Розширення Konner&Sohnen дизелями професійної серії

20 вересня 2017 р.

У нашому асортименті розширення модельного ряду генераторів Konner&Sohnen. Представляємо дизельні станції профессіоанльной серії зі збільшеним моторессурсом і іншими конструктивними особливостями для активної експлуатації. Традиційно цей європейський виробник пропонує найкраще співвідношення ціна-якість.

Це відомий німецький бренд, про який ми писали неодноразово, тому він в представлення не потребує. Дизельні генератори Konner&Sohnen позиціонуються виробником як «техніка для народу». Прилади розраховані на активне використання, якісні і зроблені з традиційним німецьким увагою до дрібниць. На наш склад надійшла нова лінійка генераторів Konner & Sohnen, що відносяться до серії Heavy Duty (HD). І вона гідна пильної уваги для власника приватного будинку, що вибирає дизельну електростанцію для резервного живлення.

Особливості роботи дизельних генераторів для приватного будинку серії HD

Дві моделі серії Havy Duty з'явилися в продажу ще в минулому році. У 2017 році модельний ряд професійної серії на українському ринку значно розширено. Сюди відносяться моделі:

Головна концепція розробників полягає в тому, щоб зробити недорогий домашній електрогенератор, але професійної якості. Вимоги до професійних серіях більш серйозні, ніж до аматорським агрегатів, в основному це стосується моторесурсу, надійності системи і можливості працювати на 220 і 380 Вольт. Потрібно сказати, що у конструкторів все вийшло, серія HD - це посилена рама, моторесурс до 3000 годин, підігрів паливної суміші (для зимової експлуатації), зручний дисплей управління і гарантія 2 роки.

Дизельні генератори Konner & Sohnen - відмінне рішення для малого бізнесу і домашнього використання. Щоб в цьому переконається, розберемо всі особливості по порядку.

Konner & Sohnen серії Heavy Duty

Перемикання фаз (VTS)

Генератори модельного ряду Heavy Duty працюють на дизельному паливі і обладнані функцією перемикання вольтажа (Voltage Transfer Switch). VTS дозволяє змінювати напругу (220-380 Вольт) і при цьому зберігати рівну потужність для одно- і трифазних систем. Це реалізовано за рахунок зиґзаґоподібного типу перемикання фаз і рівної кількості обмоток на 1 і 3-х фазах. При такій схемі не виникає перекосу фаз і ділення потужності приладу на 3. Коефіцієнт потужності становитиме COS φ = 0,8.

Вихід на ATS

Дизеля цієї серії «з конвеєра» не оснащені автоматикою, але передбачена можливість підключення зовнішнього блоку ATS. Сам прилад має вбудований процесор, який керує його роботою. На виведення - 5 контактний інтерфейс, що дозволяє доставити будь-яку сучасну систему автоматичного управління. Таким чином електрогенератор буде запускатися сам, без втручання оператора - що вельми зручно для приватного або офісного використання.

Система запуску двигуна при низькій температурі

Взимку важко запустити дизель, про це знають всі, хто мав справу з такими двигунами. Розробники з Німеччини вирішили це питання. Всі HD електрогенератори оснащені системою достартового прогріву Preheater. Вона дозволяє значно спростити запуск двигуна при негативних температурах. У прилад вбудовані ручної і електронний стартери з можливістю безконтактного пуску. Щоб запустити двигун взимку досить провернути ключ запалювання, стартер живиться від вбудованого, 12 вольта, і генератор в будь-яку хвилину готовий до роботи. Ефективність системи підвищена за рахунок того, що свічки змонтовані в голівці блоку циліндра. Система запуску двигуна розрахована на можливість підключення ATS, що вельми корисно.

