Автомобільні відеореєстратори BlackVue моделі 2017

20 березня 2017 р.

У міжсезоння зима-весна 2017 відбулося значне оновлення модельного ряду автомобільних відеореєстраторів преміум сегменту BlackVue. Всі нові моделі вже можна купити в інтернет-магазині Навітек.

Бренд BlackVue - дітище південнокорейської компанії Pittasoft - одного з провідних виробників-експортерів першокласної електроніки для відеоспостереження і автомобілів. На початку 2017 року компанія випустила чотири нових моделі відеореєстраторів для автомобілів , і їх уже можна купити в Україні.

Pittasoft - історія першокласної продукції

Компанію Pittasoft заснували в 2007 році кілька інженерів-етузіастов. Вони зробили першу автомобільну камеру, а потім поступово почали розширювати виробництво та налагоджувати зв'язки з іншими компаніями-розробниками.

Основний упор виробник завжди робив на якість своєї продукції, тому зовсім скоро вона завоювала ринок Південної Кореї, а потім вийшла і на загальносвітовий рівень. 2011 рік став значущим етапом в розвитку: тоді був проданий мільйон відеореєстраторів. Сильні сторони всієї техніки Pittasoft, в тому числі продукції BlackVue:

  • незмінно високу якість;
  • стильний і сучасний дизайн;
  • висока технологічність приладів;
  • відмінну якість картинки і звуку;
  • широкий кут огляду об'єктива;
  • зручне і надійне кріплення.

До речі, непрямим підтвердженням успіху Pittasoft на ринку є наявність підробок. Зрозуміло, вони коштують дешевше, іноді навіть на 50%. Природно, гарантія виробника на них не поширюється, та й заявленим якостям автомобільні відеореєстратори не відповідають. Тому будьте уважні: занадто низька ціна - це привід насторожитися і не купувати неякісний товар.

Автомобільні відеореєстратори BlackVue

Моделі відеореєстраторів BlackVue 2017 року

До новинок автомобільних відеореєстраторів BlackVue 2017 рік належать: DR 430-2CH GPS , DR 650S-1CH , DR 650S-2CH , а також модель, рекомендована для вантажних автомобілів DR 650GW-2CH Truck .

Моделі реєстраторів для легкових авто

Нові моделі традиційно володіють стильним зовнішнім виглядом. Завдяки компактному дизайну вони легко ховаються за дзеркалом на лобовому склі і не заважають огляду дорожньої обстановки. До їх інших переваг відносяться:

  • широкий кут огляду до 129 °;
  • здатність працювати в темний період доби;
  • наявність безвідмовного G-сенсора, який при зупинці довше, ніж на 10 хвилин сам переводить реєстратор в режим парковки, а при старті, щоб відновити запис. Таким чином економиться місце на карті пам'яті;
  • регулювання чутливості датчика удару по трьох осях;
  • підтримування загального обсягу пам'яті в 128 Гб;
  • додаткова камера заднього виду з пам'яттю на 16 Гб, яка працює (як і основна камера) від прикурювача;
  • вбудований мікрофон, який дозволяє отримати якісний звук;
  • виносної 66-и канальний модуль GPS 5-го покоління, налаштований на 33 супутника. Він визначає координати з точністю до 5 м;
  • російськомовна інструкція.

У роботі цих трьох відеореєстраторів є невеликі відмінності. Наприклад, найбільш просунуті моделі знімають відео в Full HD, інші - в HD-якості. Така різниця буде помітна при розгляді дрібних деталей відеозаписів. Деякі прилади забезпечені Wi-Fi модулем, тому запис можна переглянути тут же, скажімо, на телефоні або планшеті. Ті прилади, в яких цей модуль не передбачений, приєднуються до ПК або ноутбука, для перегляду потрібно встановити ПО BlackVue Viewer. Автомобільний відеореєстратор можна вести запис на флешку пам'яті або передавати дані по мережі.

Автомобільний відеореєстратор для вантажівок

BlackVue DR 650GW-2CH Truck створений спеціально для вантажівок. Кут його огляду становить 129 °. Прилад знімає відео в Full HD-якості, причому працює навіть в темний час доби. Завдяки модулю Wi-Fi прилад легко коннектітся з планшетом або телефоном, де можна переглянути знятий матеріал або установки настройки. До речі, саме тому відсутність екрану для перегляду не доставляє ніяких незручностей. Виробник передбачив всі можливі варіанти використання відеореєстратора на вантажному автотранспорті, стомлюваність на далеких маршрутах і т.д. Тому щоб водій не відволікався від руху, тим самим не створював аварійних ситуацій в приладі немає вбудованого екрану.

