Для чого використовуються фронт-термінальні акумулятори?

18 травня 2017 р.

Телекомунікаційний сервіс зараз займає надто важливу роль в діяльності людини. Простої і перебої в роботі виливаються великими втратами для комерційних організацій та їх репутації; збої в роботі медичного обладнання можуть коштувати життя людині. У цьому матеріалі ми хочемо представити фронт-термінальні батареї, які використовуються в особливо відповідальних сферах діяльності людини.

У деяких отрослях бізнесу значення джерел безперебійного живлення складно переоцінити, як і вимоги до якості акумуляторів. Часто в комплексі з системами гарантування харчування і генераторними дизельними електростанціями, проекти підвищеної відповідальності також використовують джерела безперебійного живлення. У деяких ситуаціях (як здешевлення або переходу на поновлювані джерела енергії) ДБЖ можуть повністю замінити всі перераховані вище системи резервування. В інтернет-магазині Навітек, на ряду з іншими типорозмірами моноблоків, можна вибрати фронтальний акумулятор, який підійде саме у вашому випадку.

Наші фронт-термінальні батареї застосовуються в багатьох сферах діяльності без яких складно уявити сучасне життя людства і переоцінити її важливість. наприклад:

  • телекомунікаційні сфери;
  • Мобільні телефони та зв'язок;
  • глобальні мережі інтернет провайдерів;
  • локальні мережі та call-центри комерційних організацій;
  • різні види спеціального зв'язку;
  • фондові та валютні біржі;
  • служби порятунку;
  • медицина.

Фронт-термінальні акумулятори для телекомунікацій

Детальніше про фронт-термінальні акумулятори

Фронт-термінальні батареї зазвичай сконструйовані в моноблочному дизайні, вони ідеально підходять для компактного розміщення кількох акумуляторів в одній шафі або телекомунікаційної стійці. Принципи їх виготовлення базуються на самих передових промислових технологіях. Так як вони працюють в закритих штучно-вентильованих приміщеннях (часто встановлюються спільно з мережевим обладнанням в гермозоні), повинні бути забезпечені сертифікатами безпеки, що гарантує нормальні температурні режими при заряді і розряді батарей, а також інші моменти безпеки життя і здоров'я персоналу.

За типом, Гелеві і AGM фронт-термінальні акумулятори є свинцево-кислотними, вони герметичні і не обслуговуються. Електроліт рекомбинирует, в процесі роботи він переходить в газ, після чого знову повертається в початковий стан, рівень рекомбінації вище 99%. Сам електроліт абсорбується в сепараторі, який зроблений з скловолокна.

АКБ може прослужити до 15 років в буферному режимі, при дотриманні правильності умов, в яких він працює і режимів заряду-розряду. В ідеалі, температура навколишнього середовища повинна підтримуватися на рівні 20оС весь час.

Переваги фронт-термінальних АКБ

У потовщених позитивних пластинах використовується тільки дуже чистий первинний свинець, що й обумовлює тривалий термін експлуатації. Витоку електроліту неможливі завдяки впровадженню технології по ущільненню полюсних терміналів в три етапи. Батарея працює в умовах низького внутрішнього тиску. Високий рівень безпеки і якість з'єднання забезпечується сердечниками з міді, покритої сріблом. Решітка прослужить довше без корозії, завдяки інноваційному складу, де змінено співвідношення олова і свинцю, а також прорахований ідеальний відсоток кальцію.

Відмінності FT акумуляторів по навантаженню

Від ємності акумуляторних батарей залежить тривалість роботи системи резервного живлення. Але, як відомо, ємність акумулятора величина не постійна і залежить від величини навантаження зовнішніх споживачів. Чим більше навантаження, тим меншу ємність покаже батарея. Тому існує поняття номінальної ємності.

Номінальна ємність у фронтальних батарей звичайно вимірюється по 10-годинний або 8-годинний навантаженні (в характеристиках і специфікаціях позначається як C10 або C8 відповідно). Для порівняння: у звичайних домашніх і комп'ютерних ДБЖ ємність міряється по 20-годинний навантаженні (позначається С20). Тому фронтальні батареї здатні забезпечити більший час роботи при високих навантаженнях.

Конструктивні особливості FT батарей

Завдяки своїй плоскої герметичній конструкції моноблоки фронт-термінальних батарей зручно встановлюються в телекомунікаційні стійки 19 і 21 дюйма, а також легко об'єднуються в стеки з декількох акумуляторів для забезпечення більшої місткості або більшого вольтажа, необхідного на вході джерела безперебійного живлення.

