Надувні човни BARK тепер можна купити в «Навітек»

9 червня 2016 р.

Увага! Приємна новина для всіх любителів риболовлі. У нашому асортименті з'явилися надувні човни з ПВХ від компанії BARK . На ваш вибір - більше 40 моделей - щоб ваша покупка точно відповідала всім вимогам.

Надувні човни з ПВХ: історія бренду BARK

Компанія BARK з'явилася в 1990-х роках. Творцями перших моделей були чотири фаната водного туризму і за сумісництвом інженера. Вони успішно застосували досвід пошиття і ремонту човнів для виготовлення перших шести моделей надувних човнів з ПВХ. Продавали їх переважно в Дніпропетровську в невеликому магазині-цеху площею 60 м2.

Згодом ситуація кардинально змінилася, і на сьогоднішній день компанія BARK влаштувалася на 3500 м² виробничих площ. Виготовленням займається понад 100 фахівців. А продаються човна не тільки в Україні, а по всій Європі. Сьогодні компанія BARK:

  • продовжує будувати перевірені часом моделі;
  • проектує і випускає нові версії;
  • впроваджує сучасні матеріали і технології в човни, аксесуари і комплектуючі;
  • випускає і оснащує човни з урахуванням побажань замовника.

успіхи виробництва

Успіх будь-якої компанії - це задоволений клієнт. 17% покупців човнів BARK кажуть, що в них співвідноситься ціна з якістю, а ось 78% - що покупка перевершила всі їхні очікування!

5 причин, які пояснюють це:

  1. Виключно добротне сировину: ПВХ від світових лідерів з Південної Кореї і Німеччини.
  2. Клеї з високим ступенем адгезії.
  3. Сучасні технології та контроль якості виробів на всіх етапах виробництва.
  4. Ручна робота і індивідуальні номери човнів дозволяють відстежити, ким і коли вони були зроблені.
  5. Комплектуючі (жорсткі днища, слани, Транці, сидіння, насоси та пакувальні сумки) виробляються на власних потужностях, що дозволяє робити їх максимально якісними.

При покупці плавзасоби ви повчаєте не тільки сервісну книжку, а й сертифікат малого судна. Сертифікуються надувні човни ПВХ за світовими стандартами. Численні дипломи та нагороди підтверджую надійність і якість.

Тонкощі вибору надувних човнів

Тепер давайте розглянемо окремі параметри, які допоможуть вам вибрати ідеальну човен.

«Правильні» надувні ПВХ човни конструюються в пропорції 1: 2, де 1 - це ширина, а 2 - довжина. Допустимі відхилення - +/- 10%. Саме такі плавзасоби вважаються найбільш маневреними і стійкими, у них чудові ходові якості і солідна вантажопідйомність. У всіх човнах BARK ці параметри дотримані.

Другий важливий параметр - це діаметр балонів і спосіб їх з'єднання. Можна помітити, що зі збільшенням довжини човни, збільшується і діаметр її балонів, а також зростає вантажопідйомність. Не слід «купуватися» на збільшений діаметр балонів, так як підвищена вантажопідйомність надувного човна з ПВХ недоцільна - в ній просто не вистачить місця, щоб взяти збільшена кількість поклажі. Крім того, великі балони підвищують парусність судна, а значить, для пересування потрібно прикладати більше зусиль, а для риболовлі доведеться користуватися додатковими якорями, які зможуть утримати плавстредство на місці.

Що стосується способу з'єднання деталей, то фахівці компанії склеюють шви «стик в стик» - це найбільш трудомісткий, але одночасно і найнадійніший спосіб фіксації деталей. Тому шви, як це не парадоксально звучить, є найнадійнішими місцями в човнах.

Ну і, нарешті, якість виконання перегородки в човнах, від якої залежить безпека перебування на воді. Розглянути її неможливо, але конструктори компанії знайшли оптимальну форму для перегородки - у вигляді конуса, тому навіть при пошкодженні одного з відсіків тиск з неушкодженого балона автоматично вирівнює мембрану і таким чином компенсує втрачену плавучість.

Крім технічних характеристик човна існує ще один важливий параметр - це зовнішній вигляд виробу. Безумовно, вибираючи човен, слід враховувати всі умови експлуатації, але також, вона повинна вам приносити і чисто естетичне задоволення, благо, широкий асортимент дозволяє це зробити без проблем.

Універсальні моделі BARK

Компанія розробила 41 модель човнів різних конфігурацій. Ось деякі з універсальних моделей:

  1. Одномісна гребний надувний човен Bark B-190. Вона відрізняється маневреністю, легкістю і невеликими розмірами в складеному вигляді. Ідеальна для риболовлі в спокійних водах.
  2. Bark B-250С призначена для двох. Серед характеристик варто відзначити відмінну ходкость, керованість і надійність. Модель підходить для риболовлі, полювання, в тому числі підводного, дайвінгу, водних прогулянок і туристського сплаву по річках.
  3. Bark B-300P можна назвати найбільш легким і комфортним чотиримісним судном. Вантажопідйомність у неї значна, а кокпіт досить просторий. Для більшої зручності на плавзасіб можна встановити тент.
  4. Bark Вt-450S є найбільшою надувний кільової човном зі стаціонарним транцем. Тут вільно розмістяться сім чоловік. Оснащується судно мотором на 30 «коней» і підлягає держреєстрації. Заднє сидіння пересувається, що допомагає правильно розподілити вагу і керувати мотором. Підходить для водного туризму, риболовлі та полювання.

Як купити надувний човен?

Фанатам риболовлі і просто любителям активного відпочинку купити надувний човен простіше простого. Для цього потрібно зробити замовлення по телефону або через інтернет-форму на сайті.

Чим гарний замовлення на сайті navitech.com.ua?

  1. Онлайн-замовлення приймаються цілодобово. Тепер не потрібно спеціально відлучатися з роботи, щоб замовити човен - це можна зробити в будь-який зручний час.
  2. Оплату можна здійснити готівкою або карткою.
  3. Кур'єри принесуть замовлення в офіс або додому, доставка діє по всій Україні.
  4. При виявленні заводського браку компанія гарантує повернення коштів або обмін на аналогічну продукцію.
  5. Ви можете отримати розстрочку від магазину - у нас є кілька варіантів платежів на різні терміни.

Заходьте в каталог і вибирайте свій човен BARK!

Відгуки покупців

Ваш відгук буде першим.

+10 грн

Залишити відгук

Увага: щоб повідомлення пройшло модерацію, будь ласка, ознайомтесь з правилами публікації відгуків.

Останні новини