджений прилад.

Зарядний пристрій CTEK Lithium XS оснащено пило- та вологозахистом, відповідно до стандарту IP65. Реалізований захист від іскри, переполюсовкі і КЗ.

CTEK CT5 Time TO GO

Особливістю цієї моделі зарядного пристрою СТЕК виступає можливість дізнатися точний час до закінчення зарядки АКБ. Воно повністю автоматизовано, підходить для будь-яких свинцево-кислотних акумуляторних батарей (AGM, WET, GEL, MF, Ca-Ca). Видає 5 Ампер, 12 Вольт (20-160 Ач).

На корпусі розташовані індикатори, які показують, на якому етапі перебуває процес зарядки, і скільки часу залишилося до повного заряду (GO). Також індикація показує, коли буде зроблено пробний запуск (TRY).

Може заряджати повністю розряджений акумулятор автомобіля або мотоцикла.

CTEK CT5 Start / Stop

Пристрій розроблений для сучасних автомобілів, що використовують Start / Stop технологію. Ця технологія забезпечує зниження викидів в атмосферу і економію пального. Щоб вона могла бути реалізована повною мірою, потрібно повністю заряджена АКБ, тому що відбувається багаторазовий запуск двигуна на протязі одного дня.

Підзарядка розділена на три фази:

  1. Перевірка - Check;
  2. Зарядка - Charge;
  3. Дозарядки - Care.

Така система дозволяє «залити» акумулятор до максимуму в повністю автоматичному режимі. Зарядка сумісна з усіма 12 Вольт, свинцево-кислотними акумуляторами, від 14 до 130 Ач (AGM, WET, GEL, MF, Ca-Ca).

Рекомендується використовувати CTEK CT5 Start / Stop влітку мінімум раз на місяць (якщо їздите не багато) і раз на два-три тижні взимку. Зарядка захищена від вологи, замикання і пилу. Її можна залишати включеною (разом з акумулятором), після повної підзарядки вона буде працювати в сплячому режимі. Відповідає стандарту IP65.

CTEK CT5 PowerSport

Це якісне зарядний пристрій на 12 Вольт, повністю автоматичне. Підходить для свинцево-кислотних акумуляторів автомобілів, мотоциклів, снігоходів, моторолерів і плавзасобів ємністю від 5 до 24 Ач (AGM, WET, GEL, MF, Ca-Ca). Заряджає батареї електрострумом в 2,3 Ампер - що рекомендовано для АКБ спортивного транспорту.

Працює в три етапи: Chek, Charge і Care - тестування і відновлення, зарядка, дозарядки. Підтримує сплячий режим, захищена від пилу, вологи, іскри і короткого замикання. Відповідає стандарту IP65.

В інтернет-магазині Навітек,офіційного дилера CTEK , представлені всі новинки від шведського бренду. Тільки покупка в офіційного дилера гарантує оригінальність походження вироби та захист від підробки. Гарантійний талон йде в комплекті з кожним зарядним пристроєм, він дає право обслуговування в фірмовому сервісному центрі. Пристрої для побутового застосування безкоштовно обслуговуються протягом 5 років. Для професійного испльзование гарантія 2 роки.

Відгуки покупців

Ваш відгук буде першим.

+10 грн

Залишити відгук

Увага: щоб повідомлення пройшло модерацію, будь ласка, ознайомтесь з правилами публікації відгуків.

Останні новини