Система управління і дисплей

Панель управління генератора досить зручна, освоїти її не складе труднощів. У цій серії використовуються 3-х позиційні ЖК - монітори, вони показують частоту електрики, що виробляється, вольтаж, ампераж, моторесурс і час роботи двигуна. Дані на екрані допоможуть адекватно оцінити навантаження на агрегат і вчасно проводити техобслуговування. Крім цього, на приладову панель виведена інформація з усіх датчиків. У будь-який момент можна побачити кількість палива, навантаження або аварійний сигнал. Датчики захистять двигун при перегріві або падінні рівня масла. У критичній ситуації автоматика вимкне прилад.

Також, на приладову панель виведені розетки, перемикач фаз і 12-вольта вихід.

Konner & Sohnen серії Heavy Duty

Посилена конструкційна рама

Рами агрегатів HD-серії оснащені кількома технічними вдосконаленнями. До них відносяться верхні захисні планки і міцні, 32 мм труби посилені в місцях кріплення. Для запобігання від іржі трубна сталь покрита гальваніки. Завдяки цьому, генератори можна використовувати в «агресивних» і вологих середовищах, також поліпшений захист бака.

У комплекті заводської поставки спеціальні опори з стійкої гуми, завдяки їм знижується вібрація, станція не дряпає підлогу і довше служить.

мотори електрогенераторів

Агрегати оснащені четирехтактнимі, одноциліндровими дизельними моторами, з верхньоклапанного системою OHV. Завдяки їй, в порівнянні з старшими моделями, знижено споживання пального, і зменшена гучність.

Двигуни для електрогенераторів HD роблять за ліцензією компанії DIMAX Int. GmbH. Вони мають спеціальну, фірмове маркування і клеймо з логотипом. Всі моделі розраховані на збільшений запас рухової потужності по відношенню до заявленої в документації, це дає можливість підтримувати максимально стабільну напругу протягом роботи приладу.

Всі мотори проходять виробниче тестування. Двигуни повністю відповідають Європейським і «штатівських» стандартам за вимогами якості, економії, екологічності та шуму.

збільшений моторесурс

Електрогенератори аматорських серій, частіше використовують як блоки резервного живлення. Відключили електрику - запускають електрогенератор на годину або два. На відміну від них, серія Heavy Duty розрахована для застосування як повноцінний джерело живлення для багатогодинної роботи. Моторесурс перевищує 3000 годин, що встановлено багаторівневими виробничими тестами і практичними випробуваннями в ході експлуатації.

Якщо плануєте використовувати Konner & Sohnen для постійного забезпечення електрикою - не забувайте про регулярне проведення ТО, це продовжить службу мотора і заощадить гроші.

Регулювання напруги - AVR

Станції Heavy Duty від Konner & Sohnen »мають інтелектуальний механізм регулювання напруги - AVR. Він дає можливість тримати постійне значення напруги агрегату - 230 Вт і запобігає КЗ. Відхилення по паспорту, може коливатися в межах 5%. Це дозволяє підключати до системи комп'ютерну техніку, електроніку газового, котельного обладнання та інші, чутливі до перепадів, прилади. Крім цього, AVR захищає систему електрогенератора від можливих перевантажень.

Заводська гарантія

На дизельні електрогенератори цього виробника дається дворічна гарантія, або 3000 годин використання, за умови правильної експлуатації і ТО.

Додаткова оснащення

У комплект поставки електрогенератора входить кейс з інструментами і аксесуарами: переносна Електровиделка 400V і 16А (3P + E + N), а також перенесення 2P + Е 230, 32А, набір необхідних ключів і викрутка.

На завершення скажемо - дизельні електростанції від Konner & Sohnen з успіхом конкурують з «розкрученими» брендами, адже при відмінній якості, продаються по «народної ціною» і підходять для домашнього, офісного чи виробничого використання.

Відгуки покупців

Ваш відгук буде першим.

+10 грн

Залишити відгук

Увага: щоб повідомлення пройшло модерацію, будь ласка, ознайомтесь з правилами публікації відгуків.

Останні новини