Нові ехолоти-картплоттери Lowrance Elite Ti - гарантія вашого улову!

7 липня 2016 р.

Представляємо вам нову серію ехолотів-картплоттери Elite Ti від компанії Lowrance. Ці пристрої з сенсорним екраном об'єднали в собі всі можливості сучасних ехолотів з вивчення донного рельєфу в одному датчику TotalScan. Раніше така широта функцій була доступна лише в найдорожчих ехолота серії HDS.

Топовий функціонал за середньою ціною - головна відмінність серії Elite Ti

На даний момент ехолоти-картплоттери Lowrance серії Elite Ti представлені двома приладами: Elite-7 Ti і Elite-5 Ti . Обидва апарати мають однаковий функціонал і відрізняються лише величиною екрану (сім і п'ять дюймів по діагоналі відповідно) і варіантами розміщення інформаційних вікон на дисплеї приладу.

Чим же відрізняються пристрої серії Elite Ti від попередньої серії Elite CHIRP інших подібних ехолотів? Та тим, що практично весь функціонал елітних і дорогих моделей серії HDS тепер став доступний в середньому ціновому сегменті! Обрізаний тільки функціонал підключення морських радарів, AIS систем і інші мережеві функції навігаційних систем характерні для морського використання. Завдяки мультисенсорного екрану, сучасним ехолотом також легко управляти як сучасним смартфоном. Всі ехолоти Lowrance серії Elite Ti ідеально підійдуть для катерів малого і середнього розміру, а також невеликих надувних човнів. Їх можливості задовольнять найвибагливішого рибалки різноманітністю функцій, якістю відображення донного рельєфу і фотореалістичного сканування підводних об'єктів. Прилад стане відмінним помічником для лову риби, наприклад, на Дніпрі та інших середніх і малих річках.

Крім усього іншого, в них передбачена можливість:

  • підключення автопілоту з човновими електромоторами MotorGuide;
  • перегляд інформації датчиків бензомоторов по протоколу NMEA2000.

А тепер заглибимося в функції пристрою.

Вбудований структурний сканер Lowrance StructureScan

Вбудований високочастотний структурний сканер StructureScan дозволяє переглядати панорамне підводне зображення по лівому і правому борту човна на відстані до 70 метрів в кожну сторону. Таким чином може бути досить пройти невелика водойма посередині щоб скласти собі уявлення про перспективні місцях лову риби. Картинка розгортається на повних 180˚ і показує структуру дна і визначає, в якому місці знаходиться риба.

Сенсорний кольоровий екран зі світлодіодним підсвічуванням

Якісне зображення донного рельєфу забезпечує яскравий кольоровий дисплей з вбудованою LED-підсвіткою і роздільною здатністю 800х480, картинка відображається в форматі 16: 9.

Кольорові екрани на сьогоднішній день повністю витіснили прилади з чорно-білим екраном і відображають дані набагато інформативніше, тому що завдяки великій кількості квітів, вони значно полегшує розуміння картинки. Наприклад, по зміні кольору рельєфу можна судити про структуру дна: жорстке кам'яне, пісок або пухке мулисте дно. Сенсор дозволяє більш гнучко управляти зображенням прямо на екрані і знижує кількість необхідних кнопок до мінімуму. І, нарешті, світлодіодне підсвічування з невеликим енергоспоживанням дає можливість читати картинку як на яскравому сонці зберігаючи високу контрастність, так і в сутінках.

Для максимально чіткого зображення були застосовані дві технології: DownScan Imaging і Compressed High-Intensity Radiated Pulse Sonar. Таким чином, можна розрізнити будь-які, навіть дрібні об'єкти на досить великій глибині, причому під час швидкого руху човна.

Вбудований Wi-Fi модуль

Вбудований бездротовий модуль Wi-Fi забезпечує повноцінну зв'язок ехолота з телефоном або планшетом, ви зможете переглядати і управляти зображенням з будь-якого з пристроїв. Для цього розроблено фірмовий додаток Lowrance GoFree, яке також підтримує управління обраним ехолотом.

