Поповнення в модельній лінійці генераторів від Weekender

29 липня 2016 р.

У модельній лінійці бензинових генераторів відомої китайської компанії Weekender з'явилися дві нові моделі. Це бензогенератори безперебійного живлення X6500ie і PRO3600i , які суттєво розширюють можливості застосування агрегатів даного класу для різних побутових і професійних потреб.

Що можуть генератори Weekender

Компанія Weekender спеціалізується на виробництві інверторних генераторів в широкому діапазоні потужності. Такі бензогенератори безперебійного живлення відрізняються:

  • рівною роботою на будь-яких оборотах;
  • високою якістю вихідної напруги;
  • економією палива;
  • компактністю виконання;
  • малою вагою.

Але генератори Weekender лінійок X і D ще й виконані в зручному і красивому шумозахисному корпусі, що робить їх особливо привабливими для застосування в побуті, на пікніках, заміських садибах.

Компанія Weekender з'явилася на ринку пристроїв автономного живлення порівняно недавно. Але за невеликий проміжок часу довела, що її перебування серед лідерів цього напрямку - не випадково. Вся вироблена продукція використовує сучасну електроніку високої якості, яка забезпечує всі ті характеристики, якими відрізняється бензиновий генератор інверторного типу. А невисока вартість робить їх доступними для великої кількості зацікавлених покупців. І з появою нових моделей привабливість бренду стає ще вище.

Weekender X6500ie: потужний, надійний компактний

Ця новинка відноситься до категорії шумозащищенність потужних побутових електрогенераторів. 6 кВт, які цей агрегат видає при максимальному навантаженні, здатні повністю задовольнити потреби середньостатистичної сім'ї, яка мешкає в заміському будинку. Модель оснащується двома пультами дистанційного керування, системою Електростарт, захистом двигуна при роботі з низьким рівнем масла і запасом безперервної роботи о 4 годині.

Найважливішою характеристикою генераторів для побутових потреб - низький рівень шуму. Дана модель, за рахунок використання особливого пластика і шумопоглинаючі матеріалів, при роботі видає всього 63 дБ, що порівнянно, наприклад, з гучним розмовою людей на відстані в один метр від слухача або з проїздом легкового автомобіля по двору. Цей побутовий генератор Weekender напевно стане гарною підмогою для місць, де перебої з електрикою трапляються досить часто. Чи не буде він зайвим і для використання в бізнесі. Наприклад, в точках виїзної торгівлі, де необхідно забезпечувати роботу холодильних камер, електроплит, кава-апаратів та іншого торгово-кухонного обладнання.

Weekender PRO3600i - гідний кандидат в ТОП-5 агрегатів свого класу

Друга новинка від Weekender відноситься до категорії професійного обладнання. Її родзинкою можна назвати можливість тривалої роботи без перерви, що істотно розширює її застосування. Їй притаманні всі найкращі риси, якими володіють бензогенератори безперебійного живлення інверторного типу. Точна і надійна електроніка дозволяє працювати електроінструментом, чуйним до перебоїв напруги. Модель компактна і легка.

Невеликий витрата палива робить її найбільш економічно вигідною в порівнянні з аналогами таких іменитих виробників, як Hyundai, Briggs & Stratton або Matari: при більш низькій початковій вартості, інверторний генератор Weekender споживає на третину менше палива. І це не пройде повз дбайливих очей керівників підприємств, яким додаткова економія при виконанні робіт доведеться вельми до душі.

Одним з факторів, що забезпечують високу економічність моделі PRO3600i виступає система електронного регулювання обертів двигуна в залежності від навантаження. Так, якщо в момент виконання роботи один із споживачів електрики відключили через непотрібність, двигун самостійно знизить обороти, економлячи витрати на свою експлуатацію. А якщо порівняти всі характеристики з кращими представниками аналогічних пристроїв, то стане зрозуміло, що бензиновий генератор Weekender PRO3600i обов'язково займе гідне місце в ТОР-5.

Що ви отримаєте, купуючи генератори Weekender

Придбати нові і вже добре відомі на ринку моделі інверторних генераторів виробництва компанії Weekender ви можете вже прямо зараз на сторінках нашого інтернет магазину. При цьому, ви гарантовано отримаєте:

  • надійний і зручний джерело безперебійного живлення;
  • гарантований заводом-виробником тривалий термін служби;
  • повне сервісне супровід на весь період експлуатації;
  • високий рівень обслуговування;
  • зручні способи оплати та швидку доставку.

Представлені новинки - гідні представники кращих зразків генераторів інверторного типу. Їх характеристики, якість виконання і доступна вартість, дають їм право перебувати в числі лідерів продажів. І ми знаємо, що вони обов'язково там будуть. Тому, що будь-який побутовий генератор Weekender - це надійний помічник у побуті, на відпочинку і в бізнесі. Інакше, ми просто не стали б продавати продукцію цієї компанії.

Відгуки покупців

Ваш відгук буде першим.

+10 грн

Залишити відгук

Увага: щоб повідомлення пройшло модерацію, будь ласка, ознайомтесь з правилами публікації відгуків.

Останні новини