ДБЖ Riello італійського виробництва в нашому асортименті

27 жовтня 2017 р.

У різних виробників на самій вершині цінової піраміди джерел безперебійного живлення стоять on-line системи. І це не є їх недоліком, а перевагою! Адже виробник бере на себе відповідальність за підключену дорогу техніку, перебій в роботі якої або вихід з ладу може коштувати непоправно дорожче.

Абсолютно все, представлені в нашому каталозі, джерела безперебійного живлення Riello - онлайн типу, тобто з подвійним перетворення напруги, що дає максимальний захист живити електроприладів, тому що напруга спочатку випрямляється, а потім назад перетворюється в ідеальну по амплітуді синусоїду. Завдяки подвійному перетворенню забезпечується повна незалежність від перешкод і перепадів у зовнішній мережі. Тому «онлайнікі» можна використовувати для особливо чутливих електроприладів, таких як побутова та медична техніка, серверні системи.

У той час, як завдяки низькій ціні, бесперебойники для газових і твердопаливних котлів опалення приватних будинків та котеджів, використовуються прості інвертора перетворюють 12 в 220 Вольт, сфера застосування он-лайн UPS систем набагато відповідальніше:

  • Опалювальні системи приватних будинків;
  • Автономне живлення офісної комп'ютерної техніки;
  • Телекомунікаційне обладнання датацентров;
  • Медицина.

В асортименті Riello представлено кілька лінійок, всередині яких прилади відрізняються деякими характеристиками і варіантами виконання:

  • Модифікація «ER» без вбудованих батарей;
  • Формфактор Tower для підлогової установки, а також Rack для монтажу в серверні стійки;
  • Одно- і трьох-фазні системи.

ДБЖ Riello

ДБЖ Riello лінійки Sentinel PRO

Джерела безперебійного живлення Riello серії Sentinel Pro призначені для побутового застосування. Це друге покоління успішної лінійки Dialog з поліпшеними технічними характеристиками над якими працюють інженери Riello UPS.

Ця серія ДБЖ користується високим попитом на світовому ринку. Вони розроблені для забезпечення напругою газових і твердопаливних котлів і мають вбудовані накопичувальні акумуляторні батареї.

Однак якщо споживачів, які потребують постійного енергоживлення досить багато, виникає необхідність в установці цілих систем, що складаються з самого джерела і стека додаткових АКБ підвищеної ємності. Для цього випускаються бесперебойники з індексом «ER», які не комплектуються вбудованою батареєю. Для них можна підібрати зовнішні акумулятори глибокого розряду необхідної ємності, які будуть здатні забезпечити необхідний час резервування.

Для істотного підвищення терміну життя підключених батарей, виробник Riello забезпечив версії ER посиленим пристроєм для зарядки. Яке може працювати в різних режимах, програмованих самим користувачем виходячи з значення необхідного номінального напруги.

Гарний футуристичний дизайн і оптимізація функціонування, що запобігає глибоку розрядку акумуляторних батарей, а також потенціал часового ресурсу використання в автономному режимі, забезпечують високу якість і надійність безперебійників Sentinel Pro і Sentinel Pro ER.

ДБЖ Riello лінійки Dual SDH / SDL / SPM

Системи Dual є одними з кращих пропозицій на ринку резервного живлення з ККД 98%. Їх можна планувати для аварійного забезпечення електроенергією телекомунікаційного обладнання: системи обробки даних, серверне та мережеве обладнання, системи телефонії VoIP і т.д.

Однак, як зазначає сам виробник, модельний ряд High Power може застосовуватися для захисту обладнання, чутливого до значних перепадів напруги і застосовуваного в екстремальних умовах і в вузлах безпеки, забезпечуючи їх надійність при експлуатації.

Установка і безпосереднє використання серії Dual відрізняються гнучкістю за рахунок можливого розташування ДБЖ на підлозі і оснащення бесперебойніка акумулятором, який при необхідності може бути витягнутий і замінений самим користувачем без припинення роботи обладнання - це так звана «гаряча заміна».

Рівень шуму ДБЖ досить низький і становить менше 40 дБ, що забезпечується високоякісним компонентам і програмно контрольованої системи обертання вентиляторів в залежності від поточного навантаження.

При необхідності забезпечення тривалої тривалості роботи від батареї, збільшення часу резервування можна забезпечити стандартними моноблоками акумуляторів глибокого розряду, призначеними для буферного режиму ДБЖ або фронт-термінальними батареями для компактної установки в серверну стійку.

ДБЖ Riello лінійки SPH

Системи безперебійного живлення лінійки Power Green розроблені відповідно до сучасних технологічних вимог і ідеально підходять для застосування в сфері захисту інформаційних і телекомунікаційних мереж, систем моніторингу, та інших пристроїв працюють в критичних умовах експлуатації. При цьому, перетворювач створює високий рівень надійності харчування споживають пристроїв.

Моделі серії SPH виділяється більш високою потужністю і підключенням трифазної мережі. Може застосовуватися для захисту заводського, медичного, домашнього та офісного обладнання.

Продовження терміну автономного функціонування гарантується додатковою комплектацією зовнішніми батарейним модулями. Таким чином, на базі серії Power Green виробники розробили бесперебойники версії SPH ER з універсальним одно / трифазним виходом. При необхідності монтажу безперебійників серії ER в стійки датацентров, рекомендується підключення зовнішніх акумуляторів фронт-термінального формфактору для забезпечення зручності у використанні.

Європейські якість Riello

Багаторічний досвід італійської компанії служить гарантом якості та економічної ефективності даних пристроїв резервного живлення, про що свідчить 2-х річна гарантія на продукцію. Будь-який з обраних ДБЖ Riello UPS може стати невід'ємною частиною надійної інфраструктури вашого підприємства. При наявності труднощів з вибором обладнання пропонуємо проконсультуватися у наших фахівців.

Відгуки покупців

Ваш відгук буде першим.

+10 грн

Залишити відгук

Увага: щоб повідомлення пройшло модерацію, будь ласка, ознайомтесь з правилами публікації відгуків.

Останні новини