Саме через специфіку установки в телекомунікаційну стійку, акумулятори для дата-центру обмежені в розмірах, тому вибір за місткістю у даного типу акумуляторів зазвичай не великий - це 55, 100 і 150 Ач.

Часті сфери застосування фронтальних акумуляторів

Акумуляторні батареї з фронтальним формфактором відносяться до професійної сфери діяльності та доля вибору інженерів з проектування. Однак людям, які вирішили вибрати надійні акумулятори для ДБЖ приватного будинку, теж буде не зайвим розуміти для яких відповідальних потреб вони спроектовані.

Фронт-термінальні акумулятори для телекомунікацій

Акумулятори для центрів обробки даних

ЦОД поширені в комерційних організаціях, діяльність яких безпосередньо залежить від безперебійного живлення. Інженери організовують локальні дата-центри, де зберігаються робочі бази даних, інтернет-сайти, працюють CRM системи і інші мережеві програми, що забезпечують загальний доступ співробітників, бухгалтерські та менеджерські організаційні комунікації компаній. Переривання в роботі серверного обладнання приносить хаос і фінансові втрати, а втрата бази даних здатна розорити підприємство!

Акумулятори для мобільного стільникового зв'язку

Будь-який об'єкт в системі зв'язку зобов'язаний функціонувати безперебійно і до нього необхідно провести якісну систему електропостачання. Базові станції і контролери станцій - одні з головних складових системи, які потребують енергії. При їх виключенні, користувачі послуг стільникового оператора або залишаються без зв'язку, або вона помітно погіршується, так як через перерозподіл навантаження через працюючі станції проходить більший потік даних. Стеки з фронт-термінальних акумуляторів займають менше місця і допоможуть забезпечити безперебійність роботи і відсутність шкоди доходам або репутації.

Глобальні і міські мережі інтернет провайдерів

Мережі інтернет провайдерів усього світу складаються з безлічі взаємозалежних пристроїв: маршрутизатори, комунікатори, сервера та інше допоміжне обладнання. Безумовно, безперебійна робота всіх пов'язаних елементів системи важлива для провайдерів будь-якого рівня. При знеструмленні обладнання, включаються механізми резервування, в тому числі харчування. Інакше доступ в інтернет пропаде не тільки у багатьох людей і організацій. Таким чином, інтернет-провайдери дуже уважно ставитися до гарантованого харчування свого обладнання.

Акумулятори для медичної діяльності

Вся медична техніка працює від електричної енергії. У лікарнях і реанімаційних центрах існує особлива важливість із забезпеченням електрикою, де людям в будь-який момент може знадобитися допомога спеціальної техніки, щоб вижити. Це обумовлює потребу в системах безперебійного живлення, так як, якщо вчасно не спрацює дефібрилятор чи інший апарат, то можна не встигнути врятувати людину.

Для великої відповідальності тільки якісні бренди

У нашому каталозі є FT акумулятори від кращих брендів, представлених на українському ринку. Всі рекомендовані батареї забезпечені сертифікатами ISO і УкрСЕПРО, а також гарантійними зобов'язаннями від виробника.

  • EverExceed серія Front Access, мають індекс FT в назві - вважаються акумуляторами преміум-класу в споживчому і промисловому сегменті.
  • Ventura з індексом FT - недорогі акумулятори для середніх і малих навантажень, оптимальні по співвідношенню ціна-якість.
  • Challenger з індексом A12FT - якісний бренд, який виробляється на відомому китайському заводі Ritar.
  • BB Battery з індексом FTB - ці американські батареї виключно високої якості є стандартом де-факто в телекомунікаціях і забезпечують резервне живлення у багатьох світових дата-центрах.

висновок

Фронт-термінальні батареї необхідні для забезпечення коректної роботи лікарень, ЦОД, мереж глобальних і локальних інтернет провайдерів та інших організацій, які не мають права залишити своє обладнання без електроживлення. Вони також можуть бути обрані в якості акумулятора для ДБЖ приватного будинку, якщо володів вимогливо ставиться до надійності обраного обладнання. Даний вид АКБ виграє за рахунок своєї надійності, тривалого терміну експлуатації, тривалої автономної роботи при високих навантаженнях, поліпшеному складу матеріалу, з якого вони створені та компактному розташуванню одинично або в стеках. Купуючи фронтальні електричні батареї в інтернет-магазині Навітек можете бути впевнені у винятковій якості пропонованої продукції і відповідно заявленим технічним характеристикам.

Відгуки покупців

Ваш відгук буде першим.

+10 грн

Залишити відгук

Увага: щоб повідомлення пройшло модерацію, будь ласка, ознайомтесь з правилами публікації відгуків.

Останні новини