Чому акумулятори Trojan Battery - найкраще з того, що Ви знайдете на ринку?

6 лютого 2017 р.

Trojan Battery - американська компанія, яка займається виробництвом акумуляторів з 1925 року. За цей час вони запатентували десяток проривних технологій і навчилися створювати батареї, які за якістю на голову вище всіх існуючих аналогів на ринку в світі.

У цій статті ми розповімо, чим вони такі хороші і чому при виборі акумулятора для професіональному потреб варто звернути свою увагу на акумулятори Trojan .

Тягові акумулятори Троян

Батареї американської компанії - це тягові свинцево-кислотні акумулятори, які виробляють струм завдяки наявності свинцевих пластин і сірчаної кислоти. Тягові акумулятори відрізняються великим ресурсом, а також здатністю працювати в умовах глибокого розряду. У свою чергу поділяються на акумулятори з рідким електролітом, гелевим і з застосуванням технології AGM.

Де можна використовувати акумулятори Trojan?

Універсальність - одна з головних рис «характеру» цих батарей. Завдяки запатентованим рішенням, про які ми ще поговоримо, електробатареї цього бренду можуть працювати в умовах глибокого розряду і при найважчих навантаженнях, які інші акумулятори можуть не витримати. Так що ви з успіхом можете використовувати моделі американського бренду для наступних пристроїв, засобів пересування і систем:

  • електрокари;
  • збиральна і складська техніка (електроподьyoмнікі, натирачі, штабеллери і т. д.);
  • човнові електромотори ;
  • охоронні системи;
  • промисловість;
  • в джерелах альтернативного електроживлення (сонячні і вітряні батареї);
  • системи резервного живлення і багато іншого.

В асортименті акумуляторів Trojan є 6 і 12 Вольт батареї різного типу наповнювача і різної ємності. Тому на їх основі можна зібрати будь-яку систему для будь-яких потреб професіональному або домашнього використання.

Trojan All Series

Чим же акумулятори Троян такі особливі?

Звичайно, поширеність продукції - це ще не гарантія якості. Он, скільки навколо техніки з Китаю, але ніхто не поспішає хвалити її за якість. Але при всій повазі до китайським майстрам, акумулятори американської фірми - це явище іншого рівня.

Пора познайомити вас з технічними рішеннями, які дозволяють електробатарея від Троян бути надійніше і працювати далі, ніж конкуренти:

  1. Сепаратор Maxguard® посиленої конструкції, завдяки якій канали довше залишаються відкритими для циркулювання електроліту. Сепаратор зроблений на основі гуми, що знижує передачу сурми між позитивними і негативними пластинами. Товста задня сітка підвищує міцність сепаратора і робить акумулятор стійкіше до неполадок, які виникають через руйнування сепаратора з часом.
  2. Паста Alpha Plus ™ - запатентована паста високої щільності. Через волокна Dynel і великого відсотка альфа оксиду свинцю, поліпшується розподіл пористості і краще, ніж у аналогів, утримується на місці активний матеріал, чому збільшується довговічність електробатареї. Також в пасті є особлива речовина, яке покращує електрохімічні процеси. У підсумку акумулятор протягом часу працює без перебоїв.
  3. Решітка пластин зроблена зі свинцю з сурмою. Формула решітки надає чудове зчеплення між нею і пастою. А товщина решітки підвищує її міцність і стійкість до роз'їдання іржею.
  4. Корпус з поліонние (Polyon ™) додає міцності конструкції.
  5. Відстійник для осаду FlowBridge ™. Унікальний дизайн ялинкою розсіює активний матеріал після його падіння з пластин. Це зменшує шанс виникнення короткого замикання і збільшує життя акумулятора.

Серія акумуляторів Троян SCS-150, SCS-200, SCS-225

Це серія класичних акумуляторів для човнових електромоторів з рідким електролітом. Крім низького рівня саморозряду і підвищеної надійності, ця серія моделей володіє зниженим вагою, завдяки чому вам буде простіше доставити акумулятор на човен. Між собою електробатареї цієї серії відрізняються, в основному, потужністю, ємністю і вагою. А через підвищеної надійності моделей вам буде спокійніше рибалити, знаючи, що вони не підведуть вас в відповідальну хвилину.

Trojan SCS Series

Серія акумуляторів Троян AGM & GEL

Серія з гелеподібним електролітом. Відрізняються від електробатарей з рідким електролітом більшою стійкістю до глибокого розряду, відсутністю необхідності доливати воду і збільшеним терміном життя.

Через свою герметичності цю серію акумуляторів можна використовувати в житлових приміщеннях в джерелах безперебійного живлення , так як у вас немає жодного шансу пролити електроліт. Хіба тільки якщо ви спеціально розколошматили електробатарею.

Акумулятори AGM і GEL відрізняються один від одного способами досягнення цієї герметичності. У електробатареях AGM між пластинами знаходиться скловолокно, яке вбирає в себе електроліт, а в акумуляторах GEL електроліт доведений до гелеобразного стану.

Trojan використовує власний запатентований електроліт, який дозволяє гелевим і AGM електробатарея Троян служити довше.

Trojan GEL Series

Акумулятори Троян T-105, T-125, T-145, TE-35 і інші

Тягові батареї з рідким електролітом, який розробники бренду створили спеціально для своїх продуктів. Призначені для використання в циклічному режимі, коли акумулятор послідовно заряджається від джерела струму, а потім від'єднується.

Запатентовані рішення Троян дозволяє електробатарея цієї серії функціонувати під час найважчих навантажень. Наприклад, при роботі прибиральної і складської техніки: підлогонатирачі, електроштабелери, електроподьемнікі і т. Д. Між собою електробатареї цього модельного ряду відрізняються потужністю, ємністю і вагою.

Trojan T Series

Тепер ви знаєте, що хоча моделі Trojan Battery і недешева, але вони варті того. І завдяки своїй надійності при правильній експлуатації американські електробатареї прослужать вам дуже довго. Для отримання ще великий інформації запрошуємо вас в наш каталог.

Відгуки покупців

Ваш відгук буде першим.

+10 грн

Залишити відгук

Увага: щоб повідомлення пройшло модерацію, будь ласка, ознайомтесь з правилами публікації відгуків.

Останні новини