Сумка для підводної рушниці Pelengas вже в комплекті з квітня 2017

17 травня 2017 р.

З квітня 2017 року пневматичні рушниці Pelengas для підводного полювання додатково комплектуються сумкою-чохлом в фірмовому стилі виробника - з виділяють яскраво-помаранчевими елементами дизайну. Зверніть увагу, що розширення комплектації ніяк не позначилася на вартості покупки!

Сумка, що є чохлом для підводної рушниці - це необхідний елемент спорядження будь-якого підводного мисливця. Раніше таку сумку для зберігання і транспортування рушниць необхідно було купувати окремо як додатковий аксесуар. Для цього можна було придбати чохол Pelengas окремо або будь-яку іншу сумку для рушниць відповідного розміру.

Але хороші виробники вдосконалюють не тільки конструкцію, але йдуть назустріч своїм фанатам і в маркетинговому напрямку, пропонуючи уникнути додаткових витрат при комплектації. Однак чохли у рушниць інших брендів присутні в комплектації підводних рушниць чисто номінально і після покупки підлягають заміні на щось більш функціональне і зручне. Пеленгас ж комплектує свою рушницю дуже якісним виробом! Сумка виконана з щільного матеріалу і дозволяє зберігати не тільки одну рушницю в повністю спорядженої комплектації, але і всі необхідні до нього аксесуари. Наприклад: в додаткові кишені всередину сумки буде не зайвим покласти: запасний гарпун, набір різних наконечників, робочу і резервну заряжалку, ліхтар і ще багато всяких корисних і необхідних на полюванні речей. Аж до мобільного ремкомплекта, щоб жодна несподіванка не зіпсувала насолоди від улюбленого хобі!

Сумка для підводної рушниці Pelengas в комплекті

Потужне пневмовакуумний рушницю для підводного полювання, за доступні гроші і в багатій комплектації. Що ще може бажати підводний мисливець при покупці? Отже, на даний момент все нові оригінальні рушниці Pelengas поставлятися в наступній комплектації:

  • Підводну рушницю
  • Фірмова сумка-чохол Palengas для зберігання рушниці і аксесуарів (крім бюджетної моделі 55 ECO)
  • Нерозбірними сталевий гарпун 7 мм таитянского типу з одним прапорцем, наконечником і бегунком
  • Пластикова заряжалка без шнурка на руку
  • Робочий лин довжиною 3 метри
  • Насос для регулювання внутрішнього тиску
  • Кришка для захисту клапана закачування від попадання бруду
  • Набір пневмовакуумний манжет - 2 шт
  • Інструкція російською мовою з гарантійним талоном

Ви поза сумнівом оціните такий бонус в комплектації, тому що транспортуючи рушницю в чохлі Ви можете бути впевнені в його безпеці поряд з іншими предметами знаходяться в багажнику автомобіля. Щільний чохол допоможе зберегти зовнішній вигляд виробу захищаючи його від зайвих подряпин і потертостей. А хороший зовнішній вигляд буде не зайвим при вторинному продажі підводної рушниці!

У нашому асортименті також є універсальні сумки Marlin від відомого українського бренду. Їх відмітною особливістю є можливість зберігання в сумці двох рушниць одночасно, а також виняткову якість, щільний матеріал стінок, красивий дизайн і продуманість конструкції вироби. Допоможемо укомплектувати всім необхідним. Звертайтеся.

Відгуки покупців

Ваш відгук буде першим.

+10 грн

Залишити відгук

Увага: щоб повідомлення пройшло модерацію, будь ласка, ознайомтесь з правилами публікації відгуків.

Останні новини