Toslon Xboat 730 - Bentley серед прикормових корабликів

29 вересня 2016 р.

Компанія Toslon, відома чудовими ехолотом, представляє свою першу в історії модель прикормочного кораблика Toslon Xboat 730. Цей функціональний девайс відрізняється ще й ефектним дизайном - так що якщо ви не боїтеся викликати заздрість у всіх рибалок на водоймі, то вам варто звернути особливу увагу на цю Модель. Тим більше, що купити прикормочной кораблик вже можна в магазині Навітек.

Toslon Xboat 730 - це девайс VIP-сегмента, тому він припаде до душі навіть самим вимогливим і досвідченим рибалкам. Прикормочной кораблик для риболовлі на радіокеруванні послужить відмінним подарунком навіть для великого боса, небайдужого до трофейної короповій риболовлі.

Чим порадує рибалок Toslon Xboat 730?

Кораблик для завезення прикормки Xboat 730 включає всі відомі на даний момент інноваційні технологій, які забезпечують надійність човна і простоту обслуговування.

Пульт дистанційного керування дальньої дії

Для керування пристроєм призначений зручний пульт ДУ, який, в залежності від навколишнього середовища, здатний працює в діапазоні 500-1000 метрів, на частоті 2,4 ГГц. Xboat 730 здатний подати сигнал про втрату зв'язку з пультом дистанційного керування.

Високий рівень надійності

Замість одиночного масляного ущільнювача, для герметизації валу використовується інноваційна технологія DSS (double seal system або система подвійного ущільнення). Вона забезпечує надійний захист корпусу і довговічність девайса. При цьому в разі проблем з електронікою, потрібно всього лише зняти кришку корпусу.

Кораблик для завезення прикормки Toslon Xboat 730 без АКБ і приманки важить 7 кг.

Керована система освітлення

Як ходових вогнів використовуються 2 * 30 шт. невеликих білих світлодіодів та 2 * 1,5 Вт надяскравих світлодіода. Вони регулюються за допомогою пульта дистанційного керування незалежно один від одного. Яскраве світло допоможе визначити місцезнаходження кораблика і вдень, і вночі. Задні ліхтарі складаються з 18 світлодіодів.

Інтелектуальна система включення / відключення

Кораблик автоматично відключається через 30 секунд після того, як ви його вийняли з води, і автоматично включається через 30 секунд після того, як поставили на воду. Це допоможе вам не втрачати його, якщо ви забули включити його на воді і знизити споживання енергії, якщо не вимкнули після використання.

потужний двигун

Продуктивний електродвигун Toslon Xboat 730 здатний працювати при 755 об / хв. Максимальна потужність - 2 * 100 Вт.

Система збільшеного навантаження бункера

В основі цієї системи закладена технологія, яка використовує датчик безконтактного керування положенням, яке розташоване недалеко від корекційної позиції протягом усього терміну служби човна. Два спеціально розроблених бункера зроблені з нержавіючої пластини товщиною 0,8 мм і забезпечують крутний момент 32 кг / см.

Управління приманкою і гачками

За один раз кораблик здатний вивезти до 5 кг приманки. Обсяг одного бункера - 2,5 літра. Для кожного з них передбачена окрема система управління. М'яке вивільнення прикорму не лякає рибу. Щоб визначити глибину введення приманки, призначений показник цільової глибини.

Магнітна система вивільнення гачка - проста у використанні і зносостійка.

потужна батарея

В якості джерела живлення використовуються дві Li-Ion акумуляторні батареї. Ємність кожної становить 12000 мА / год. Цього вистачить на більш ніж 5,5 годин роботи або на подолання відстані в 20 км на максимальній швидкості.

Унікальний моніторинг заряду батареї

Коли заряд батареї підходить до позначки 30%, задній світло почне повільно блимати. Чим нижче рівень батареї, тим частіше буде миготіння.

Інші корисні властивості

Спеціальний захист від водорослей̆, гумова ручка для зручного захоплення, вбудований GPS і ехолот (опціонально).

Комплектація пристрою

Магазин Навітек пропонує вибрати Xboat 730 в трьох комплектаціях:

  • без ехолота;
  • з кольоровим ехолотом, моделі TF-500;
  • з кольоровим ехолотом, який додатково оснащений компасом і GPS-приймачем - TF-640.

Зупинимося докладніше на характеристиках ехолота TF-640.

Можливості ехолота TF-640

TF-640 - це спеціально розроблена система GPS-навігації, що працює в парі з гідролокатором. Він сумісний не тільки з прикормочной корабликом Xboat 730, але і з іншими моделями багатьох виробників. Ехолот дасть можливість дізнатися стан дна водойми під човном в режимі реального часу. Він визначає місцезнаходження риби і водоростей. Крім цього ехолот здатний:

  • визначити пройдене човном відстань;
  • напрямок човна навіть туманною вночі;
  • зберігати до 500 пройдених шляхових точок і завантажувати будь-яку для її використання в якості мети;
  • визначати ваші GPS-координати.

Їм зручно користуватися і керувати, завдяки досить великому екрану (4.3 ").

Для того, щоб купити прикормочной кораблик Toslon Xboat 730 , перейдіть на сторінку товару. Там ви зможете вибрати варіант комплектації.

Відгуки покупців

Ваш відгук буде першим.

+10 грн

Залишити відгук

Увага: щоб повідомлення пройшло модерацію, будь ласка, ознайомтесь з правилами публікації відгуків.

Останні новини