Представляємо інверторні бензинові генератори Konner&Sohnen

24 липня 2017 р.

Модельний ряд німецького виробника Konner&Sohnen розширено лінійкою портативних інверторних станцій на рідкому паливі. У місцях, де немає доступу до електроенергії із загальної мережі, пристрій зможе забезпечити харчування з якісної синусоїдою декільком необхідним приладів.

Німецька компанія Konner&Sohnen за своє тривале існування зробила неймовірний ривок, вирвавшись в лідери серед виробників генераторів різних видів. Спеціалізація виробника з Німеччини - електричні генератори.

Якість продукції відповідає найвищим стандартам, ім'я виробника вважається одним з найбільш авторитетних на ринку. Товари мають тривалий термін безпроблемної експлуатації, легкі в обслуговуванні і відповідають заявленим характеристикам. При цьому, цінова політика фірми досить лояльна, що робить їх обладнання ідеальним поєднанням ціни і якості.

Генератори можуть похвалитися високим класом встановлених двигунів. Вони виробляються за ліцензією також німецької компанії Dimax International GmbH. Мотори відрізняються від аналогів тим, що перед виходом на ринок проходять цикл тестів з декількох рівнів і протягом багатьох годин. Такий підхід забезпечує безвідмовність як двигунів, так і всіх джерел енергії в цілому.

Інверторні генератори Konner&Sohnen

Представлена в цьому році на українському ринку, лінійка продукції, що випускається має п'ять моделей. Кожен може підібрати джерело енергії з урахуванням власних потреб. Потужність, що випускаються на даний момент, моделей від 1 до 3,5 кВт максимум, тобто 2-7 кінських сил.

Розділити пристрою можна за такими групами:

Відеореєстратори Garmin Dash Cam

KS 1000i

Це найпростіший і дешевий варіант, який найкраще підходить для вилазок невеликих компаній на природу, а також займе своє місце в туристичному автобудинку. Максимальна потужність досягає 1 кВт, номінальна 0,8 кВт. Маса не перевищує 9 кг, що робить генератор зручним при частих пересуваннях і переміщенні руками.

Так як в найдорожчому инверторе лінійки використовується двотактний двигун, харчування забезпечується заздалегідь підготовленою сумішшю масла з бензином. У нормальному режимі експлуатації змішувати необхідно в співвідношенні 50: 1.

Вбудована система захисту від перегорання. При перевантаженні загоряється червона лампочка, якщо протягом двох хвилин ситуація не виправлена, відбувається автоматичне відключення. При підключенні до приладу інших електропристроїв, яким необхідно забезпечити роботу в режимі нон-стоп, рекомендується стежити за цим фактором.

KS 2300i, KS 3000i і KS 3500i

Оптимальне співвідношення потужності обладнання (3, 3,2 і 3,5 кВт відповідно) і відносно компактні розміри, роблять лінійку чудовим варіантом для тривалих виїздів, а також проведення ремонтних робіт.

Добре проявляє себе в екстремальних умовах завдяки оснащенню корпусу міцної сталевою рамою з труби діаметром 2,8 см. Імовірність деформації та механічних пошкоджень нівелюється, однак, краще уникати ударів важкими предметами і падінь. Вага 35 кг дозволяє без проблем завантажити апарат в автомобіль.

Чотиритактний двигун і впроваджена роздільна система мастила не вимагають попередньої підготовки палива. Масло має перебувати в картері.

KS 3200iE S

Німецькі бензинові інвертори Konner & Sohner даної моделі - найважчі з усієї представленої лінійки. Вони важать 49 кг, однак, мають переваги:

  • номінальна потужність 2,8 кВт;
  • два способи запуску: ручний і за допомогою електронного запалювання.

Електричний старт впроваджений тільки в цей апарат і неймовірно корисний, так як запуск руками часто проблематичний і вимагає хорошої фізичної підготовки, особливо, при негативних температурах повітря і загусанні пального.

Модель, як і всі з описуваної лінійки, володіє двома розетками, захищеними пластиковою кришкою, вона запобігає забивання пилом, брудом і сміттям.

Відеореєстратори Garmin Dash Cam

Переваги інверторних генераторів

Перед обладнанням даного типу стоїть завдання видавати змінний струм для живлення різноманітних, чутливих до якості змінного струму, електроприладів. Описати процес роботи можна наступним чином:

  • Виробництво високочастотного струму (до 20 000 Гц) альтернаторм.
  • Перетворення в постійний за допомогою напівпровідникового випрямляча.
  • Перетворення в змінний, корелюючи необхідні параметри на навантаженні згладжуванням пульсацій. Використовується ємнісний фільтр.

Крім можливості виставляти необхідні параметри електричного сигналу: напруга, сила струму - пристрій видає струм правильної синусоїди, що і є головною перевагою. Отримуючи таку електроенергію, не вийде з ладу жодна обладнання, навіть якщо воно неймовірно чутливе до якості споживаного струму.

Складна електроніка, аудіотехніка, вимірювальні прилади не зламаються, харчуючись від генератора інверторного типу.

Компанія Konner & Sohnen моделювала даний вид техніки виходячи з надання можливості транспортування. Тому пристрої відрізняються порівняно невеликою вагою і зручним для перенесення корпусом. Частково маленькі розміри були досягнуті також завдяки використанню інвертора. Використовувані напівпровідникові плати в рази легше електромеханічних схем.

Використання бензину в вигляді палива дозволяє легше заводити прилад в холодну пору року. Це пояснюється низьким рівнем загущення пального, в порівнянні з дизелем. Для запобігання складнощів при ручному запуску, кожен побутовий генератор оснащений системою легкого старту.

У традиційних аналогах, де не використовується дана технологія, проблеми можуть виникати навіть якщо заводити їх влітку. Тому для всіх, хто не має великого досвіду роботи з подібним обладнанням, рекомендується використання моделей інверторного типу, щоб бути впевненим, що техніка не підведе в самий відповідальний момент.

Чому бензин?

Незважаючи на високу вартість пального (бензин марки А-92), пристрої самі по собі коштують дешевше газових або дизельних аналогів. Також при малих обертах, інверторні бензогенератори витрачають менше палива, іноді різниця з аналогами досягає 50%, тому вони відмінно підходять для роботи з приладами, сумарна номінальна потужність яких не перевищує кілька кіловат.

Серед переваг виділяють низьку гучність, стандартно, звук, що видається приладом не найголосніше 70 Дб. Це виключає необхідність звукоізоляції при установці будинку і не відволікає від відпочинку на природі або інших справ.

Ряд позитивних якостей забезпечив великий попит на подібні генератори, так як вони відмінно підходять для:

  • виїзду на кілька днів з наметом на природу;
  • рибалок, які люблять відправлятися до води на тиждень;
  • проведення будівельних та ремонтних робіт в місцях, де немає подачі електрики від звичних джерел.

У каталозі магазина Навітек ви можете знайти будь-який з описаних бензинових інверторних генераторів німецького виробника Konner & Sohner. За помірну ціну, ви отримаєте якісний і довговічний прилад з відмінним двигуном, який виручить в будь-яких умовах.

Відгуки покупців

Ваш відгук буде першим.

+10 грн

Залишити відгук

Увага: щоб повідомлення пройшло модерацію, будь ласка, ознайомтесь з правилами публікації відгуків.

Останні новини