Візки для човнових моторів M-Truck українського виробництва

11 січня 2017 р.

Український бренд M-Truck випустив на ринок візки для човнових моторів власного виробництва: M-Truck М і M-Truck F . А також пристосування для перевезення човнів M-Truck M & B Device . У цій статті ми розглянемо, що може дати любителям рибної ловлі покупка цих аксесуарів.

Візки M-Truck як найкращі ліки для спини і не тільки

Кожен рибалка, який користується човном, стикався з проблемою транспортування мотора від неї. Добре, якщо мотор не важкий, тоді проблем з його переміщенням і установкою не те, щоб ні, але їх можна вирішити. Можна своїми силами впоратися або помічника покликати. Але, по-перше, мотори бувають непід'ємно важкими. По-друге, не завжди є можливість попросити когось про допомогу. По-третє, ви купували плавальний засіб явно не для того, щоб возитися з мотором і думати, як його так нести, щоб при цьому нічого собі не пошкодити!

Взагалі, виділяють два види візків для перевезення човнових моторів:

  • індивідуальні, які спеціально підігнані під одну певну модель двигуна,
  • і універсальні, які годяться для різних моделей від різних виробників.

А ще деякі бренди роблять візки саме під певний модельний ряд двигунів. Візки від M-Truck - універсали і можуть перевозити різні моделі човнових моторів, аби ті за вагою підходили.

Головне призначення візків від M-Truck - це, звичайно, перевезення човнових моторів, а за допомогою спеціального девайса - і самих човнів. Але, крім того, що вам більше не доведеться «рвати» спину під час доставки двигуна на плавальний засіб, ще й вирішується питання зі зберіганням човнового двигуна. Так як через мобільності і рухливості візки, ви зможете покласти мотор на зберігання в дальньому кутку хоч балкона, хоч гаража. І також спокійно його звідти дістати.

Більш того, при необхідності можна візок використовувати як підставку при зберіганні або ремонті двигуна. Завдяки скромним габаритам її можна перевозити в машині з будь-яким багажником. А якщо потрібно зменшити розміри, то візок можна швидко розібрати на окремі складові.

Візки для човнових моторів M-Truck

Добре забуте старе в українському виконанні

Напевно, багато хто з українських рибалка вже користувалися візками для перевезення човнових моторів. Як правило, це була Yamaha Outboard Trolley . Але через цінової політики Ямахи і стрибка готівкового курсу долара купувати їх стало невигідно. Але немає лиха без добра. Українські умільці з M-Truck змогли взяти все найкраще з конструкції ямаховской візки і ще більше збільшили її надійність. А також додали деякі поліпшення, наприклад, можливість перенесення двигуна з візка відразу на човен без його підняття, перекидання і опускання.

Решта переваги візків M-Truck:

  1. Немає проблем при транспортуванні.
  2. Максимальна вага вантажу мотора - 60 кг (для M-Truck Force - до 90 кг).
  3. Невелика вага - 10 кг (для M-Truck Force - 11,2 кг).
  4. При необхідності можна збільшити проміжок між колесами на 12 см для надання більшої стійкості при пересуванні.
  5. Фанера просякнута і оброблена водостійким просоченням, а поверхні металевих частин з метою боротьби з корозією остаточно очищаються в кислотних гальванічних ваннах.

M-Truck Force - те ж саме, але ще краще

M-Truck Force - продовження лінійки візків української фірми. Ця модель може перевозити човнові мотори вагою до 90 кг проти 80 у M-Truck (М). Також, через зміцнення основних частин M-Truck Force трохи важче: 11,2 кг проти 10. Але це не позначається на її мобільності, малогабаритності і зручність при транспортуванні. Завдяки таким технологічним рішенням цей аксесуар для переміщення підвісних човнових моторів більш вантажоп і надійний:

  1. Посилення основних деталей.
  2. Додаткове посилення рами.
  3. Відповідний транец (товщина 42 мм) під збільшену струбцину.
  4. Профільна труба перетином 3 мм.
  5. Уже готова конструкція після цинкування проходить порошкове фарбування з запіканням.

M-truck M & B device - маленький девайс для перевезення великого човна

Інженери з M-Truck вирішили не зупинятися на винахід візки для човнового мотора. Вони також придумали пристосування, яке допомагає негабаритної візку транспортувати вашу велику човен. Причому неважливо, якої якості дорога, по якій вам належить перевозити ваше плавальний засіб. А ще M-truck M & B device настільки компактний і одночасно надійний, що його простіше втратити, ніж зламати. Загалом, ви зможете доставити до місця вашої риболовлі, не тільки двигун для човна, але і сам човен.

Переваги M-truck M & B device:

  1. Компактність і простота пристосування (вага до 1 кг).
  2. Можна закріплювати і перевозити будь-яку ПВХ човен за носову частину при наявності вклеєною ручки або петлі, при цьому вага човна майже не відчувається.
  3. Дає можливість при переміщенні човна виконувати розворот і рухатися заднім ходом.
  4. Пересування по пересіченій місцевості.
  5. Антикорозійний захист.

Використання візків для перевезення човнових моторів від компанії M-Truck - хороший спосіб заощадити нерви, час і здоров'я. А ще ви зможете замість якісних і дорогих зарубіжних моделей придбати не менш якісний, але недорогий український аналог. Якщо вас зацікавили ці аксесуари, то для отримання більш докладної інформації про моделі пропонуємо вам вивчити наш каталог.

Відгуки покупців

Ваш відгук буде першим.

+10 грн

Залишити відгук

Увага: щоб повідомлення пройшло модерацію, будь ласка, ознайомтесь з правилами публікації відгуків.

Останні новини