Нові дизельні електрогенератори Konner&Sohnen - німецька якість!

14 грудня 2016 р.

Асортимент дизельних генераторів електричного струму від Konner&Sohnen поповнився новими моделями! Це лінійки KS 6000D, 8000DE і 9000HDE і їх модифікації. Купити дизельні електростанції в Україні можна вже зараз!

Одна з неприємних ситуацій, яка може з нами статися в місті, - це раптове (та й планове) відключення електрики. І одна справа, коли ця ситуація застала вас в квартирі на кілька годин, інша справа, коли на кону стоять більш важливі завдання.

У яких випадках потрібно купити дизельну електростанцію?

  1. Для офісів і складів, де необхідно підтримувати роботу обладнання.
  2. У лікувальних установах, де зволікання може викликати критичні наслідки.
  3. Для дитячих садків та шкіл.
  4. Дизельні генератори для дому, особливо, якщо від електрики залежить робота інших комунікацій (наприклад, опалення).
  5. Якщо приватний будинок знаходиться в зоні з частими перебоями електрики, то покупка генератора стає такою ж необхідністю, як покупка холодильника, плити або душової кабіни.

Генератори бувають різні. Чому саме дизельні?

Звичайно, існують не тільки дизельні генератори. У світі є багато всього, що можна перетворити в енергію. Але в залежності від джерела зазвичай виділяють:

  1. Бензинові генератори - надійні і недорого коштують, але постійно ними користуватися не можна - перегріваються.
  2. Газові генератори - хороший варіант, але газ є газ. Потрібно подвоювати увагу при його експлуатації та зберіганні з метою уникнення нещасних випадків. До того ж, хоча генератори цього типу можна заправляти балонами, головні плюси від їх використання розкриваються тільки при підключенні до газопроводу. А, по-перше, це не завжди можливо, по-друге, несе з собою паперову тяганину. І якщо раніше газ був набагато дешевше інших видів палива, то тепер різниця в ціні не настільки значна.
  3. Вітрогенератори - дуже хороший варіант. Адже вітер як паливо - це екологічно і безкоштовно! Але генератори такого типу помітно дорожче. До того ж, не в кожного знайдеться можливість розмістити поруч зі своїм будинком, офісом або складом вітряк.
  4. Дизельні генератори - недорогі, надійні, можуть постійно забезпечувати струмом навіть великий будинок. Саме тому ми вважаємо, що це найоптимальніший варіант, в порівнянні з іншими генераторами.

Нові електрогенератори Konner & Sohnen: комплектація і особливості

Чим хороші електрогенератори Konner & Sohnen (ми говоримо про нові продукти KS 6000D,KS 6000DE,KS 8000DE ATSR,KS 8000DE-3,KS 9000HDE-1/3 і KS 9000HDE ATSR)?

  1. Фірмові двигуни відповідають європейським стандартам.
  2. Ергономічна панель управління. На інтуїтивно зрозумілому інтерфейсі є показники відпрацьованих годин, частоти і видається Ампераж.
  3. Система стабілізації AVR береже від короткого замикання.
  4. Демпфери для зменшення вібрації (гумові ніжки, які знижують рівень вібрації. З їх допомогою дизельний генератор для дому не зіпсує покриття підлоги.
  5. Кейс з аксесуарами, який спрощує роботу, заміну фільтрів і обслуговування в цілому.
  6. Блок автоматики KS ATS 1/45. При відключенні електрики автоматично запускає генератор. І відключає його при відновленні роботи основного джерела живлення.
  7. До них можна докупити транспортні колеса. Тепер генератори зручні не тільки у використанні, але і при транспортуванні.

Крім того, обидві модифікації моделей KS 9000HDE відрізняються посиленою рамою і системою VTS (перемикач типу напруги, дозволяє працювати в одно- і трифазному режимі).

Дизельні генератори Konner & Sohnen: порівняння з аналогами

Головна відмінність Konner & Sohnen - це якісна «народна техніка», тобто висока якість продукції за «народними цінами». Багато виробників в цьому ціновому сегменті в спробах здешевлення своїх генераторів використовують менш якісні двигуни, що позначається на підсумковій роботі електростанції.

А дизельні електрогенератори Konner & Sohnen відповідає девізу компанії. Перейдемо до конкретних прикладів:

  • Рама. Посилена 28 і 32 мм сталева рама.
  • Фарбування. Металеві елементи знаходяться в особливому резервуарі з фарбою, яка піддається дії струму, через що вона лягає на метал без зазорів.
  • Двигуни. Виробляються по фірмових технологіях під наглядом німецьких майстрів. Також як і комплектуючі до них. На всіх двигунах стоїть клеймо компанії і серійний номер, що дозволяє стежити за якістю.
  • Гумові амортизатори кріплення двигуна і альтернатора. Використовуються амортизатори із збільшеною кількістю каучуку.
  • Альтернатор, мідна обмотка і датчик AVR. Складаються повністю з міді. Датчики AVR найвищої якості.

Якщо ви купуєте дизельні генератори для безперебійного використання, і вам дуже важлива надійність, то варто звернути увагу на дизельні електростанції електричного струму німецької компанії Konner & Sohnen. Для більш докладної інформації про товари, дивіться наш каталог.

Відгуки покупців

Ваш відгук буде першим.

+10 грн

Залишити відгук

Увага: щоб повідомлення пройшло модерацію, будь ласка, ознайомтесь з правилами публікації відгуків.

Останні новини