Нова лінійка бензо та дизельних генераторів Konner&Sohnen KS Basic

20 лютого 2018 р.

Інтернет-магазин Навітек дякує наших постійних клієнтів, приватних осіб і комерційні організації, за співпрацю і інтерес до продукції торгової марки Konner&Sohnen. Цей європейський бренд за короткий час зайняв одне з провідних місць серед портативних електричних станцій, офіційно представлених на українському ринку.

За кілька років, представлені на нашому ринку, генератори Könner & Söhnen довели свою надійність в різних сферах застосування - від домашнього використання до професійного застосування серії Havy Duty. Тепер із задоволенням презентуємо Вам черговий етап розвитку паливних генераторів - бюджетну лінійку генераторів «KS BASIC», яка на початок 2018 року представлена дев'ятьма моделями:

  • п'ятьма бензиновими генераторами з потужністю від 1 до 2,8 кВт і ручним запуском: KS Basic 1200C , 2200A , 2200C , 2800A і 2800C . Індекс в назві моделі «А» позначає алюмінієву обмотку, «В» - мідна обмотка альтернатора;
  • чотирма дизельними генераторами з потужністю від 5,5 до 6,6 кВт, механічним і електричним запуском: KS Basic 6000D , 6000DE , 8000DE ATSR і трифазна модель 8000DE-3 .

Konner & Sohnen KS Basic

Лінійка генераторів Konner & Sohnen KS Basic є продовженням розвитку нашого широкого асортименту німецького виробника. У компанії виникла ідея створення нового модельного ряду, як підсумок великої зацікавленості і частих питань від клієнтів щодо можливості створення генераторів в більш доступному ціновому сегменті, а також генераторів невеликої потужності від 1,0 до 2,5 кВт, для побутового застосування.

В процесі реалізації поставленого завдання інженерам компанії DIMAX вдалося створити продукт, який, при відповідному ціноутворенні, буде конкурентоспроможним і відповідає філософії якісного бюджетного генератора для побутового використання.

В основу реалізації даних ідей були включені наступні моменти:

  • базова комплектація;
  • в генераторах встановлені аналогові вольтметри;
  • бензинові моделі мають ручний тип запуску;
  • в дизельних використовується акумуляторна батарея на 20 Ач і відсутня свічка розжарення;
  • моторесурс двигунів відповідає потребам в побутовому сегменті;
  • в деяких моделях використана алюмінієва обмотка альтернатора, що створює можливість вибору, але рішення завжди залишається за клієнтом;
  • розроблений привабливий і легко впізнаваний зовнішній вигляд, для зручності транспортування використовуються еластичні рукоятки, які чудово доповнюють дизайн і кінцевий вигляд продукту.

Сфера застосування генераторів K & S серії BASIC

Це техніка для побутового застосування в разі потреби в не довгострокова аварійному живленні. Це товар для тих покупців, які готові обміняти тривалість моторесурсу придбаної техніки на користь його ціни. Це товар для покупців, яким потрібна базова комплектація, що не впливає негативно на якість роботи обладнання. Але в той же час, це товар для тих покупців, які хочуть купити якісний товар, забезпечений надійною гарантією, запчастинами та сервісним обслуговуванням. Ми сподіваємося, що дані товари допоможуть нашим клієнтам ще більше розкрити потенціал представленого обладнання, і зможуть якісно виконувати покладені на нього обов'язки при оптимальному співвідношенні ціна-якість.

Відгуки покупців

Ваш відгук буде першим.

+10 грн

Залишити відгук

Увага: щоб повідомлення пройшло модерацію, будь ласка, ознайомтесь з правилами публікації відгуків.

Останні новини