Нові лінійки гелевих акумуляторів EverExceed в Україні

13 серпня 2016 р.

Новинки від англійської компанії EverExceed - серії Micro Gel Range і Gellyte Range - вже з'явилися в магазині Навітек. Це гелеві акумулятори глибокого розряду для широкого застосування в самих екстремальних умовах. Їх якість високо цінується у всьому світі, і тепер у вас є можливість оцінити їх якість.

Де застосовуються гелеві акумулятори

Через свою високу витривалості і здатності стабільно подавати енергію різним споживачам протягом тривалого терміну служби, гелеві акумулятори EverExceed знайшли найширше застосування в різних сферах. Але найбільшу популярність вони придбали у любителів екстремального відпочинку. Так, особливо широко вони застосовуються:

  • в автономних системах навігації;
  • для забезпечення надійного радіозв'язку;
  • для харчування моторів човнів і на яхтах;
  • в електромобілях;
  • в джерелах безперебійного живлення;
  • в якості катодного захисту.

Акумулятори глибокого розряду використовують і в побуті. Нерідко їх застосовують для накопичувальних цілей в системах вітрогенераторів і сонячних панелей, в пересувних телекомунікаційних станціях, для автономного енергопостачання сигналізацій і навіть для автомобільних аудіосистем в якості окремого джерела живлення. А висока якість продукції торгової марки EverExceed зробило їх лідерами продажів серед аналогічних товарів інших брендів.

Серія Micro Gel Range: маленький звір в компактному корпусі

Серія акумуляторів від EverExceed Micro Gel Range, яка при маркуванні позначається як MG, це невеликі джерела живлення напругою 6 або 12 Вольт. Їх особливістю є невелика місткість і компактний корпус. Продукція цієї серії здатна витримати не менше 350 циклів заряду при глибині розряду 100 відсотків. Як і всі акумулятори EverExceed, вони стійкі до вібрацій і ударів, без проблем витримують перезаряд і глибокий розряд, надійні, і абсолютно не вимагають обслуговування.

Ці гелеві акумулятори найбільш успішно використовуються для безперебійного живлення лабораторного або медичного обладнання, в сигнальних системах, для забезпечення надійного радіозв'язку в умовах низьких температур, в мотоциклах, портативних приладах і навіть в дитячих іграшках. Незважаючи на свій малий розмір, серія Micro Gel Range володіє всіма позитивними характеристиками і надійністю, яка властива акумуляторів EverExceed. У нашому інтернет-магазині присутні кілька моделей цієї серії, які перекривають всі перераховані потреби.

Серія Gellyte Range: надійне джерело для вирішення великих завдань

Ця серія призначена вже для вирішення більш складних завдань. Gellyte Range при маркуванні отримали заводський індекс GL. Так само випускається з номінальною напругою в 6 і 12 Вольт, але в ній є акумулятори, ємність яких може забезпечити безперебійним харчуванням більш складні і енергоспоживаючого системи. Наприклад, модель GL 12-250 - це 12-вольта обслуговуються акумулятор, чия номінальна ємність становить 286 ампер / годин. Це дозволяє їх використовувати в електромобілях або гольфкар, в вітрових або сонячних енергетичних системах, як тягові акумуляторів на катерах і моторних човнах. Їх запас міцності ще вище: акумулятори глибокого розряду цієї серії здатні витримати до 900 циклів і відрізняються особливо міцні корпусом.

У чому особливості гелевих акумуляторів EverExceed

Технологія, за якою здійснюються акумулятори цього англійського бренду, істотно відрізняється від аналогів з Китаю, широко представлених в Україні. Ця продукція відноситься до класу необслуговуваних вакуумних джерел енергії, які без проблем витримують багатократний повний розряд, зберігаючи свою працездатність на максимальному рівні. В якості електроліту використовується спеціальний гель, що дозволяє витримати велику кількість циклів заряду-розряду (деякі зразки - до 900 разів) і збільшує термін служби пристроїв до 15 років.

Ще однією особливістю акумуляторів від EverExceed є використання активних елементів для виробництва пластин найвищого ступеня очищення - 99,9999%, що також підвищує термін служби пристроїв за рахунок зменшення корозії грати. За герметичність корпусів відповідає комп'ютерний контроль, а заповнення гелем здійснюється за допомогою унікальних запатентованих вакуумних машин. Самі ж корпусу виробляються з високоміцного пластика і з використанням сучасних ноу-хау. Акумулятори глибокого розряду EverExceed по праву належить до сегменту преміум-класу.

Переваги акумуляторів від EverExceed

За рахунок своїх особливостей гелеві акумулятори мають ряд переваг перед аналогами. А саме:

  • збільшений термін служби;
  • низький саморозряд (не більше 2% в місяць);
  • витримування значної кількості циклів;
  • стійкість до роботи в найсуворіших умовах і при низьких температурах;
  • можливість використання як в горизонтальному, так і вертикальному положенні;
  • міцний корпус, що витримує істотні фізичні навантаження;
  • велика кількість типорозмірів, які підходять для різних потреб.

Все це робить акумулятори EverExceed дуже популярними у всьому світі, надійними джерелами живлення для експлуатації в самих екстремальних умовах. Тепер продукція цієї компанії представлена в нашій країні в новому асортиментному переліку. Купити продукцію компанії EverExceed можна в нашому каталозі.

Відгуки покупців

Ваш відгук буде першим.

+10 грн

Залишити відгук

Увага: щоб повідомлення пройшло модерацію, будь ласка, ознайомтесь з правилами публікації відгуків.

Останні новини