Нові широкоформатні ехолоти Lowrance Elite-9 Ti і Elite-12 Ti

14 лютого 2017 р.

Американська компанія Lowrance є світовим лідером у виробництві ехолотів / картплоттери і інший риболовно-навігаційної електроніки з 1957 року. У грудні 2016 року презентували розширення серії Elite Ti двома моделями Elite-9 Ti і Elite-12 Ti з великим сенсорним екраном.

Нові моделі ехолотів / картплоттери Elite-9 Ti і Elite-12 Ti з великим тачскрін екраном володіють тим же функціоналом преміум класу, що і перші моделі серії Elite Ti, які наробили багато шуму серед любителів риболовлі, коли були представлені на ринку. Для підтвердження преміального статусу бренд Lowrance випустив дві нові моделі з ще великим широкоформатним екраном з високою роздільною здатністю діагоналлю 9 та 12 дюймів (22,86 і 30,48 см).

Обидва ехолоти Lowrance були представлені зацікавленої громадськості в грудні 2016 року. Уже в лютому 2017-го вони повинні з'явитися на внутрішньому Американському ринку, а в березні офіційні і адаптовані для українського ринку моделі з 2х-річною гарантією будуть доступні в нашому інтернет-магазині. Підписуйтесь на пуш-повідомлення щоб не пропустити!

Ехолоти Lowrance серії Elite Ti

Функціонал преміум класу серії Lowrance Elite Ti включає такі технології ехолокації як: CHIRP, Broadband Sounder, StructureScan HD з одночасним SideScan і DownScan Imaging фотореалістичним відображенням структури дна. І всі ці технології об'єднані в одному датчику Lowrance TotalScan . Також вся серія ехолотів має додаткові кошти бездротових комунікацій, такі як Bluetooth і Wi-Fi. При цьому багатстві підтримуваних технологій нові дисплеї обіцяють бути в продажу по досить доступній ціні. Що робить серію Elite Ti серйозним конкурентом топової серії HDS в середньому ціновому сегменті.

Для вибору на користь Elite Ti можна сказати, що це той же самий "крутий ехолот" HDS, тільки без засобів розширення. Тобто якщо Вам не потрібно підключення морських радарів, об'єднання в бортову засобів судна для "спілкування" з іншими приладами, датчиками мотора і т.д., встановленими в каюті або на флайбрідже великий яхти, то "еліта" буде достатньо будь-якій фанату риболовлі небайдужому до сучасних технологіям. Або якщо дивитися в майбутнє, то ці прилади знаходяться на межі сучасних технологій, тому будуть актуальні за своїми можливостями ще дуже довгий час! Адже ця серія ехолотів обеспевает навіть роботу автопілота з електронним GPS якорем.

Завдяки вбудованій високоточної GPS антени Lowrance Elite-9 Ti і Lowrance Elite-12 Ti підтримують позиціонування на місцевості. Ці картплоттери також підтримують популярні формати річковий і морський картографії Navionics і C-MAP. Використання карт дуже зручно, тому що їх не потрібно інсталювати всередину приладу. У нашому інтернет-магазині можна купити ліцензійну карту Navionics Дніпра або Чорного і Азовського морів на спеціальному microSD носії, який дозволить переставити в її для використання в іншому приладі при необхідності.

Використовуючи бездротові можливості цих приладів можна безпосередньо підключитися до магазину GoFree для завантаження морської картографії або оновлення прошивки ехолота по мережі. Ще цікавою, і поки маловідомої, функцією є можливість створювати безшовні карти за допомогою сервісу Insight Genesis, який дозволяє робити користувальницькі карти з високою точністю контурів глибин із записаних лог-файлів ехолота, а також ділитися ними з спільнотою таких же любителів риболовлі як Ви.

Відгуки покупців

Ваш відгук буде першим.

+10 грн

Залишити відгук

Увага: щоб повідомлення пройшло модерацію, будь ласка, ознайомтесь з правилами публікації відгуків.

Останні новини