Світлодіодні прожектори GoLight - вже в нашому каталозі

15 вересня 2016 р.

Нова лінійка професійних прожекторів від компанії GoLight, створених за LED-технології, вже в продажу в інтернет-магазині Навітек. Продукція GoLight - це найміцніші, потужні й універсальні прожектори для яхти, позашляховика і ін. Потреб.

За 24 роки існування компанія встановила промислові стандарти компактних прожекторів з дистанційним управлінням, які стали еталоном якості освітленості для Американського національного інституту стандартів. А LED прожектори GoLight стали втіленням сукупності потужних джерел світла, відбивачів високою інженерної точності і оптики великої продуктивності.

У чому перевага світлодіодів?

Світлодіодні лампи на сьогоднішній день є найбільш передовим рішенням в області створення світлотехніки, освоєним для промислового виробництва. Їх переваги:

  • низька тепловіддача,
  • висока ефективність,
  • мале споживання енергії.

Застосування світлодіодів для виробництва прожекторів освоєно не так давно, але компанія GoLight і це джерело світла зуміла перетворити в еталонний, потужний і унікальний за своїми якостями. Для того, щоб добитися таких високих показників, застосовується запатентовані технології Cr5 Pentabeam ™ і P-Vex ™, які забезпечують прожекторам з LED-лампами чудові характеристики.

На відміну від газорозрядних і галогенних ламп, LED-прожектори практично не нагріваються і споживають малу кількість струму, що дуже важливо для роботи з автономними джерелами енергії. Потужні лінзи забезпечують стійкий і довгий пучок світла. Компактний ультрафіолетовостойкій корпус і надійне кріплення дозволяють використовувати їх на будь-яких транспортних засобах або стаціонарних конструкціях. А дистанційне керування з широкими кутами регулювання робить прожектори GoLight високоефективними в самих різних умовах природної освітленості.

Конструкція виробів цього виробника влаштована таким чином, що забезпечує:

  • надзвичайно яскраве світло;
  • усунення темних плям;
  • велику довжину променя;
  • ефективну спектральну картинку.

Всі прожектори GoLight випускаються в зручному форм-факторі у вигляді фари, що дуже практично для користування. Оснащуються провідним і бездротовим дистанційним керуванням, стаціонарним і переносним кріпленням (присоска, магніт). Корпус всіх виробів - вологозахищений, що дозволяє їх використовувати в будь-яку погоду як на воді, так і на суші. Саме моделями, створеними за LED технологій, і поповнився асортимент нашого інтернет магазину.

Де застосовуються LED-прожектори?

GoLight позиціонує свої прожектори як універсальні. І досвід споживачів у всьому світі підтверджує їх амбітні заяви. Серед сфер застосування можна виділити:

  • водний транспорт (світлодіодні прожектори для катери, човни, яхти);
  • колісний транспорт (світлодіодні прожектори для автомобілів - вантажних, позашляховиків);
  • активний відпочинок на відкритій місцевості (полювання, рибалка);
  • військова техніка (фара-шукач, постійне джерело світла);
  • рятувальні та правоохоронні служби (пошуковий прожектор);
  • будівельні організації (потужне джерело постійного світла);
  • комунальні, ремонтні та аварійні служби (потужне джерело постійного світла).

Завдяки продуманому і простому кріпленню, LED прожектори можна закріпити на даху автомобіля, на носі катера, на будь-якої металевої або бетонної конструкції. А за рахунок дистанційного пульта управління прожекторами GoLight буде доступно навіть на відстані до 30 метрів.

Нові лінійки продукції GoLight

У нашому інтернет магазині з'явилися три нові лінійки GoLight, які представляють прожектори, побудовані на світлодіодних лампах. Це серії:

  • Golight LED,
  • Golight Radioray LED,
  • Golight Stryker LED.

Серед їх особливостей - можливість кругового повороту на 360 градусів і можливий кут нахилу до 135 градусів. Це забезпечує відмінний огляд і безпечне використання на будь-яких транспортних засобах. Корпус виготовляється з пластика, стійкого до солоній воді, що розширює можливості застосування.

Відрізняються лінійки своєї комплектацією - зі стаціонарним та переносним кріплення, наявність бездротового пульта, колір, хромування корпусу. Всі прожектори забезпечують дальність свічення більше кілометра, а на відстані в 200 метрів сила освітленості досягає 8 люкс. Більш детально з цією продукцією можна ознайомитися в відповідному розділі нашого каталогу.

Відгуки покупців

Ваш відгук буде першим.

+10 грн

Залишити відгук

Увага: щоб повідомлення пройшло модерацію, будь ласка, ознайомтесь з правилами публікації відгуків.

Останні новини