Джерела безперебійного живлення LogicPower для настінного монтажу

21 лютого 2017 р.

Потрібен компактне джерело безперебійного живлення? Тоді зверніть свою увагу на ДБЖ лінійки LPY-W від української компанії LogicPower. Крім інших якостей, в цих пристроях передбачена можливість настінного кріплення, що значно спрощує вибір місця установки.

Де можна використовувати інвертор?

Нам здається, що все вже усвідомлюють користь від використання ІБП, з якими більше не треба боятися ніяких перебоїв з електрикою. Перефразовуючи Воланда, можна сказати, що головна проблема будь-якої техніки не в тому, що вона рано чи пізно перестає працювати, а в тому, що вона перестає працювати раптово.

І звіти, які ви заповнювали цілий вечір, якісь важливі документи, які ви не встигли зберегти - все йде в електронне забуття. Але це дрібні проблеми в порівнянні з тим, якщо електрику пропадає в приватному будинку холодною зимою або в лікарні. І в цих сферах інвертори, подібні до наших, будуть справжнім порятунком:

  • опалювальні котли приватного будинку;
  • офісна і домашня комп'ютерна техніка;
  • торгові касові апарати;
  • платіжні термінали в супермаркетах;
  • мережеві комунікації;
  • медична техніка;
  • і багато інших найрізноманітніших сфер застосування.

Джерела безперебійного живлення є комплексну систему, що складається з безпосередньо інвертора і зовнішнього акумулятора. Для роботи з інверторами LogicPower серії LPY-W ми радимо використовувати AGM VRLA або гелеві акумулятори таких брендів, як EverExceed (Великобританія), Trojan (США), Challenger (Китай) або Ventura (Китай). У зв'язці з батареями 12 Вольт може перетворювати напруга інвертора з 12 в 220 Вольт, від батареї до приладу.

ИБП LogicPower для настінного монтажу

До якого виду ДБЖ належать пристрої LogicPower?

Виділяють наступні види ДБЖ: резервні, лінійно-інтерактивні і ДБЖ з подвійним перетворенням.

Резервні - найпростіший тип ДБЖ, які захищають від повного відключення мережі. При скачках напруги акумулятор швидко «сідає». Самий безшумний і дешевий варіант. Час перемикання на живлення від батарей становить кілька мілісекунд.

Лінійно-інтерактивні працюють за принципом резервних ДБЖ, але на іншому технічному рівні. Захищають не тільки при пропажі електрики, але і при скачках напруги. Час перемикання відбувається швидше, ніж у резервного типу.

Головна відмінність ДБЖ з подвійним перетворенням - перемикання харчування від мережі на харчування від батареї відбувається практично миттєво. Що виключає можливість збою роботи підключеного до ДБЖ техніки через стрибки напруги.

Інвертори від LogicPower відносяться до лінійно-інтерактивного типу безперебійного живлення.

Переваги використання інверторів LPY-W в порівнянні з електрогенераторами

Так як альтернативою інверторів в якості підстраховки від проблем з мережею є генератори всіх мастей, то з ними ми і наведемо порівняння. Отже, на відміну від генераторів інвертори для настінного монтажу LPY-W:

  • генерують правильну синусоїду на виході, тому підходять для тих видів техніки, яким протипоказаний будь-який вихідний сигнал, крім чистої синусоїди (наприклад, такими повинні бути інвертори для котлів опалення, телекомунікаційного обладнання і т.д.);
  • забезпечують стабільну роботу без вихлопних газів і шуму;
  • можуть працювати спільно з іншими джерелами альтернативної енергії;
  • компактні і прості в експлуатації;
  • не вимагають витрат на паливо;
  • здатні працювати без навантаження.

Переваги моделей серії LPY-W від LogicPower

Тепер подивимося пильніше на самі інвертори LogicPower лінійки LPY. Одне з головних переваг цих ДБЖ - їх можна кріпити за допомогою спеціальних «вух» до стіни, що дуже зручно, якщо у вас обмежений вільний простір. Як правило, така необхідність виникає в котельнях приватних будинків, офісах або підсобних приміщеннях.

До того ж, до инвертору, який встановлений на стіні, простіше підібратися. Наприклад, якщо вам треба подивитися на показники його LCD-дисплея. А якщо вам потрібно, щоб інвертор перебував на горизонтальній поверхні, то його чотири ніжки дозволять вам поставити туди, де вам буде зручніше.

Але не настінним кріпленням єдиним! Інверторів українського бренду, який на ринку вже 10 років, є ще, чим похвалитися. Розробники постаралися зробити максимально надійні і функціональні ІБП по максимально зниженою ціною. Їх досягнення:

  • LCD-дисплей, на якій можна подивитися потрібні вам показники;
  • захист від перегріву і короткого замикання, завдяки чому підвищується надійність інвертора;
  • функція холодного старту дозволить вам запустити ІБП, навіть якщо не буде напруги в електричній мережі;
  • великий коефіцієнт максимальної короткочасної потужності;
  • завдяки наявності наскрізного "0" забезпечує безперебійне живлення газових котлів всіх типів;
  • стабілізація напруги;
  • доступна вартість.

Відмінність ДБЖ серії LPY-W друг від друга

Ті переваги, які ми перерахували вище, властиві всім інверторів серії LPY-W від LogicPower. Моделей цієї серії багато і один від одного вони відрізняються вагою, габаритами, номінальною потужністю і напругою акумулятора глибокого розряду , який становить зв'язку з інвертором, і, зрозуміло, ціною. У будь-якому випадку, яку модель ви б не вибрали, ви не залишитеся розчарованим.

Наприклад, в зв'язці з батареєю інвертори на 12 або 24 Вольт перетворюють постійну напругу в змінні 220 Вольт однаково ефективно. Все залежить від того, яка кількість електроенергії споживає ваша техніка і, відштовхуючись від цього, ви зможете підібрати той інвертор серії LPY-W, який підійде саме вам.

Разом

ДБЖ української компанії LogicPower є бюджетні і якісні інвертори. Завдяки своїй компактності і можливості настінного кріплення можуть стати відмінним рішенням проблеми перебоїв електрики в місцях з обмеженим простором.

Відгуки покупців

Ваш відгук буде першим.

+10 грн

Залишити відгук

Увага: щоб повідомлення пройшло модерацію, будь ласка, ознайомтесь з правилами публікації відгуків.

Останні новини