Pulsar RX - стильна оболонка, відмінний функціонал!

29 червня 2016 р.

Нові джерела безперебійного живлення для котлів опалення Pulsar RX - це поєднання оновленого дизайну і всіх технологічних переваг моделей Pulsar NX. Серія вже у продажу!

Нова серія інверторів для резервного живлення Pulsar RX має оновлений дизайн корпусу для інверторів, які раніше випускалися як серія NX. Але ДБЖ в такому ж корпусі, але з іншими (більш гіршими) характеристиками, продавалися під іншими брендами. Через візуальної схожості пристроїв, користувачам було складно зрозуміти відмінності. Тому виробник розробив власний симпатичний дизайн і випустив ці ж бесперебойники в серії RX.

ДБЖ Pulsar RX

Навіщо потрібні ДБЖ для газових котлів?

Сучасні котли опалення - складні і дуже чутливі до якості подається електроенергії механізми. Підприємства, які їх виготовляють, продовжують удосконалювати свою продукцію - а це означає, що зростають і вимоги до обслуговування.

Відключення електрики - до сих пір нерідке явище, особливо в приватному секторі. І щоб не довести пристрій для поломки, необхідні джерела безперебійного живлення.

Важливо! ДБЖ, які підключаються до казанів, повинні мати правильну синусоїду на виході, можливість тривалої роботи і таку ж фазность, як в центральній електромережі.

Принцип роботи джерел безперебійного живлення

ДБЖ - це автоматична електронна система, яка оснащена акумулятором і призначена для постачання газових котлів та інших приладів електроенергією, в той час, як в мережі її немає. Застосовуються як альтернатива бензиновим і дизельним генераторам для резервного живлення приватного будинку, офісу, складу і тд.

Всі інвертори для котлів опалення з правильною синусоїдою перетворюють постійний струм в змінний. Вони оснащені зарядним пристроєм і автоматикою. Принцип їх роботи полягає в тому, що при наявності мережі вони подають харчування на котел і одночасно заряджають акумулятор; коли мережа пропадає, пристрій відразу ж переходить на роботу від батареї.

Як правило, для підтримки роботи котла, пристрій повинен мати потужність близько 1000 Вт.

10 головних переваг інверторів Pulsar RX

  1. Поєднуються практично з усіма видами котлів, а значить, вам не потрібно буде витрачати час на підбір апарату.
  2. Тривалий час автономної роботи (від 2-3 годин до декількох діб) дозволяє не турбуватися про роботу котла навіть під час тривалих поломок на електростанціях.
  3. Захист від перегріву, перевантаження і короткого замикання вбереже безперервного живлення від стрибків напруги і продовжить термін його служби.
  4. Швидкий час спрацьовування (близько 5 мс) захищає ваш котел від збоїв під час роботи.
  5. Pulsar - це лінійно-інтерактивні ДБЖ. Крім усього іншого, вони виступають в якості стабілізатора напруги.
  6. Інформативний LCD-дисплей дозволяє зчитувати всю інформацію самостійно, не залучаючи фахівців.
  7. Сучасний дизайн - гідна оболонка для інтер'єру.
  8. Широкий розбіг цін дозволить вибрати джерело безперебійного живлення будь-якій людині, що не виснажуючи його гаманець.
  9. Гарантійний термін служби пристрою - один рік, в той час як реальний ресурс - 10-12 років.
  10. Можна підібрати різні по потужності ДБЖ - від 300 Вт до 10 кВт. Pulsar RX можуть забезпечувати електрикою та інші пристрої з заявленою потужністю.
  11. Бесперебойники обслуговуються, а, значить, вам не знадобиться викликати майстра для заливки електроліту.

Як бачите, джерела безперебійного живлення Pulsar RX є вигідною і ефективною альтернативою генераторним електростанціям.

Як правильно підключати джерело безперебійного живлення

Уже вибрали і купили потрібний ДБЖ? Залишилася справа за установкою:

  1. Червоний кабель батареї, який знаходиться на задній панелі, підключається до червоного (позитивного висновку) терміналу акумулятора, а чорний кабель - до чорного або синього терміналу (негативного висновку).
  2. ДБЖ підключається за допомогою кабелю на задній панелі до мережі - таким чином, зарядка батареї відбувається навіть при вимкненому живленні.
  3. В розетки на задній панелі підключаються споживачі.
  4. Кнопка "ON" на лицьовій панелі натискається і фіксується протягом 4 секунд. Після цього апарат включається, починає живити навантаження і заряджати батарею. У разі відключення електрики агрегат миттєво переходить на живлення від акумулятора, а при його появі - знову підключається до мережі.

Функція «холодний старт» передбачає можливість подачі електрики від акумулятора, в разі, якщо його немає в мережі. Для запуску ДБЖ відразу від акумулятора необхідно підключити навантаження в розетки і натиснути кнопку "ON" на 4 секунди.

Техніка безпеки

Якщо покупка джерела безперебійного живлення відбувається в холодну пору року, приєднувати його відразу, агрегат повинен прогрітися до кімнатної температури.

Приміщення, в якому знаходиться ІБП, має добре вентилюватися і бути захищене від дітей і тварин. В радіусі 15 см від приладу не повинно бути ніяких перешкод, доступ повинен бути завжди вільним. А також:

  • Видаляйте пил з агрегату і простору навколо нього, щоб її не затягувало через вентилятор всередину.
  • Не можна використовувати пристрій не за призначенням або після виявлення несправності.
  • Не рекомендується перевантажувати прилад сильними індуктивними навантаженнями.
  • Не бажано використовувати батареї з ємністю нижче, ніж належить за регламентом.
  • Найбільш безпечними і зручними в застосуванні вважаються не обслуговуються герметичні акумулятори типу GEL або AGM.
  • Перед тим, як змінювати елемент живлення, агрегат повинен бути повністю виключений, а також від'єднаний від мережі.
  • При підключенні акумулятора важливо не переплутати полярність, так як виникне коротке замикання і перестане діяти гарантія.
  • Переконайтеся в тому, що вхідна напруга для ДБЖ не перевищує 24 Вольт (як правило, це пара акумуляторів по 12 Вольт з послідовним з'єднанням).
  • Перед підключенням кабелів переконайтеся, що області з'єднання - сухі і чисті. Підключення шнурів має бути щільним.
  • Потужність обладнання, яке підключається, не повинно бути більше робочої потужності ДБЖ.

Неприпустимо самостійне розтин коробки агрегату, так як власноручний ремонт, сліди рідин або подряпини автоматично скасовують гарантію.

Відгуки покупців

Ваш відгук буде першим.

+10 грн

Залишити відгук

Увага: щоб повідомлення пройшло модерацію, будь ласка, ознайомтесь з правилами публікації відгуків.

Останні новини