Функції для якісної навігації

Ехолоти Lowrance оснащені функцією Advanced Signal Processing, яка допомагає чітко розділяти підводні об'єкти і пригнічувати шуми, а значить, виявляти місця великого скупчення та зграї риб.

Навігаційна картографічна система сумісна з картами Navionics і Jeppesen C-Map Max-N. Тому на екрані картплоттера можливо отримати повноцінну картинку місцевого водоймища з інформацією про глибини, фарватерах суднового ходу, затоплених об'єктах та іншою корисною інформацією.

Координати позиціонування визначаються за допомогою 16-канального GPS-приймача з вбудованою антеною, що працює на частоті 10 kHz, і дозволяє з високою точністю визначити місце розташування ехолота в воді. Підвищена точність досягається за рахунок підтримки даних супутників EGNOS + WAAS + MSAS, якщо вони є в зоні покриття.

Ехолоти для риболовлі Lowrance серії Elite Ti підтримують сучасні частоти CHIRP 455/800 і традиційні 83/200 кГц і мають максимальну глибину роботи приладу до тисячі п'ятсот двадцять чотири метрів.

Зручність - перш за все!

Спрощене меню інтуїтивно зрозуміло. Налаштування дозволяють швидко перемикатися між частотами сонара, переглядати на дисплеї одночасно до трьох опцій, упорядкування зображень та підсвічуванням дисплея, що особливо актуально на нічний риболовлі.

Конструкція приладу дозволяє встановлювати його практично на будь-якій поверхні і регулювати під необхідні умови.

Тільки наші ехолоти, які адаптовані для європейського ринку і офіційно поставляються на територію України з дворічною гарантією, мають можливість вибору одного з восьми мов локалізації, в т.ч. російський і український, а також підтримують перемикання в метричні системи вимірювання і відображають температуру води в градусах за шкалою Цельсія.

пам'ять пристрою

Карта пам'яті microSD надійно захищена водонепроникним слотом. Пам'ять карти настільки велика, що може зберігати до 3 тис. Маршрутних точок, по 100 маршрутів і треків, по ним є можливість повернутися. На кожен записаний трек можна створити до 10000 точок.

З функцією Trackback можна прокручувати записану історію, в тому числі перекати, рибу і структуру дна. Таким чином можна не розгортати човен, щоб знову пройти над Коряжка, а просто відмотати запис назад і переглянути перспективне місце докладніше.

Трохи історії

Спочатку ехолоти призначалися зовсім не для риболовлі. Їх встановлювали на суду, щоб можна було відстежувати глибину і обходити мілководді, бачити перешкоди в товщі води, наприклад, рифи. Значно пізніше почалася розробка спеціальних ехолотів для риболовлі. Вони показували рельєф дна, глибину, рибу, температуру води і інші параметри.

Для чого зараз рибалкам потрібні ехолоти?

Перш за все, з цим приладом ви зможете визначити глибину водойми в області лову риби. Це особливо важливо при лові на спінінг, так як велика риба стоїть, переважно, в ямах. Крім того, знаючи глибину, можна правильно розрахувати вагу приманки.

Сучасні ехолоти показують не тільки саму рибу, але і її розмір. Тому ви відразу будете розуміти варто риба того, щоб її виловити чи ні.

Безліч інших параметрів, типу температури води і атмосферного тиску, вказують на активність риби в момент лову.

5 причин, по яких варто придбати ехолот Lowrance Elite Ti

  1. Елітний функціонал за середньою ціною.
  2. Розширені можливості для пошуку риби, причому навіть при русі на великій швидкості.
  3. Детальний панорамне зображення об'єктів, які знаходяться по всьому променю, в тому числі з боків човна.
  4. Зручний мультисенсорний екран.
  5. Можливість використовувати Wi-Fi для зв'язку ехолота з іншими гаджетами.

Відгуки покупців

Ваш відгук буде першим.

+10 грн

Залишити відгук

Увага: щоб повідомлення пройшло модерацію, будь ласка, ознайомтесь з правилами публікації відгуків.

Останні новини