Розширення модельного ряду зарядних пристроїв CTEK

25 січня 2017 р.

Європейський бренд «CTEK» розширив асортимент своїх моделей випуском MXT 4.0 , MXS 10EC , D250TS , а також Bluetooth-сенсора CTX Battery Sense . Давайте розберемося, чому власники електробатарей будуть раді цій новині.

Про застосування зарядних пристроїв

Сьогодні неможливо уявити життя без акумуляторів. Будь-який транспортний засіб від мотоцикла до самоскида, джерела безперебійного живлення, човни та багато іншого без електробатареї різко стають марним мотлохом. Але поки не придумали вічний двигун, людство, крім самих акумуляторів, ще потребує пристроях, які їх будуть заряджати.

Автоматичні зарядні пристрої CTEK підходять для будь-яких акумуляторів, в тому числі свинцево-кислотних з різним типом наповнення:

  • з рідким електролітом Wet;
  • з технологією AGM (відрізняються наявністю спеціального скловолокна, яке прекрасно справляється із захистом свинцевою пластини, роблячи акумулятор вражаюче життєстійким);
  • гелієві Gel (електроліт гелеобразний, завдяки чому акумулятори зберігають працездатність в циклічному режимі розрядка-зарядка, що дуже шкідливо для звичайних електробатарей).

Залежно від електричної напруги використовують акумулятори 12 або 24 Вольт. Зарядні пристрої CTEK по праву можна вважати універсальними, так як вони підходять для всіх типів свинцево-кислотних електробатарей з напругою як на 12, так і на 24 Вольт.

Для яких приладів потрібно купити зарядний пристрій? Для автомобіля, скутера, мотоцикла, електрокара і іншого засобу пересування - найочевидніше і поширене рішення.

Не менш важливо мати гарне зарядний пристрій на 12В або 24В для наступних приладів:

  • станції технічного обслуговування;
  • важка техніка: автобуси, тролейбуси, вантажівки і багато т. п .;
  • обладнання для гірськолижних трас;
  • військова техніка;
  • джерела безперебійного живлення;
  • інвалідні електрокресла.

Переваги зарядних пристроїв CTEK

Моделі від європейських майстрів з CTEK відрізняються високою якістю і відповідною вартістю. Але це той випадок, коли шкурка варта вичинки. Далі ми розповімо, чому ви не пошкодуєте про гроші, на які купите зарядні пристрої CTEK для автомобіля, танка або на чому ви їздите:

  • Зручність - зарядні пристрої повністю автоматизовані, так як їх робота контролюється мікропроцесором. А ще передбачена дуже зручна функція - можна заряджати батарею через гніздо прикурювача без підняття капота.
  • Безпека - зарядні пристрої CTEK не зашкодять роботі будь-яких, навіть самих чутливих електроприладів, і їх можна тримати приєднаний до акумулятора протягом 2-х років.
  • Конструкція - корпус захищений від попадання води і не боїться зовнішнього впливу на кшталт ударів. Також зарядні пристрої добре захищені від стрибків напруги та інших подібних неприємностей.
  • Універсальність.
  • Гарантія до 5-ти років.

CTEK MXT 4.0

А тепер поговоримо про кожну модель окремо. Для якої техніки її можна використовувати, якими особливими функціями і технічними характеристиками володіє.

І почнемо ми з Ctek MXT 4.0. Цю модель можна використовувати в автомайстерень, для джерел безперебійного живлення, інвалідних електрокресел і багато чого іншого. Являє собою восьміетапное зарядний пристрій, який забезпечує зарядний струм 4А для акумуляторів 24В від 8 до 100Аг, а в режимі підтримки заряду - і до 250. Додатково підтримує такі функції:

  • діагностика акумулятора, що показує вам, чи здатний він брати і утримувати заряд;
  • функція відновлення Recond. Завдяки їй пристрій «воскресить» сульфатованих і глибоко виряджені акумулятори;
  • режим профілактики.

Ctek MXT 4.0

CTEK MXS 10EC

Модель, яку можна використовувати в різних видах техніки. Восьміетапное зарядний пристрій, який дає зарядний струм 10А для електробатарей 12В від 20 до 200Ач, а в режимі підтримки заряду - і до 300. Крім тих функцій, які підтримує попередня модель, CTEK MXS 10EC може похвалитися:

  • режимом Supply. Модель є джерелом харчування, що дає можливість від'єднати електробатарею без скидання налаштувань;
  • режимом для зарядки при температурі нижче 5 ° C;
  • унікальним дисплеєм, на якому ви зможете спостерігати за рівнем зарядки;
  • датчиком температури;
  • подовженим чотириметровий кабелем і силіконовим захисним чохлом.

Ctek MXS 10EC

CTEK D250TS

Оптимальне зарядний пристрій для електробатарей у важкій техніці: автобусів, вантажівок, військових транспортних засобів. Четирёхетапная модель, яка забезпечує зарядний струм 10А для електробатарей 24В від 28 до 200Ач. У цю модель також вкладені датчики температури, здатність профілактики акумуляторів, підтримка харчування від генератора.

Ctek D250TS

CTEK CTX BATTERY SENSE

Універсальний Bluetooth-сенсор для автомобільного акумулятора, за допомогою якого ви можете використовувати електробатарею в будь-якому режимі, спостерігати за її станом. Робити це ви зможете через додаток для iPnone і Android, яке дасть вам знати про падіння рівня заряду або якихось несправності.

Ctek CTX Battery Sense

Придбання зарядних пристроїв від європейської фірми CTEK дозволить вам заощадити на регулярному відвідуванні автомайстерень для підзарядки вашого акумулятора. Не кажучи про те, що постійна підтримка батареї в робочому стані збільшить термін її служби. Це не тільки благотворно позначиться на вашому бюджеті, але і застрахує від будь-яких надзвичайних ситуацій на кшталт несправного акумулятора з ранку перед важливим нарадою на роботі. Для отримання більш докладної інформації про моделі пропонуємо вам перейти в наш каталог.

Відгуки покупців

Ваш відгук буде першим.

+10 грн

Залишити відгук

Увага: щоб повідомлення пройшло модерацію, будь ласка, ознайомтесь з правилами публікації відгуків.

Останні новини