Для точного визначення местопложенія вантажівки реєстратор оснащений високочутливий 66-канальним модулем GPS, який налаштований на 33 супутника і визначає координати з точністю до 5 м. Модель підтримує пам'ять об'ємом 128 Гб. У комплект входить камера заднього виду з пам'яттю 16 Гб, а також російськомовна інструкція. При перегляді відео відображається дата, час і швидкість авто.

Автомобільні відеореєстратори BlackVueдля вантажівок

Скільки каналів вибрати - 1 або 2?

Однією з характеристик відеореєстратора є число каналів відеосигналу. Іншими словами - це кількість відеокамер, які підключаються до окремих відеовходами. Їх може бути 1, 2 і більше. Наприклад можна додатково підключити автомобільнию камеру заднього виду і мати можливість запису подій не тільки спереду, але і ззаду машини. Камери можуть бути будь-якого, в тому числі з високою роздільною здатністю Full HD для високої роздільної здатності номерних знаків, осіб і ін. Важливих моментів непередбачуваною дорожньої ситуації. Плюс 1-канальних реєстраторів - їх невеликі розміри і простота в установці. У той же час, щоб використовувати другий канал, швидше за все знадобиться допомога сервісної служби для акуратної прокладки кабелю даних.

Крім аналогових камер, відеореєстратор може підтримувати підключення і IP камер, але, як правило, їх число не впливає на кількість каналів, а вказується в характеристиках окремо. Вони підключаються по мережі через один LAN-роз'єм приладу. Зрозуміло, при покупці краще брати хороший відеореєстратор з великим числом каналів, оскільки різниця у вартості буде несуттєва, а при збільшенні кількості камер вам не доведеться купувати ще один прилад.

Чи потрібен в відеореєстраторові GPS-приймач?

Основна функція автомобільного реєстратора - це фіксація дорожньо-транспортних пригод з фіксацією часу на відеозаписі. Без цих даних проблематично уявити будь-які докази. Тому багато хто вважає, що можна купити недорогий прилад в роздільною здатністю «побільше», щоб номери розглянути і «я завжди правий». Задумайтесь, що буде якщо, не дай Бог, щось трапиться? Місце події важливо? - МЕГА важливо! Крім того «як сталося» не менш важливо «де сталося».

Тому перш, ніж купити автомобільний відеореєстратор, не нехтуйте функцією вбудованого GPS-приймача? Прилади з його підтримкою зазвичай коштують дорожче, але переваги цієї функції в наявності: прилад збирає максимум даних про дорожню ситуацію і допомагає не тільки записувати відео поїздок, але і реєструвати швидкість руху, накладати дані швидкості або координати події (ДТП, крадіжки і т.п. ) на відеозапис. Такі моделі зберігають маршрут окремим файлом, який можна відтворити на комп'ютері, що може дати величезну перевагу при доведенні своєї невинності в суді.

Крім того, окремі хороші відеореєстратори забезпечені додатковими функціями: реєстрацією перевищення заданої водієм швидкості або синхронізацією годин по сигналу з супутника; спеціальний автоматичний режим фіксації ДТП, що спрацьовує від удару транспортного засобу; паркувальний режим фіксації наближається об'єкта навіть у нічному режимі з інфра-червоним підсвічуванням і ще багато чого на всі випадки життя.

Деякі незручності у використанні пов'язані лише з правильною установкою приладу, якщо він з вбудованим дисплеєм - він повинен фіксувати дорожню обстановку і при цьому бути розгорнуто до водія, щоб на нього було зручно дивитися. У більшості випадків реєстратори йдуть в комплекті з кронштейном і присоскою на лобове скло, а харчування забезпечується від 12 Вольт через гніздо прикурювача.

Відгуки покупців

Ваш відгук буде першим.

+10 грн

Залишити відгук

Увага: щоб повідомлення пройшло модерацію, будь ласка, ознайомтесь з правилами публікації відгуків.

Останні новини